I noticed you 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, 3° - -10° C
Leafbare kruipt langzaam het gebied in. Alles wordt kouder en enige sneeuwbuien hebben zich al voorgedaan. Leafbare maakt het ook makkelijker voor ziektes als whitecough en greencough om zich te vestigen in clans, dus medicine cats moeten hun voorraad in de gaten houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 I noticed you

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Ga naar pagina : 1, 2  Volgende
Smokegaze
Member

Nathalie
1117
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 35 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: I noticed you    ma 17 jul 2017 - 20:44

En zo rende Smokegaze achter het konijn aan. Helaas was deze te snel voor hem en leek deze te ontsnappen, tot een patrouillelid uit Windclan deze wel wist te vangen. Smokegaze kwam tot een halt en knikte naar de warrior en prees deze met dat het een goede vangst was. Het was nog steeds wennen om met katten uit andere clans te moeten samenwerken. Maar hij deed het en het ging wel aardig. Wel was echt te merken dat iedereen het deed omdat het nu niet anders was, dat het allemaal puur zakelijk was. Dit deed Smokegaze goed, want hij wist niet of hij in staat was om echt vriendschappelijk te zijn naar andere katten uit andere clans. Op hun weg terug merkte Smokegaze ineens een bekende geur op. Was dat Chillybreath? Was ze in de buurt. Smokegaze zei tegen zijn patrouille leden dat hij nog even verder ging en gaf zijn gevangen fazant aan een clangenoot die mee was. De katten gingen verder en Smokegaze bleef staan om de lucht nog eens goed te proeven. Tijd voor zichzelf kon de kater wel weer gebruiken. De wind streek door zijn vacht heen en opdat moment wist hij zeker dat hij niet voor lang alleen zou zijn.

Eerste post voor Chillybreath


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Bo~
826
Actief
She's been beaten, bruised and broken
She's felt pain instead of love
Inside she was an angel
But she never knew she was

CAT'S PROFILE
Age: 29 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: I noticed you    di 18 jul 2017 - 9:49

Chillybreath
Vervloekt, dat was ze. Ze was vervloekt door haar moeder, door haar afkomst. Dit was dus karma, die ze van haar moeder mee had gekregen. Het kon niet anders. En dat liet haar alleen maar meer nadenken wie haar vader was geweest. Een clanner? Een rogue? Een bloodclanner? In ieder geval geen kittypet, dat wist ze wel. Want hoe groot was de kans dat zowel het eerste nestje als het tweede nestje buiten de clan was? Groot. Heel groot. Vooral met zo'n poes als Mazelock. Dat Butterstar haar de clan nog niet had uitgeknikkerd was een wonder. Ze gromde even zachtjes en sloeg een keer nijdig met haar staart. Ze vervloekte het feit dat ze qua uiterlijk op haar leek. Maar ze zou nooit worden als haar moeder, nooit. Zelfs als ze ooit kittens zou krijgen, zou ze niet zoals haar moeder zijn. Ze had gezien hoe ze zelfs erger was met haar tweede nest. Ze had drie van de vier kittens aan de kant geschoven, naar een andere moeder. Omdat er twee poesjes in zaten en een kater die niet kon praten. Ze waren voor haar dus incorrect en deed ze weg. Dat was vreselijk, zelfs zij zou dat niet kunnen doen. Het liet haar eraan herinneren hoe zij aan de kant was geschoven. En dan dat gesprek die ze met haar moeder had gehad, die ze zoveel mogelijk probeerde te ontlopen, dreef haar tot woede. Ze had gezegd dat de enige reden waarom ze leefde was om kittens te maken. Hoe durfde ze. Ze was geen pop die ze alles kon laten doen. Hoe verwachtte ze dat zij, de dochter die haar verschrikkelijk haatte, zou doen wat ze zou zeggen? Puh. Als het aan haar lag, zou ze nooit kittens krijgen, alleen maar om haar moeder te teisteren. En zelfs als ze kittens kreeg? Dan zou ze ervoor zorgen dat haar moeder nooit met ze in contact zouden komen. Daar zou ze alles op alles voor zetten. Zo in gedachten verzonken, met een fronsje op haar gezicht, had ze haar omgeving niet in de gaten, hield ze niks meer in de gaten. Om alleen maar halt te houden toen ze een paar poten voor haar zag. Uh? Ze keek even op om even zachtjes te glimlachen, niks aan de hand, naar Smokegaze. "Oh... Hey Smoke." sprak ze even met een zachte glimlach tegen de kater, waarna ze even slikte en deed alsof ze besefte hoe ze de kater had genoemd. Iets om haar van haar gedachten af te halen, dus dat was goed. Afleiding, dat kon ze wel gebruiken en met deze kater lukte dat best goed. "-gaze." voegde ze dan ook snel achter met een onhandig glimlachje.
Ɓσ


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Smokegaze
Member

Nathalie
1117
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 35 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: I noticed you    di 18 jul 2017 - 15:14

Smokegaze volgde haar lucht, ging naar haar opzoek. Hij had zijn taken weer vervuld dus tijd voor zichzelf. Hij liep door tot hij in de verte haar gestalte zijn kant op zag lopen, echter leek ze in gedachten te zijn, ver in gedachten en niet aanwezig in het nu. Chillybreath merkte ehm ook pas op toen ze bijna pal voor hem stond. Smokegaze glimlachte, maar ditmaal eerder bezorgd dan vrolijk en warm, omdat haar frond, haar houding, hem niet was ontgaan. Haar manier van begroeten deed hem echter wel even zachtjes grinniken. "Smoke is goed," miauwde hij dan ook. Als zij hem Smoke wilde noemen, was dat prima. "Chilly," vulde hij zijn zin dan ook aan. Hij ging zitten en liet zijn staart losjes naast hem liggen, een open houding. "Waar was je over na aan het denken?" Besloot hij recht voor zijn raap te vragen. Hij wilde haar beter leren kennen, dus ook haar spoken. Iedereen had spoken uit het verleden, dingen die je dwars zaten, zo ook Smokegaze en ook die wilde hij van haar kennen. Niemand was perfect en niemand was altijd blij en Smokegaze durfde over zichzelf te zeggen een veilige haven te zijn als het ging om problemen, al was hij niet de beste therapeut om bij aan te kloppen. Hij was wel iemand die luisterde, hielp waar hij kon en vervolgens de anders opvrolijkte. Zo ook bij Butterpact, een kater die hij gek genoeg misschien een potentiële vriend kon noemen. Butterpact had zichzelf van het leven willen beroven. Smokegaze kon zelfs zeggen de kater gered te hebben.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Bo~
826
Actief
She's been beaten, bruised and broken
She's felt pain instead of love
Inside she was an angel
But she never knew she was

CAT'S PROFILE
Age: 29 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: I noticed you    di 18 jul 2017 - 17:08

Chillybreath
Natuurlijk moest ze hem tegen komen. Het was alsof het gepland was door StarClan. Waarom? Ze keek naar zijn glimlach, die bezorgd stond. Waarom was hij bezorgd? Ze wist ook wel dat ze niet het beste gezicht had getrokken, maar ze glimlachte nu dus dan was het goed toch? Dus waarom had deze grote kater dan zo'n bezorgde glimlach op zijn smoel? Ze snapte er echt niks meer van. De kater grinnikte even toen ze hem begroette, of eerder, hij grinnikte om de manier waarop ze hem begroette. "Smoke is goed," klonk er van de kater af, waarop Chilly opgelucht glimlachte. "Chilly," vulde de kater aan, waarop Chilly zachtjes grinnikte. Het was wel apart om te horen, dat moest ze wel zeggen. Naja... haar 'leuke' moeder had haar zo nog in hun vorige gesprek genoemd, maar dat was anders. Toen ze over haar moeder dacht voelde ze meteen weer een brok in haar keel, die verdomde poes.. Smokegaze ging zitten, waardoor Chilly ook besloot om te gaan zitten, staan had op dit moment toch geen zin. "Waar was je over na aan het denken?" Klonk de vraag. Natuurlijk kon ze niet onopgemerkt door gaan, de kater had dat overduidelijk gezien. Fijn, iets waar ze niet over wilde praten. Of in ieder geval, niet met hem. "Niks bijzonders, gewoon een gesprekje tussen mijn moeder en mij." sprak ze met een zachte glimlach tegen de kater. Een gesprek over kittens. Een gesprek waar Smokegaze ook in voorgekomen was. Naja, die twee vielen ongeveer samen. Dat hoefde de kater niet te weten, dat deel. Dat zou... geen goed plan zijn. De rest zou misschien wel te vertellen zijn, maar ze wist niet hoe dat bij de kater zou vallen en dat maakte het weer lastig voor haar.
Ɓσ


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Smokegaze
Member

Nathalie
1117
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 35 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: I noticed you    ma 7 aug 2017 - 17:41

Als zij hem Smoke wilde noemen, vond de kater dat goed. Ze waren intussen ook wel iets closer geworden, toch? Dus waarom ook niet. Ja hij was bezorgd en draaide er dus niet om heen om zijn vraag te stellen naar wat er was. Waar had ze over na gedachten? Waarom had ze zo gefronst. Als Smokegaze iets voor haar kon betekenen, zou hij dat doen. En nu weer zag hij die soort bedroefde glans in haar ogen. Nu kwam dan ook zijn vraag uit zijn bek. Waar dacht ze over na? Zoals verwacht was haar antwoord niet duidelijk. Maar haar antwoord vertelde wel waar het over ging, maar ze verdoezelde het, dat wist hij zeker. "Moeders kunnen enorm lastig zijn, al weet ik niet veel over de jouwe, behalve dat ze niet altijd even... lief is," sprak hij. "Je kan je hartje altijd bij me luchten, als je daar behoefte aan hebt," vervolgde hij en glimlachte bemoedigend. Ja, voor haar zeker. Van alle katten in Riverclan zou hij er voor zijn familie en haar het meeste willen zijn, dat wist hij, dat besefte hij en voelde hij, maar ging hij nog niet uitspreken. Voorlopig nog niet.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Bo~
826
Actief
She's been beaten, bruised and broken
She's felt pain instead of love
Inside she was an angel
But she never knew she was

CAT'S PROFILE
Age: 29 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: I noticed you    ma 7 aug 2017 - 22:29

Chillybreath
Het was raar geweest dat de kater het goed had gevonden dat ze hem Smoke noemde, maar als de kater het goed vond weet je, dan was het goed toch? Het was eerder meer onwennig dat hij haar Chilly noemde, dat was iets wat ze zowat automatisch terug linkte aan haar moeder. Haar moeder was immers de enige die haar ooit zo had genoemd, dus gek was het misschien niet eens dat het raar voor haar aan voelde dat ze zo genoemd werd door iemand anders. Door iemand anders die ze wel mocht in plaats van niet. Ze gaf Smokegaze een beetje een vaag antwoord, hij hoefde het hele verhaal niet te weten, nog niet. Het was immers iets dat ze nog nooit eerder aan iemand had verteld, dus het was ook een soort van... eng? "Moeders kunnen enorm lastig zijn, al weet ik niet veel over de jouwe, behalve dat ze niet altijd even... lief is," sprak de kater even, waardoor Chilly even knipperde. Oh, dus dat hadden ze wel door? Meestal had ze een facade op, net zoals zij zelf. Maar goed dat er ook katten waren die ook zagen dat ze niet goed was. Al was dat wat de kater zei nog... zacht uitgedrukt. Want ze was verschrikkelijk. "Je kan je hartje altijd bij me luchten, als je daar behoefte aan hebt," klonk er met een bemoedigende glimlach van de kater af, waardoor Chilly even zachtjes glimlachte en even haar kopje tegen zijn schouder aan drukte. "Thanks, Smoke.." murmelde ze tegen de kater en keek naar hem met een zachte glimlach. "Dat geld ook andersom, als je iets dwars zit mag je het altijd vertellen." Dat was misschien niet het beste voorbeeld om te geven, aangezien ze het nu nog niet had verteld. Misschien moest ze wel even iets vertellen, zodat, tja, de kater toch iets wist van wat er speelde maar niet alles precies? Dat gaf hem misschien ook wat meer vertrouwen om iets aan haar te vertellen, het was maar hoe je het bekeek. "Laten we maar zeggen dat... ik niet echt het lievelingskind ben van mijn moeder." sprak ze even met een zacht glimlachje tegen de ander. Of eerder, ze was het kind die misschien wel het meeste gehaat werd door haar moeder.
Ɓσ


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Smokegaze
Member

Nathalie
1117
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 35 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: I noticed you    di 8 aug 2017 - 13:49

Zijn eigen moeder, of moeders, waren ook een big issue geweest voor Smokegaze. Ashlily, de poes waarvan Smokegaze had geloofd dat zij zijn biologische moeder was geweest, had hem verstoten en vernederd tot aan het bot. Zij had Smoketear, zijn biologische vader in een nog donkerdere plaatje gezet dan nodig was geweest en zij had Smokegaze slachtoffer gemaakt van zijn vaders daden. Butterstar was eigenlijk zijn biologische moeder geweest en ze was er ook zeker voor hem geweest toen hij nog een kitten was geweest. Smokegaze had haar eigenlijk altijd al als een moeder beschouwd en toen bleek ze nog echt zijn moeder te zijn ook. Dat ze echter had gedaan dat het niet zo was geweest had hem gekwetst en boos gemaakt. Nu was het allemaal echter weer goed. Dus moeder issues waren totaal niet onbekend voor Smokegaze en als Chillybreath dit had, dan hoopte Smokegaze dat hij er voor haar kon zijn. Hij gaf dan ook aan dat Chillybreath altijd bij hem kon komen als er iets was. Chillybreath raakte zijn schouder aan met haar kopje, waardoor er een klein schokje door zijn lichaam heen schoot en er een raar gevoel in zijn buik ontstond. Het was niet onaangenaam en de aanraking was kort, maar toch was die er geweest en deed het iets met hem. Ze bedankte hem en noemde hem opnieuw Smoke... Smokegaze glimlachte warm. "Jij ook bedankt... Chilly," murmelde en gaf haar een kopje terug langs haar wang. Hij wilde dat zij zich veilig bij hem voelde en hij wist nu ook waarom hij dat wilde. Zijn gevoel uitspreken zou hij echter niet doen. Er was geen haast en alles moest stap voor stap gaan. En die veiligheid leek er langzaam te komen. Chillybreath legde uit dat haar Chillybreath niet als haar lievelingskind beschouwde en achter die woorden leek zoveel meer te schuilen. "Laat je niet omlaag halen door je moeder, oké? Je bent echt een geweldige poes, weet dat," miauwde hij overtuigend. Mocht het daarmee te maken hebben, dan had hij dat in ieder geval gezegd.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Bo~
826
Actief
She's been beaten, bruised and broken
She's felt pain instead of love
Inside she was an angel
But she never knew she was

CAT'S PROFILE
Age: 29 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: I noticed you    di 8 aug 2017 - 14:23

Chillybreath
Haar moeder was anders dan andere moeders. Een masker op haar gezicht, ervoor zorgende dat ze er als een lieve poes uit zag. Een zorgzame poes, die je kon vertrouwen. Maar wat onder dat masker lag, was voor de meeste katten onduidelijk. Aan de kant gezet, was Chilly door haar moeder. Manen had ze niet naar haar omgekeken. Ze zou er niet eens om geven als ze zou overlijden. Zoals haar moeder had gezegd, het enige waarom ze bestond was het maken van kittens. Oh, hoe graag ze haar moeder wilde slaan en verwonden. Maar, haar imago stond boven alles. Ze had zich in gehouden. Haar masker was daar wel even af gevallen, maar dat was misschien niet eens zo gek. De kater glimlachte warm op haar woorden, dat hij ook altijd bij haar mocht aan kloppen mocht er iets mis zijn. Misschien gaf ze niet heel veel om het verhaal zelf maar ze had het toch moeten uitspreken. "Jij ook bedankt... Chilly," klonk er van de kater af, waarna zijn kopje langs haar wang ging en ze het niet kon laten om even zachtjes te spinnen en haar kopje in die tijd ook even zachtjes tegen de zijne aan te drukken. Ze had zelf allang niet meer door waar ze zichzelf in verstrikt had. Wat zij als een vloek noemde, haar instinct, iets 'natuurlijks'.. het was iets heel anders dan dat, iets waar ze zelf niet op zou kunnen komen. "Laat je niet omlaag halen door je moeder, oké? Je bent echt een geweldige poes, weet dat," klonk er overtuigend van de grote kater af, waardoor ze even zachtjes glimlachte en even iets weg keek, alsof ze zich iets schaamde voor de woorden van de kater. Natuurlijk was ze geweldig met haar masker op, zonder masker was ze veel minder geweldig, dat wist ze nu al dat de kater zo over haar zou denken. Maar wat boeide het haar? Dit was gewoon weer om vertrouwen te winnen, niets meer, niets minder. Dacht ze. "Thanks... dit betekent meer voor me dan je denkt." sprak ze met een zachte, maar warme glimlach tegen de kater. Misschien was het wel een klein beetje waar, wat ze zojuist had gezegd.
Ɓσ


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Smokegaze
Member

Nathalie
1117
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 35 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: I noticed you    di 8 aug 2017 - 14:50

Smokegaze wist niet veel van de moeder van Chillybreath. Ze leek vaak zorgzaam te zijn en goed voor anderen te zijn, dacht hij. Maar wat er achter de deuren van een familie gebeurde, dat zagen de meeste, ook Smokegaze, niet. Vermoedens konden er altijd zijn en natuurlijk kwam er wel eens iets los. Maar had niet iedereen wel eens ruzie? Een conflict? Meningsverschil? Maar na de woorden van Chillybreath vermoedde Smokegaze dat het meer was dan alleen dat en Smokegaze wilde er voor haar zijn. Chillybreath beantwoordde zijn kopje wat Smokegaze een goed gevoel gaf. Hij spinde ook, net als zij. Het ging allemaal steeds automatischer en soms dacht hij er niet eens meer bij na. Hij merkte ook op dat hij zich onbehaaglijk begon te voelen wanneer andere katers een blik op Chillybreath wierpen en dat hij dan de neiging kreeg om naast haar te staan. Dit deed hij nog niet echter, hij wist zichzelf er van te weerhouden. Chillybreath was helemaal niet van hem. Ze waren ontzettend goede vrienden en ja, er waren gevoelens, maar ging hij daar iets mee doen? De woorden die Smokegaze had uitgesproken leken veel voor Chillybreath te betekenen en dat deed hem glimlachen. Ze had ietwat beschaamd weg gekeken, maar dat was nergens voor nodig. "Ik meen het, ik wil niet dat jij je slecht of minder voelt, oké?" Miauwde hij. "Ik ben er voor je, ongeacht wat," vervolgde hij. Was dit niet bijna een halve liefdesverklaring? Maar wat maakte het uit. Het was zo. hij wist nu in ieder geval weer wat meer over Chillybreath en dat deed hem goed, hij wilde meer, meer, meer over haar te weten komen, hij wilde haar helemaal leren kennen. Haar mooie kanten en minder mooie kanten, alles.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Bo~
826
Actief
She's been beaten, bruised and broken
She's felt pain instead of love
Inside she was an angel
But she never knew she was

CAT'S PROFILE
Age: 29 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: I noticed you    di 8 aug 2017 - 15:26

Chillybreath
Alles leek wel op een soort automatische piloot te gaan. De kater spon ook toen ze het kopje terug beantwoordde. Het was alsof ze haarzelf niet meer in de hand had, wat voor haar voelde alsof haar instinct haar compleet over nam. Het was geen instinct, maar daar was ze zelf nog niet achter gekomen. Het was alsof haar 'instinct' altijd naar de ander smachtte, andere katers waren niet hetzelfde, poezen al helemaal niet. Het was raar, zoiets had ze nog nooit meegemaakt en ze snapte er geen snars meer van. Het was iets raars, een raar instinct, een rare vloek. Iets wat ze zou moeten laten onderzoeken door een medicine cat misschien, want dit kon niet normaal zijn. Hoe kon zoiets normaal zijn? Hoe kon het normaal zijn om zo graag maar een glimps te zien van die ene kat als hij er niet was, dit had ze echt nog nooit gevoeld. Gedachtes waren raar. "Ik meen het, ik wil niet dat jij je slecht of minder voelt, oké?" klonk er van de kater af, waardoor Chilly even knipperde en naar de ander keek. Dat waren ook... woorden die ze niet gewend was. "Ik ben er voor je, ongeacht wat," klonk er van de ander af, waardoor Chilly even zachtjes glimlachte en ze zowat niet meer nadacht. Ze kwam wat dichterbij en drukte haar kopje langzaam, ietwat twijfelend, onder het kopje van Smokegaze. "Thanks Smoke.." sprak ze zacht spinnend tegen de kater met een zachte glimlach. Het voelde gewoon goed om het nu te doen, daarom had ze de keuze onbewust gemaakt.
Ɓσ


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Smokegaze
Member

Nathalie
1117
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 35 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: I noticed you    wo 9 aug 2017 - 14:00

Liefde, houden van, een partner? Dat was niet iets wat je voorspelde, het overkwam je, letterlijk. Chillybreath overkwam hem ook. Oké, ze was niet zijn partner, maar er was, had hij het gevoel, wel degelijk sprake van liefde, een klik, een band die begon te groeien tussen die twee. Was dit instinct? Wat was dit? Hoe kwam dit? Want Smokegaze was nooit uit geweest op iets in de liefde, hij was bang voor de liefde, had er een soort afschuw naar. Maar Chillybreath leek hier complete verandering in te brengen. Maar durven deed hij nog steeds niet echt. Het had tijd nodig, best wat moons. Elk woord die Smokegaze echter uitsprak, meende hij wel. Hij wilde niet dat Chillybreath zich minder voelde, zich slecht voelde. Ze was een mooie, aardige poes en dat moest ze weten. Ze was een meerwaarde aan de clan, ze was waardevol. Smokegaze zou er voor haar zijn, ongeacht wat. Chillybreath kwam dichterbij en drukte haar kopje over de zijne. Smokegaze spinde opnieuw, of misschien was hij helemaal niet gestopt met spinnen. Voelde dit alles goed? Waarschijnlijk wel ja. "Je bent bijzonder, Chillybreath," kwam er nog zachtjes, ietwat schor uit zijn bek en nu was hij ook wel klaar met spreken, maar hij moest het gezegd hebben. Ze moest weten dat Smokegaze iets in haar zag en nu was het hopen dat hij haar niet afschrikte.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Bo~
826
Actief
She's been beaten, bruised and broken
She's felt pain instead of love
Inside she was an angel
But she never knew she was

CAT'S PROFILE
Age: 29 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: I noticed you    wo 9 aug 2017 - 21:20

Chillybreath
Dit alles was raar voor haar, nooit had ze gedacht zich ooit zo aangetrokken te voelen ten opzicht van een kater. Nog nooit had ze gedacht dat dit ‘instinct’ zo ver zou komen. Ze had het geprobeerd om te stoppen, maar zelf had ze ook gemerkt dat haar aandacht constant weg trok, dat ze altijd naar iets van een glimps van de kater kon opvangen. Het irriteerde haar mateloos, maar zodra ze hier zo bij hem was leek al die irritatie met een oogwenk te zijn verdwenen. Het was raar en ze snapte er niks van. De kater spinde verder toen ze haar kopje onder de zijne drukte, waardoor ze zachtjes glimlachte. Hoe kon het dat ze zich opeens zo soft voelde, alsof alle haat diep in haar verdween. Ze wist niet wat dit gevoel precies was, hoe kon je dat verwachten van een poes die nooit iets van liefde had gevoeld en ontvangen van iemand. Ze zou er zelf daarom ook niet achter komen wat dit gevoel precies was, maar dit was ook niet echt iets waar ze met andere katten mee over praatte, waarom zou ze? Het was haar probleem en die ging ze niemand aan hun neus hangen, die konden mooi ander entertainment zoeken als ze dat zo graag wilden. Het was karma, ze had hem willen gebruiken, hem achter haar krijgen, maar dat plan was totaal mis gelopen, tot op het punt van dit. ”Je bent bijzonder, Chillybreath,” kwam er opeens uit de mond van de kater, ietwat schor. Dit soort dingen waren nog nooit tegen haar gezegd, hoe moest ze daar nou weer op reageren? Uhm, improviseren dan maar. Dat leek het beste om te doen op dit moment. ”Jij bent ook heel bijzonder, Smokegaze..” murmelde ze zachtjes tegen de kater, haar kop verplaatste ze voor geen moment. De geur van de kater, die ze misschien wel een beetje had gemist en eigenlijk hoe ze alles had gemist aan hem. Het was raar en ergens ook wel iets beangstigend, want het was niet dat ze enig ervaring had met dit soort dingen. Wat was dit en waarom speelde dit tussen hen? Ze was zo verward, haar hele kop lag op zijn kop door de ander. Ze kon niet meer normaal nadenken, ze kon er totaal niet achter komen wat dit was, hoe graag ze dat ook wilde.
Ɓσ


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Smokegaze
Member

Nathalie
1117
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 35 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: I noticed you    do 10 aug 2017 - 1:36

Wie waren de poezen ook alweer waarmee Smoketear had rond gehangen? Hij wist dat er vroeger een poes was geweest van toen Smoketear nog een apprentice was geweest. Toen Smoketear warrior was geworden was hij partner met Lotusleaf geworden en daarbij waren zijn oudste half broers en zus ontstaan. Toen was Lastbreath in Smoketears leven gekomen en daar was onder anderen Thistleclaw uit ontstaan. Blijkbaar had Smoketear ook nog met Ashlily gesodemieterd en ook nog met Butterstar. Dat was beslist niet hoe Smokegaze wilde worden, hij zou nog liever voor altijd eenzaam willen zijn of zelfs een kittypet worden. Maar zoiets was gelukkig iets waar jezelf controle op had, toch? Nee, niet helemaal. Zijn partner kon er altijd nog voor kiezen hem te verlaten en dan was hij weer alleen en wat als er dan weer een poes op zijn pad kwam? Smokegaze was bang dat hijzelf zwak zou zijn, of zag er iets verkeerds in. Maar Chillybreath wist zijn angst weg te halen, bij haar had hij een ander gevoel, alsof het allemaal mogelijk was, al het goede. Ze was bijzonder en dat zei hij tegen haar. De verwarring ontging hem niet. Was ze het niet gewend om speciaal gevonden te worden? Bijzonder? Smokegaze glimlachte warm. Hij zou haar het gevoel geven dat het allemaal waar was, want dat was het. Hij wilde haar blij en gelukkig hebben. Toen Chillybreath hem ook bijzonder noemde lachte hij zachtjes. Typische reactie. Al had Smokegaze zelf geen verdere ervaring of iets dergelijks, maar het was voorspelbaar, maar ook enorm lief, dus zonder er echt bij na te denken hief hij zijn kop een beetje op en gaf een subtiel likje langs haar wang. Wat een zet en toen Smokegaze zich bewust was van zijn daad voelde hij hoe zijn spieren een beetje aanspande. Was dit allemaal oké? Was dit oké? Er ontstond een beetje paniek, maar hij vermande zich, tenminste, dat probeerde hij.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Bo~
826
Actief
She's been beaten, bruised and broken
She's felt pain instead of love
Inside she was an angel
But she never knew she was

CAT'S PROFILE
Age: 29 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: I noticed you    do 10 aug 2017 - 13:38

Chillybreath
Chilly had nooit iets mee gekregen van liefde. Een vader had ze nooit gehad, haar moeder duwde haar weg en de liefde tussen vader en moeder was dus al helemaal nergens te vinden geweest in haar jeugd. Ze had nooit vrienden gehad, ze was meestal niet eens in de nursery. Liefde? Dat had ze nooit geleerd in haar hele leven. Haar mentor had zich ook wat afzijdig gehouden van haar, ze trainden wel maar het maakten hen niks uit dat ze daarna uit elkaar gingen. Broeder zuster liefde kende ze ook niet. Joltkit werd altijd geclaimd door haar moeder, die overduidelijk haar favoriet had, en anders sprak ze alsnog niet met hem. En nu nog steeds, had ze een lange tijd niet met hem gesproken. Dus wat wist zij nou over enige vorm van liefde? Niets. Dit was de eerste keer dat ze zich zo had gevoeld en hoe ze zich naar iemand toe voelde. Toen Smoke haar vertelde dat ze bijzonder was raakte het haar ook, niemand had haar ooit verteld dat ze bijzonder was, dat ze er mocht wezen hier. Volgens haar moeder was immers de enige reden waarom ze bestond was het maken van kittens voor háár. Dus zelfs als ze kittens zou krijgen zouden die naar haar moeder gaan, dat was duidelijk uit de context. Maar ja, ze wist niet echt wat ze er terug op moest zeggen dus zei ze maar dat Smokegaze ook bijzonder was. De kater lachte even, waarna hij zijn kop even op hief en Chilly even knipperde. Wat? Was dat verkeerd om te zeggen? Een likje langs haar wang liet haar weer wat meer ontspannen en begon ze weer wat luider te spinnen. Ze zag hoe de kater ietwat stijver werd in zijn houding, waardoor ze zachtjes naar hem glimlachte en zichzelf iets dichterbij de kater zette om haar kopje wat omhoog te brengen en zijn wang ook te likken. Het was oké, het voelde veilig om bij hem te zijn. Ze was dit gedrag van haarzelf ook niet gewend, maar alles stond op de automatische piloot hier nu. Ze wist niet wat ze uit moest brengen maar ergens had ze het gevoel dat ze het nu moest vertellen. Haar verhaal over haar moeder, voordat de kater andere ideeën zou krijgen. ”Mijn moeder haat me..” kwam er uit zonder dat ze er echt over na dacht. Ze realiseerde wat voor mood verpester het kon zijn en slikte even. ”Ah.. sorry..” sprak ze dan ook meteen. Ze keek even weg en zuchtte even. ”Ik heb je verteld dat als ik een partner wil dat ik dan wil wachten met kittens… right?” sprak ze even zachtjes tegen de kater. Op de één of andere manier voelde het awkward om het hier over te hebben met hem, maar aan de andere kant vond ze wel dat hij het moest weten. ”Dat komt door haar.” sprak ze even met een ongemakkelijke glimlach tegen de kater. Ongemakkelijk om het te vertellen was het zeker. Ze wist niet eens zo goed waarom ze dit aan de kater wilde vertellen. Ze vond gewoon… tja… dat hij het moest weten?
Ɓσ


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Smokegaze
Member

Nathalie
1117
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 35 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: I noticed you    vr 11 aug 2017 - 21:47

Het bleef even stil. Samen zaten ze daar maar. Chillybreath was dichter tegen hem aan komen zitten toen hij zijn spieren had aangespannen nadat hij haar een lik had gegeven. Tot zijn verbazing kreeg hij een lik terug en dat deed hem weer ontspannen. Ze voelde zich goed bij hem, dat merkte Smokegaze op en deed hem goed. Dat was wat hij wilde, zij die zich goed voelde bij hem. Daarom glimlachte hij nu ook, tot ze begon te spreken. Want de woorden die ze uitsprak schokte hem. Hierna verontschuldigde Chillybreath zich. "Nee, je hoeft je niet te verontschuldigen," suste Smokegaze. Het was goed, hij wilde het weten. Chillybreath ging verder met haar verhaal. "Waarom?" Vroeg hij, toen Chillybreath hem verteld had dat ze wilde wachten met kittens door haar moeder. Smokegaze wilde ook wachten met kittens, maar dat had een compleet andere reden. Die zou hij ook met haar delen, zodra zij haar hart bij hem gelukt had en zij eerst alle aandacht had gehad."En waarom haat je moeder je, Chilly?" Smokegaze zijn ogen stonden zacht, troostend, maar aan het puntje van zijn staart kon je zien dat hij hierdoor ook een beetje kwaad werd. Vooral op de moeder van Chillybreath, maar troost en steun was nu het belangrijkste om te geven. De moeder van Chillybreath was tenslotte ook gewoon een warrior van Riverclan, één die ouder was dan hem, waardoor hij toch een zekere respect voor haar móést hebben, al werd die nu wel met één klap weg geslagen. Je eigen dochter haten? Hoe kon je.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Bo~
826
Actief
She's been beaten, bruised and broken
She's felt pain instead of love
Inside she was an angel
But she never knew she was

CAT'S PROFILE
Age: 29 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: I noticed you    di 15 aug 2017 - 19:34

Het was stil tussen hen, maar voor dit moment waren ook geen woorden nodig. De daden spraken daar al genoeg voor op dat moment. Ze had hem een lik over zijn wang terug gegeven, waardoor de kater zich weer wat leek te ontspannen. Het voelde gewoon goed op dit moment en ze had het gevoel dat ze er waarschijnlijk geen spijt van zou krijgen. Dus waarom niet dan weet je? Dan zou ze het niet tegen houden. Zolang het niet te ver zou gaan, wat ze niet verwachtte aangezien de ander ook wilde wachten met het krijgen van kittens, was het goed toch? Er zou een grens komen, die ze waarschijnlijk voor vandaag wel bijna hadden bereikt. Aan de ene kant vond ze het jammer, maar aan de andere kant was dat waarschijnlijk wel beter voor hen beiden. Maar woorden ontglipten haar mond, de woorden die eruit waren gekomen was dat haar moeder haar haatte. Ze verontschuldigde zichzelf wel weer vrijwel meteen, want het was immers wel een beetje op een... random punt gekomen. Niet dat ze het zelf heel erg vond, want ze moest het wel aan hem vertellen, maar het had ook op een ander punt gekund. "Nee, je hoeft je niet te verontschuldigen," klonk er van de kater af met een sussende toon. Ze vertelde vervolgens ov het feit dat ze wilde wachten met kittens... door haar moeder. En natuurlijk kwam de vraag die ze verwachtte. "Waarom?" Ze slikte even en keek naar de kater. Ze had dit nog nooit aan iemand verteld, het was dan ook... apart om het te vertellen aan de ander. "Mijn moeder gelooft dat poezen alleen bestaan om kittens te baren, dat ik alleen besta om kittens te baren." sprak ze zachtjes tegen de kater, waarna ze even slikte. Tja, het was niet echt dat ze geslagen werd door de poes of dat ze echt fysieke pijn had ontvangen van de poes, maar mentaal was het wel zwaar geweest voor haar. "Daar ging het gesprek ook om..." sprak ze zachtjes tegen de kater en haar kopje tegen het lichaam van de kater aan legde. "Ze vroeg ook wanneer ze haar kittens kreeg..." murmelde ze zachtjes tegen de kater. Dan was het alleen maar logisch dat ze niet te snel aan kittens wilde beginnen, dan was het net alsof ze zich gewonnen gaf aan Mazelock. Iets wat ze dus totaal niet wilde. "En waarom haat je moeder je, Chilly?" Ze knipperde even en sloot haar ogen. Ah... Dat was natuurlijk ook nog een vraag die ze moest beantwoorden voor hem. "Omdat ik een poes ben." sprak ze zachtjes. Mazelock had haar nooit iets fysiek aan gedaan. Ze had haar alleen redelijk (best wel erg) genegeerd, weg geduwd en had het waarschijnlijk niet eens erg gevonden als ze was overleden. Hoewel Smokegaze nog poezen had die om hem gaven als kitten, Butterbell en Mousefur, had Chillykit niemand gehad die om haar had gegeven. Niemand die haar verhaaltjes vertelde, waar ze zoich veilig voelde.. Iemand die van haar hield. "Ze wilt het liefste alleen maar zonen... in haar nieuwe nest heeft ze haar poesjes ook weg gegeven... aan een andere queen." sprak ze met een zachte zucht, terwijl ze naar de ander keek. "En haar zonen leidt ze op, met de intentie om krachtig te worden.." vervolgde ze zachtjes tegen de kater. Het was wel duidelijk hoe de gedachten van haar moeder gingen. De katers waren sterk, poezen waren er om nageslacht te krijgen. Die konden niks inbrengen. Niet meer, niet minder.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Smokegaze
Member

Nathalie
1117
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 35 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: I noticed you    di 15 aug 2017 - 22:23

Ja, natuurlijk was het enigszins jammer dat het romantiek alweer weg gevaagd was. Al was het ergens misschien maar goed uit, dit waren geen tijden om te close met elkaar te worden. Van het een kwam het ander en het ander kon gewoon nog niet gebeuren. Niet in dit gebied en niet tijdens deze omstandigheden en al helemaal niet zo snel. Smokegaze moest eerst een stuk zekerder worden van zichzelf, van hun samen, al zat dat tweede waarschijnlijk wel goed. Zeker toen Chillybreath zichzelf meer naar hem toe opende en vertelde over haar moeder. Haar moeder haatte haar en was de reden waarom zij zou willen wachten met kittens. Smokegaze vroeg waarom en daar kreeg hij al snel genoeg antwoord op. "Hoe kan je moeder dat zeggen?" Smokegaze merkte dat zijn spieren weer gespannen werden. Hoe kon Mazelock dat zeggen? Dat was helemaal niet waar, dat sloeg nergens op! Chillybreath ging verder en Smokegaze vermande zichzelf waarna er een zucht uit zijn bek kwam. "Dit kan echt niet, Chillybreath, zo kan je moeder, zo mag je moeder niet tegen je spreken," sprak hij verder. "Als jij kittens krijgt zullen het jouw kittens en de kittens van... van je partner zijn, hoogstens zullen het haar klein kinderen zijn, als ze een... een fatsoenlijke grootmoeder zou kunnen zijn..." sprak Smokegaze. En haar moeder haatte haar omdat Chillybreath een poes was. Smokegaze kon geen woord er meer over uitspreken want het maakte hem kwaad. In plaats daarvan sloeg hij een poot over haar schouder en drukte haar tegen hem aan om haar te troosten, om haar liefde te geven, liefde die ze verdiende en nodig had. Chillybreath sprak verder. "Dit kan niet..." was het enige wat Smokegaze daar nog op zei. Verder gingen er allemaal vragen door zijn kop. Waarom leidde Mazelock die zonen op tot krachtige warriors, was het voor Riverclan? Of had die poes eigen gekke ideeën ten kostte van Riverclan. Was ze loyaal? Was Riverclan veilig met een poes als Mazelock in hun midden. Moest Smokegaze dit vertellen aan Butterstar? Maar voor hem nu het aller belangrijkste, hoe kon hij Chillybreath beschermen tegen zijn moeder. "Wat kan ik voor je doen, Chilly? Ik wil je helpen, want dit kan zo niet verder," murmelde Smokegaze zachtjes en liet zijn kin zachtjes op haar kopje rustten. Een knuffel van bescherming en troost.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Bo~
826
Actief
She's been beaten, bruised and broken
She's felt pain instead of love
Inside she was an angel
But she never knew she was

CAT'S PROFILE
Age: 29 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: I noticed you    do 17 aug 2017 - 19:51

Het was niet echt een verhaal dat je iedere dag hoorde. Een moeder die haar eigen dochter wilde forceren in het krijgen van kittens. Ja, het was vreselijk, maar de realiteit van Chillybreath. Voor al tijden. Na haar eerste woorden kwam er een zucht uit de bek van de kater. "Dit kan echt niet, Chillybreath, zo kan je moeder, zo mag je moeder niet tegen je spreken," klonk er van de kater af, waarop Chilly slikte. Zo mocht ze niet spreken nee, maar dat gebeurde dus wel. Oh hoe makkelijk zou het geweest zijn als ze gewoon was geweest. Dan was ze zelf misschien ook wel beter. "Als jij kittens krijgt zullen het jouw kittens krijgt zullen het jouw kittens en de kittens van... van je partner zijn, hoogstens zullen het hasr klein kinderen zijn, als ze een... een fatsoenlijke grootmoeder zou kunnen zijn..." een fatsoenlijke grootmoeder? Dat zou ze nooit meer kunnen zijn. Dat was iets waar ze allang voorbij waren. Chilly begon uit te leggen waarom de poes haar haatte.. wat het niet veel beter maakte voor Mazelock, maar dat maakte haar voor geen reet uit. De kater zei niks, in plaats daarvan kwam de poot van de kater over haar heen en werd ze dichter tegen de kater aan gedrukt. Ze sloot haar ogen even genietend bij het gebaar. Ze had zoveel problemen door haar moeder en eigenlijk alleen maar door haar. "Wat kan ik voor je doen, Chilly? Ik wil je helpen, want dit kan zo niet verder," murmelde de kater zachtjes, waarna de kin van de kater op haar hoofd rustte. Tja.. wat kon er gedaan worden? Dat wist ze zelf ook niet... ze beet op haar lip en was even stil. Als ze toch eens wist wat er veranderd moest worden. "Kan je me gewoon zo even bij me houden..?" vroeg ze even zachtjes aan de ander. Gewoon zo vast gehouden worden was alles wat ze op dit moment nodig had. Gewoon de bekende geur van de ander.. in de lange vacht van de kater zitten... dat was goed genoeg voor haarzelf. Ze bleef dan ook voor een wat langere tijd stil, tot ze besloot verder te praten. "Zelfs als er iets aan Mazelock wordt gedaan.. dan heb je nog Joltglower, die compleet is opgeleid naar de zin van Mazelock..." sprak ze zachtjes tegen de ander. Ze slikte even, waarna ze zachtjes zuchtte. "En Goldenpaw..." sprak ze zachtjes tegen de kater. Mazelock had hen alles geleerd. Als Mazelock weg was zouden zij de 'macht' overnemen. Zouden zij verder gaan met waar zij mee bezig was. "Joltglower en Goldenpaw denken precies hetzelfde over poezen als Mazelock..." sprak ze zachtjes. Geen enkele poes was veilig. In de clan of buiten de clan. "Mijn moeder gaat met hen praten over mij... omdat ik geen kittens wil..." mompelde ze even. Het was niet eerlijk hoe het er in haar familie aan toe ging... maar het was niet dat er iets aan gedaan kon worden. En het feit dat ze nu wist wie haar vader was geweest, zou haar ook niet helpen. Ze zou waarschijnlijk ook nooit zijn naam noemen als vader, dat wilde ze niet. Ze wilde hem niet erkennen als vader. Ze was Chillybreath, een Riverclanner. Een doodgewone Riverclanner. Niet meer, niet minder.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Smokegaze
Member

Nathalie
1117
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 35 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: I noticed you    vr 18 aug 2017 - 0:05

Haar gewoon zo bij hem houden, vast houden, liefde en steun geven, troost, dat gene wat de kater voor de poes waarvan hij hield behoorde te doen. Niet anders. Wat kon hij doen? Ja hij kon naar Butterstar gaan, dit aangeven, want zelf handelen zou tegen de warrior code zijn en hij wilde geen verkeerde zet nemen. Voor zichzelf niet, maar ook voor de katten waarvan hij hield niet. Hij nam de vertrouwde geur van Chillybreath in zich op en besefte hoe hij zich zou voelen als haar wat zou overkomen. Hij zou gek worden en wraak nemen, hij zou waarschijnlijk tot geweld toe in staat zijn, ook al was hij daarop tegen. Toen ze daarna ook weer begon te spreken en nu ook over Joltglower en Goldenpaw slikte hij. "Ik zal je beschermen, Chillybreath, bij mij ben je veilig," miauwde hij dan ook helemaal zeker van zijn woorden. "Ik zal er alles aan doen om er voor te zorgen dat jij fatsoenlijk kan leven, je behoort veilig te zijn in Riverclan, jouw clan, zonder dat er bedreigingen zijn binnen de clan," miauwde hij. Hij ging met Butterstar spreken, ongeacht wat, dit moest. "Ik zal alles doen wat ik kan," herhaalde hij. De woorden die hij daarna wilde uitspreken, sprak hij niet uit. Hij wilde zeggen dat hij dat zou doen omdat hij van haar hield, omdat zij belangrijk voor hem geworden was. In plaats daarvan gaf hij haar nogmaals een zacht, teder likje, dit keer langs haar oor. En hij bleef haar bij hem houden, vast houden en hoopte haar zo een beschermd, veilig gevoel te geven.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Bo~
826
Actief
She's been beaten, bruised and broken
She's felt pain instead of love
Inside she was an angel
But she never knew she was

CAT'S PROFILE
Age: 29 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: I noticed you    za 19 aug 2017 - 16:20

Chillybreath
Het enige wat ze van de kater vroeg was of hij haar gewoon zo bij zich wilde houden. Haar veiligheid en steun aan te bieden die ze zo erg nodig had op dit moment. Hij hoefde niks te zeggen, niets te doen, hij moest haar gewoon zo vast houden. Meer vroeg ze niet aan hem. Ze vertelde hem over Goldenpaw en Joltglower, haar broers die waren opgeleid door Mazelock op de manier waarvan zij gewild had dat ze zo waren geworden. Het was vreselijk. Ze haatte haar moeder zo erg, waarom had ze niet in een normaal gezin geboren kunnen worden? ”Ik zal je beschermen, Chillybreath, bij mij ben je veilig,” sprak de kater, het klonk zeker. Ze slikte even en knikte even langzaam, begrijpend op zijn woorden. ”Ik zal er alles aan doen om er voor te zorgen dat jij fatsoenlijk kan leven, je behoort veilig te zijn in Riverclan, jouw clan, zonder dat er bedreigingen zijn binnen de clan,” klonk er van de ander af, waardoor ze even zachtjes glimlachte en warm naar de ander keek. Woorden die ze graag wilde horen, hij stond volledig aan haar kant en vertelde haar dat ze in de clan hoorde, dat ze hier hoorde. ”Ik zal alles doen wat ik kan,” klonk er van de ander af, waardoor ze even knipperde en haar kopje meer tegen de kater aan legde. De kater likte haar teder langs haar oor, waardoor ze even zachtjes begon te spinnen en naar de ander keek met een glimlachje. ”Thanks, Smoke…” sprak ze zacht spinnend tegen de kater met een glimlachje. Iemand die echt om haar leek te geven, iemand die haar vertelde dat ze in de Clan mocht blijven. Dat ze gewoon in de Clan hoorde. ”Wil je dit trouwens… aan niemand vertellen?” vroeg ze even zachtjes aan de ander, terwijl ze met een zachte glimlach naar hem keek. Ze zou dan misschien alleen maar in meer problemen komen, of het zou duidelijk worden die haar vader was. Iets wat ze voorlopig nog niet zou vertellen.
Ɓσ


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
I noticed you
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 2Ga naar pagina : 1, 2  Volgende

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: The Mountains :: Mountain Territory :: The Highlands-
Ga naar: