i see fire 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 18° - 26° C
Greenleaf biedt alle vrijheid en opties waar de clans zo voor gevochten hebben. De makkelijkste tijd van het jaar lijkt eeuwig te duren en geeft hoop voor de toekomst. Wat zou er fout kunnen gaan in zo'n perfecte tijd.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 i see fire

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Owlpaw,
Member

Empress H
1528
Actief
black is the color of emptiness
I can feel it in my soul
'cause I'm an emotional mess

CAT'S PROFILE
Age: 8 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
avatar
BerichtOnderwerp: i see fire   ma 17 jul 2017 - 9:28


Hij had zonet gestoeid met Hawkkit, maar aangezien ze wat ruw deden werden ze apart gezet. Wat wist zijn moeder daar nou van? Ze hadden alleen wat lol. Met een verontwaardigde zucht zat hij neer bij de andere kat. Zijn ogen meteen strak gericht op de ogen van een andere kitten, die meteen wegkeek en verder liep. Dat was iets waar hij op trots was. Tuurlijk, zijn naam had hij meer te danken aan zijn vachtkleur, en ook aan de patroon in zijn staart. Maar vooral zijn ogen waren ook iets dat een uil deed. Recht in de ogen van een ander kijken. Hij had al opgemerkt hoe ongemakkelijk dat was. En dat sprak hij uit ervaring.
Langzaam begon hij zijn kleine poot te wassen, dat hij al onder de controle. Hij had vaak zijn moeder gekeken hoe ze zichzelf of één van zijn nestgenoten begon te wassen. En als hij het goed had deed hij precies hetzelfde.

+open

don't hate,
relate


SO GIVE THEM BLOOD, BLOOD

GALLONS OF THE STUFF

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

The f*cked up one
42
Actief
Totally not worth it

CAT'S PROFILE
Age: 22 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: i see fire   ma 17 jul 2017 - 14:32


You are the one I won't forget
De poes was weer in de war geraakt en had voor elkaar gekregen om een Apprentice van haar clan tweemaal naar de Elders te sturen met prooi. Nadat hij terug was gekomen van de eerste keer, was ze het alweer helemaal vergeten en dezelfde opdracht nog een keer gegeven. Gelukkig, anders dan sommigen, wees hij haar wel even terecht op het feit dat ze zichzelf aan het herhalen was. Sommigen rolden met hun ogen en liepen gewoon weg zonder iets te zeggen, haar totaal negeren of deden het gewoon nogmaals. Cyclonemind had haar excuses aan de Apprentice aangeboden en hij was weer weg gegaan, met andere plannen. Cyclonemind wist dat de dag altijd nog beter kon worden en besloot met die instelling eens te gaan kijken bij de jonge zielen van alle clans. De toekomst zoals ze ook wel eens genoemd werden en alle clans waren er dan ook voor hun. Ze pakte twee muizen van de prooistapel af, met het plan om die aan de queens te geven. De Shadowclanner werd echter daar meteen afgeleid door een nog erg jonge kitten die zijn uiterste best leek te doen om zijn poot schoon te krijgen, altijd leuk om te zien. Ze glimlachte en trippelde naar hem toe. De poes legde even de muizen neer, totaal alweer vergetend wat ze eigenlijk met ze wou doen en probeerde een gesprekje met de kitten aan te knopen. "Hey kleine man"begroette ze hem zacht en rustig, om hem niet te laten schrikken. Door het feit dat de kittens echt veel meer door elkaar heen liepen dan de Warriors van verschillende clans, die bovendien al veel meer hun clangeur meedroegen, was het soms moeilijk te weten tot welke clan een kitten kon horen. Maar om deze kitten leek de Windclangeur toch wel nog het sterkst te zijn, hoewel dat niet zoveel wou zeggen. Als ze zich niet vergiste, waren er best wel wat Queens van die clan momenteel, dus tja. Ach, ze kon het hem altijd nog vragen.
thank you Sarah of Kickstart!


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Owlpaw,
Member

Empress H
1528
Actief
black is the color of emptiness
I can feel it in my soul
'cause I'm an emotional mess

CAT'S PROFILE
Age: 8 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
avatar
BerichtOnderwerp: Re: i see fire   ma 17 jul 2017 - 21:28


Hij keek op toen hij plotseling een paar poten voor hem zag, met twee muizen erbij. Hij richtte zijn blik omhoog en kwam oog in oog te staan met een grote kattin, die hij nog niet kende. Hij stopte met het wassen van zijn poot en trok even met zijn oor. De bruine poes vragend aankijken. "Hey kleine man" begroette ze hem, tenminste rustig. Wat hij ook graag wou. "Hoi, grote vrouw." Zei hij maar terug. Nu zaten ze op dezelfde pagine, toch? Of had hij het verkeerd gezegd? Om de ongemakkelijkheid wat te verlichten richtte hij zijn aandacht op de muizen. Het nogal nieuwsgierig aantikkend met zijn neus. "Waarom neem je een dode dieren hiernaartoe?" Zei hij, alsof hij een vegetariër was, or whatever. "Moet ik deze moord onderzoeken, zijn het familie van jou?"

don't hate,
relate


SO GIVE THEM BLOOD, BLOOD

GALLONS OF THE STUFF

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
i see fire
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: The Mountains :: Mountain Territory :: Clan Cavern-
Ga naar: