My family, my love 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, 3° - -10° C
Leafbare kruipt langzaam het gebied in. Alles wordt kouder en enige sneeuwbuien hebben zich al voorgedaan. Leafbare maakt het ook makkelijker voor ziektes als whitecough en greencough om zich te vestigen in clans, dus medicine cats moeten hun voorraad in de gaten houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 My family, my love

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Acefray
Medicine cat

Jamie
4288
Actief
"Once more into the fray, into the last good fight I'll ever know.
Live and die on this day, live and die on this day"

CAT'S PROFILE
Age: 48 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Medicine Cat
avatar
BerichtOnderwerp: My family, my love   vr 21 jul 2017 - 15:59

Het was al laat en het leek wel een eeuwigheid geduurd te hebben voordat hij kon besluiten dat zijn taken voor vandaag gedaan waren. Zuchtend keek hij zijn makeshift plek rond in de clan cavern en maakte zeker dat er niemand dood aan het gaan was. Hij knikte even naar zijn apprentice en hierna stond de enorme kat op. Hij was veel veranderd sinds de dood van zijn partner en nog meer sinds het herzien van deze. Het was bijna zichtbaar wat voor effect zijn bezoeken naar Dark Forest op hem had. Ace liep rechter en maakte nu gebruik van zijn formaat om bedreigend over te komen, hij gromde en liet zijn blik koud op andere. Hij vond vijanden in vrienden. Dit was niet de pluizige, blije Medicine cat die ze waren gaan kennen. Die híj kende. Hij was zichzelf onderweg wat verloren. Het zou ooit eens beter worden, maar nu wist hij hoe het echt zat. Hoe hij voor zowel de levende als dode alles fout leek te doen. De grijze tabby klemde zijn kaken op elkaar terwijl hij zich een weg baande richting hun nursery plekje. Want tja, dat was de enige plek waar hij nog durfde zijn normale zelf te laten zien; bij zijn kittens. Zijn kittens, zijn kinderen, zijn alles. Hij glimlachte zacht terwijl hij naar binnen liep, natuurlijk niemand hier wakker willende makende. Eenmaal daar gaf hij Puffin een zorgzame lik over haar kop. Hoewel hij geen partner was van haar betekende niet dat hij niet om haar gaf, ze was een geweldige vriendin en had hem de kans gegund deze kittens te krijgen. Niet dat hij liefde mocht kennen. Zijn blik stond voor een moment vermoeid voor hij zijn blik naar zijn kleine pluisjes bracht en deze een klein duwtje gaf met zijn snuit. "Hey kids~ Wat hebben jullie allemaal gedaan vandaag?" En vanaf het moment dat hij tegen hun sprak was zijn stem met niks meer gevuld dat pure liefde. Hij was immers door en door gemaakt voor vaderschap.

[ Puffin + alle kiddo's ]


ONCE MORE INTO THE FRAY, INTO THE LAST GOOD FIGHT I'LL EVER KNOW. LIVE AND DIE ON THIS DAY
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Kindpaw
Member

Anouk
136
Actief
Beauty fades
That is why it is beautiful

80 IC

CAT'S PROFILE
Age: 10 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
avatar
BerichtOnderwerp: Re: My family, my love   vr 21 jul 2017 - 21:02

Rustig lag de witte kitten opgekruld tussen haar broertjes, tegen de zachte vacht van hun moeder te slapen. Tussen al haar grijs bruine broertjes was ze een opvallend wit bolletje. Daarbij was ze ook nog eens de enige kattin uit het nestje. Je kon wel zeggen dat ze opviel, op meer dan een manier. Kindkit werd gewekt door een warme neus die zachtjes tegen haar vacht duwde. De kitten trok haar bekje open tot een geeuw en rekte zich uit door haar pootjes te strekken, zo duwde ze een beetje tegen een van haar broertjes aan. "Hey kids~ Wat hebben jullie allemaal gedaan vandaag?" klonk een bekende stem. Langzaam opende Kindkit haar blauwe oogje en kon zo de gestalte van de grote kater zien. Haar groene oogje opende zich ook voor ze langzaam opstond en richting de rand van het nest trippelde. Haar kopje duwde ze tegen de vacht van de kater aan, zoals ze haar siblings al zo vaak eerder had zien doen. "Hoi pappa," sprak Kindkit met een zacht, nog slaperig stemmetje.


"The weft and weave of fate guides our people to their deaths,

though arrow pierce our ancient hearts, we fear not our final breath."
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Warkit
Member

Wölf
58
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 8 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Kitten
avatar
BerichtOnderwerp: Re: My family, my love   vr 21 jul 2017 - 22:58When hell seems one step closer than heaven.

Na een vermoeiende dag van rondwaggelen en dingen inspecteren, was hij in slaap gevallen in het grote nest dat hij met zijn moeder en siblings deelde. Zoals gewoonlijk had hij het plekje naast Kindkit opgeëist, door zich tussen haar en één van zijn broertjes te wurmen. Zo sliep hij nu eenmaal het beste en dat moesten ze maar respecteren. Al duurde zijn slaapje niet eens zo heel lang. Ineens voelde hij een leegte naast zich, wat hem meteen alarmeerde. Maar er was niks ernstigs aan de hand. Hij zag papa, samen met Kindkit, en was meteen klaarwakker.

Enthousiast kwam hij overeind en liep op Acefray af. Hij sloeg zijn pootjes om de voorpoot van de grote tom, alsof het een prooi was. "Hey kids~ Wat hebben jullie allemaal gedaan vandaag?" Vroeg de tom, en hij keek hem met een grijnsje aan. ”Ik heb zitten kijken”, Meldde hij trots, alsof het een hele prestatie was. ”En een kevertje gevangen”, Vervolgde hij. Dat was het, al bij al. Heel spannend natuurlijk voor een kitten van zijn leeftijd.

What is left but war?when the war of the beasts
brings about the world's end

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

beertje
85
Actief
You wanna fly? you got to give up the shit that weighs you down...

CAT'S PROFILE
Age: 44 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Senior Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: My family, my love   di 25 jul 2017 - 18:32

Ze had liggen slapen. Haar staart beschermend om de kittens geslagen. Het was een groot nest, dus het was zwaar om ze allemaal te zogen. Al deed ze dat met alle liefde. Ze was dolgelukkig met ze en ze hield van ze met heel haar hart. Ze schrok wakker toen de tong van Acefray over haar kop gleed. Haar groene ogen gingen open en met een warme glimlach tilde ze haar kop op. Er was iets met de grote kater, iets anders. Ze kon er niet zo goed haar poot op leggen, maar ze moest nodig eens met hem gaan praten zonder de nieuwsgierige oortjes van hun kittens erbij. Ze koesterde de paar vrienden die ze bezat en die haar dierbaar waren geworden. Dus vond ze het belangrijk dat het goed met hen ging en zo ook met Ace. Kindkit en Warkit liepen al naar hun vader toe. Ook Puffin kwam iets overeind al hield ze haar staart om de andere kittens heen. Ze ging zitten en gaf een lik over alle kopjes. “Kom kom, zeg jullie vader eens gedag.” Miauwde ze zachtjes.Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Flurrypaw
Member

Bunny
42
Actief
"I have lived in a flurry of images, but I will go out in a freeze frame."

CAT'S PROFILE
Age: 8 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
avatar
BerichtOnderwerp: Re: My family, my love   do 27 jul 2017 - 17:00

We cannot control the wind
Flurrykit werd pas wakker toen hij de tong van zijn moeder over zijn kopje voelde. Hij geeuwde even en strekte zich uit, waarna hij zijn kittenblauwe oogjes opende. Oh, papa was hier! De pluizige bruine kater greens vrolijk naar hem en hief zijn lichaam recht. Het ging allemaal nog moeizamer dan normaal, omdat hij nog half slapend was. Warkit en Kindkit waren er al. "Papa!", piepte Flurrykit vrolijk naar hem, zijn vraag helemaal gemist.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Hannah
518
Actief
Check yourself before you wreck yourself

CAT'S PROFILE
Age: ♛ 10 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
avatar
BerichtOnderwerp: Re: My family, my love   ma 7 aug 2017 - 23:54

Uhhhh, slapen was zo lekker. De jonge kat lag lang uitgerekt te snurken, met zijn poten had hij heel veel ruimte voor zichzelf geclaimed en de dikke staart van zijn moeder hield en warm en zoet. De kater ging tussen uren lang diep, diep slapen en enkele uren keihard schreeuwen, dollen en springen als een wilde. Voor hem was er geen tussen weg, wat het voor de wereld om hem heen soms vrij lastig maakte. Vooral Puffincliff en zijn broertjes en zusje waren hiervan het slachtoffer, maar nu sliep hij. Lang, voor zijn doen, mocht dat echter niet duren. Een neusje werd tegen hem aangedrukt en een zachte, bekende stem klonk. Chickenkit bromde iets klagelijks en draaide zich slaperig om. Great, zijn siblings gingen weg dus hij had weer meer ruimte. Mama Puf-puff nam hier echter geen genoegen mee. “Kom kom, zeg jullie vader eens gedag.” Toen ze een lik over zijn kopje gaf en ze de plukjes op zijn bolletje overeind zette, opende Chickenkit slaperig zijn ogen. Hij geeuwde en knipperde een aantal keer, waarna hij zijn vader herkende. Meteen vol energie sprong hij overeind. Ik zei het toch, hij had maar twee kanten. Stuiterend ging rende hij op zijn vader af, waarbij hij de opmerking van zijn broertje Warkit hoorde. "HOI pap, ik heb twee kevers gevangen!!" Schreeuwde hij opdringerig en duwde zijn siblings omver zodat hij in het middelpunt van de belangstelling stond, zoals het hoorde. Hij had vandaag precies niets gedaan, maar daar ging het niet om.Everything’s free if you run fast enough

.:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Acefray
Medicine cat

Jamie
4288
Actief
"Once more into the fray, into the last good fight I'll ever know.
Live and die on this day, live and die on this day"

CAT'S PROFILE
Age: 48 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Medicine Cat
avatar
BerichtOnderwerp: Re: My family, my love   vr 22 sep 2017 - 12:52

Hij voelde de druk van de hemelen nog op hem hangen, zijn zorgen lieten zijn vrij lege hoofdje kloppen en hij moest het instinct onderdrukken om nu niet de bergen in te lopen en nooit meer terug te keren. Hij wilde zijn normale zelf weer terug, het relaxte, het vriendelijke. Maar dat kon niet, nee, hij moest doen wat zijn mentor zei en hem trots maken. Dan zou alles wel goed komen? Ja, als hij dat deed kwam alles goed, als hij zijn mentor maar blij maakte. Vandaar dat hij erop uit zou gaan, een beest van zijn grote zou kapot maken. Maar zijn blik viel nu in de groene ogen van Puffin en hij voelde zich terug gebracht bij de dagen dat hij gelukkig was. Dat hij naar de gevlekte kat ging en haar vroeg of ze hem en zijn princess wilde helpen, hun kittens wilde dragen. Sommige van deze kleintjes zouden zijn bloed dragen, andere dat van Lurking. Het maakte niet zo veel uit vond hij, want dit was de reden waarom hij nog niet van de dichtste berg was afgesprongen. Deze kleintjes en zijn nieuwe partner, dit wilde hij een kans geven.

Zijn blik ging naar zijn enige dochter, puur wit. Hij verzachte gelijk bij het zien van haar jonge oogjes. Hij zou de wereld recht zetten, recht zetten voor hun. Bij het voelen van haar kopje ging hij door zijn poten en gaf haar een liefdevolle lik. “Hey sneeuwvlokje~” klonk er warmer, maar al snel ging zijn aandacht naar een van zijn zonen, Warkit. Deze begon trots te vertellen over zijn bezigheden, dingen die niet te vergelijken waren met zijn eigen dagtaken. Hey zoon, ik heb net twee katten hun leven gered en ik heb contact met doden. Ach, hij zou wel willen ruilen hoor, kevertjes vangen leek veel leuker. “Dat is geweldig War, als je zo verder gaat kan je een geweldige jager worden. Dan is geen enkel diertje meer veilig” Trots kon hij het zich voorstellen hoe War als warrior zichzelf kon laten zien aan de wereld… wat wilde je nog meer? Hierna leek Flurry ook te ontwaken van zijn slaap, waardoor hij deze even een lik gaf. “Hey Fluffy, lekker geslapen?” en ja hoor, nog voor hij klaar was kwam Chicken ertussen, met een eeuwig geduld keek hij naar zijn energieke jongen en pakte deze op, om die op zijn staart te leggen. “Kipje van me, helemaal zelf? Dat is wel enorm goed hoor, misschien kunnen jij en Warkit de volgende keer samen jagen op kevertjes? Dan kunnen jullie het aan Flurry, Hairy, Kind en Sheep leren”


ONCE MORE INTO THE FRAY, INTO THE LAST GOOD FIGHT I'LL EVER KNOW. LIVE AND DIE ON THIS DAY
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Kindpaw
Member

Anouk
136
Actief
Beauty fades
That is why it is beautiful

80 IC

CAT'S PROFILE
Age: 10 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
avatar
BerichtOnderwerp: Re: My family, my love   za 23 sep 2017 - 16:53

Acefray zakte richting de grond en gaf haar een likje over haar kop. De warmte van affectie. “Hey sneeuwvlokje~” begroette hij haar. Binnen de kortste keren werden de anderen ook wakker. Al snel werd ze omsingeld door een paar van haar broertjes. Flurrykit begroette zijn vader en Chickenkit vertelde net als Warkit over de kevers die ze hadden gevangen. Ze luisterde niet echt naar wat hij tegen de andere kittens zei. Ze was te druk bezig met haar kopje over haar vader's poot te wrijven. Hij had een langere vacht en was daardoor zachter dan hun moeder. Op een bepaalde manier dan, op een andere manier was Puffincliff weer zachter. Hij rook anders, anders dan alle andere katten die ze zagen. Tegen de tijd dat Acefray tegen Chickenkit begon te praten lette ze weer op. “Kipje van me, helemaal zelf? Dat is wel enorm goed hoor, misschien kunnen jij en Warkit de volgende keer samen jagen op kevertjes? Dan kunnen jullie het aan Flurry, Hairy, Kind en Sheep leren”, sprak de grote kater. Kindkit hield haar kopje scheef. Ze snapte dat de andere twee dat 'leuk' vonden, maar dat gold niet voor haar. Zij vond eigenlijk helemaal niets leuk, het was vreemd maar ze zat er ook niet mee. "Is dat belangrijk?" vroeg ze aan haar vader. Als er iets was, wat kenmerkend aan haar was, buiten haar persoonlijkheid en uiterlijk, waren het de vragen.


"The weft and weave of fate guides our people to their deaths,

though arrow pierce our ancient hearts, we fear not our final breath."
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

beertje
85
Actief
You wanna fly? you got to give up the shit that weighs you down...

CAT'S PROFILE
Age: 44 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Senior Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: My family, my love   zo 1 okt 2017 - 15:18

Ze zei verder niet zo veel, maar keek glimlachend naar haar kroost. Hun zoontjes die volmondig opschepten over het kevers vangen. Hun dochtertje die het nut daar niet echt van in leek te zien. Het waren allemaal verschillende karaktertjes, maar dat was alleen maar leuk, ze hield van allemaal evenveel. Dit was Acefray zijn moment met zijn kittens, dus hield ze zich een beetje op de achtergrond. Ace was een prima vader, ondanks de dingen die door zijn kop leken te spoken. Hij leek ook te ontspannen bij de kittens en ze hoopte dat dat hem zou helpen, maar ze zou binnenkort even vragen of een andere moederkat op haar kroost kon passen. Dan kon ze met hem praten.  Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
My family, my love
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: The Mountains :: Mountain Territory :: Clan Cavern-
Ga naar: