City of Water 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 18° - 26° C
Greenleaf biedt alle vrijheid en opties waar de clans zo voor gevochten hebben. De makkelijkste tijd van het jaar lijkt eeuwig te duren en geeft hoop voor de toekomst. Wat zou er fout kunnen gaan in zo'n perfecte tijd.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 City of Water

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Thora
Deputy

Nath
975
Actief
Better to reign in Hell, then serve in Heav'n

CAT'S PROFILE
Age: 18 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: City of Water   zo 16 jul 2017 - 16:43


De woorden van Hellhound stonden haar nog goed bij, hun eerste training samen. Ook al had ze eerst niet zo goed geweten wat ze er mee had gemoeten, had ze deze wel onthouden. Ze begon ondertussen ook te begrijpen en in te zien wat ze er mee kon. Ze moest zichzelf zijn en doen wat ze wilde. Haar plekje kwam vanzelf wel, zolang ze zichzelf was. En wat ze wilde was harder worden en dat gebeurde. De trainingen, bijvoorbeeld, waren daar een wondermiddel voor, die maakte haar al een stuk harder. De opdrachten die ze kreeg voerde ze uit en de omgang met de andere Bloodclanners maakte haar ook harder. Omdat ze een Thunderclan poes was geweest, had ze al veel voor zichzelf op moeten komen. Respect moest je verdienen en geaccepteerd werd je pas wanneer je bewees één van hun te zijn. En Thora was een Elite, daar geloofde ze in en waar je in geloofde gebeurde ook.
Claw had in een eerdere bijeenkomt gezegd dat het territorium uitgebreid moest worden. Dat had toen in twee groepen gemoeten dus intussen was een stuk van Riverclan territorium en de Sunningrocks al verder geclaimd door de Elite. Daarom bevond Thora zich nu bij de waterval. Ten eerste omdat ze er benieuwd naar was, ten tweede, omdat ze wilde zien of de grenzen die de Elite hadden gesteld werden gerespecteerd. Thora was geen kitten meer, ze was dertien moons en dat maakte, met het beetje ervaring die ze had, dat ze ook de slapste niet meer was. Daarbij wilde ze het gebied van de Elite maar graag leren kennen en dat moest ze zelf doen.

Open
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Aiméeeeeeee
1299
Actief
I was born to die
Like everyone on earth
But I want to be the reason
You fulfilled your purpose
CAT'S PROFILE
Age: 47 moons lost
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: City of Water   di 1 aug 2017 - 18:58

De oude clangrenzen kunnen oversteken zonder op je hoede te zijn, het was een bijzonder gebeuren maar hij begon er al aan te wennen. Eigenlijk...Was het best wel saai zelfs. Hij kon in ongeveer elk gebied komen nu zonder dat iemand hem op zijn kop wou geven, om het even lichtjes uit te drukken. Inmiddels had hij al geleerd welke gebieden nu tot Bloodclan behoorde en daar zou hij dan ook gebruik van maken, trots op zijn nieuwe plek. Hij was inmiddels gewend geraakt aan de halsband, al voelde die in het begin nog wat raar. Maar hij wist dat hij de juiste keuze had gemaakt, het enige nadeel wat hij had gemerkt was dat hij soms Oceanbreeze miste.Zij was het zwaarste wat hij had moeten opgeven, maar het was hem waard geweest. Nu was Silhouette op het plan gekomen om eens lekker bij de oude plek van de visvreters te gaan kijken, misschien zelf wel een poging wagen om een visje te vangen. Ook al dacht hij niet dat hij succesvol zou zijn. Daarnaast, hoe bijzonder zou vis nou smaken? Vergeleken bij het fijne sterke vlees van konijn leek het hem maar een gladde zachte hap. Niet waard om je vacht voor nat te maken.
Aangekomen daar zag hij echter al meteen dat hij niet de enige was, als een witte poes bij de Waterfall was. Ze droeg geen halsband en vanaf de afstand kon Silhouette haar geur nog niet meteen goed ruiken. Wel was ze in Bloodclan gebied, dus besloot hij maar eens polshoogte te nemen. Toch,
zodra hij al dichterbij kwam, rook hij de Bloodclan geur op en wist hij dat het goed zat. Een Young One dus. Met een rustige pas vervolgde hij zijn pad naar de poes en ging toen vlakbij zitten. "Lekker rustig zonder die otterkatten, niet?"grapte hij lichtjes als een begroeting, geen idee of ze hem al had opgemerkt. Wel, dat zou dan een goede les zijn. Altijd je omgeving in de gaten houden.


>These f*cking people always say the same old thing. But you can’t slay or conquer the king<  

>I’m from a nightmare but I’m living the dream <

old stuff:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
City of Water
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan territory :: Waterfall-
Ga naar: