hotter than hell 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, 3° - -10° C
Leafbare kruipt langzaam het gebied in. Alles wordt kouder en enige sneeuwbuien hebben zich al voorgedaan. Leafbare maakt het ook makkelijker voor ziektes als whitecough en greencough om zich te vestigen in clans, dus medicine cats moeten hun voorraad in de gaten houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 hotter than hell

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Owlpaw,
Member

Empress H
1528
Actief
black is the color of emptiness
I can feel it in my soul
'cause I'm an emotional mess

CAT'S PROFILE
Age: 8 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
avatar
BerichtOnderwerp: hotter than hell   di 18 jul 2017 - 22:19


Zijn blik was gericht op een kleine mosbal. Het leek alsof het hem uitdaagde, zijn naam aan het roepen was. Vandaar dat de kitten nogal erg wild erop sprong en het al meteen in stukje scheurde met zijn kleine, maar scherpe tanden en klauwen. Zachtjes grommend, maar meer in een speelse manier. Zijn ogen waren ondertussen al best wel amberkleurig geworden. Het enige blauwe dat er nog was waren de randen van de pupil, maar ook dat zal verdwijnen. En hoe de randen van zijn ogen al een wat donkere kleur aantoonden zei al genoeg dat hij bruine ogen zou krijgen.
Owlkit keek neer naar de verscheurde mosbal, normaal zou hij heel dramatisch moeten gaan krijsen en huilen totdat hij een nieuwe kreeg. Maar hij was moe en besloot hij maar zijn schouders op te halen en rustig te gaan liggen op het mos. Wat was hij toch slim.

+Houndpaw

don't hate,
relate


SO GIVE THEM BLOOD, BLOOD

GALLONS OF THE STUFF

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Houndkit
Member

Beer ofcourse
123
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 7 moons ≛
Gender: Tomcat ♂
Rank: Kitten
avatar
BerichtOnderwerp: Re: hotter than hell   wo 19 jul 2017 - 0:43

facing my roots
Houndkit lag met zijn staart over zijn neus te rusten. Hij was vaak moe. Nadat hij een allergische reactie had gehad op bijensteken, moest hij natuurlijk weer gezond worden. Dat was door veel te rusten en nog even kitten te blijven. Hij vond het niet erg, want hij mokte al een paar moons dat Burnetpaw hem niet meer zag staan. Waar was de tijd. Hij opende boos zijn kaken en beet in zijn staart. Auw! Hij schoot overeind en botste holderdebolder over een kitten. Hij lag met zijn kont tegen de kitten. Snel draaide de boze kitten zich om. Zijn grijze poot ging omhoog. Hij deed het weer. Als een raket schoot hij uit met zijn poot. Hij gaf de kitten een paar rake klappen op het hoofd. Neh!
TOM HARDY MADE ME THIS BRACELET


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Owlpaw,
Member

Empress H
1528
Actief
black is the color of emptiness
I can feel it in my soul
'cause I'm an emotional mess

CAT'S PROFILE
Age: 8 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
avatar
BerichtOnderwerp: Re: hotter than hell   wo 19 jul 2017 - 12:58


Owlkit schudde zijn kop al meteen toen hij die klappen op zijn kop voelde en hapte richting de onbekende poot. Zijn staart nijdig heen en weer zwiepend terwijl hij zijn bekje dreigend openhield. Hij wou met rust gelaten worden. Slapen. Geen onbekende kat die tegen hem aanbotste en hem vervolgens ging klappen. Een grommetje ontsnapte uit zijn keel, maar het was een hoog opgezette grom, niet bedreigend dus. Nou ja, niet dat hij hem wou bedregen. Maar hij moest stoppen.

don't hate,
relate


SO GIVE THEM BLOOD, BLOOD

GALLONS OF THE STUFF

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
hotter than hell
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: The Mountains :: Mountain Territory :: Clan Cavern-
Ga naar: