Curious about the medicine cat 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, 3° - -10° C
Leafbare kruipt langzaam het gebied in. Alles wordt kouder en enige sneeuwbuien hebben zich al voorgedaan. Leafbare maakt het ook makkelijker voor ziektes als whitecough en greencough om zich te vestigen in clans, dus medicine cats moeten hun voorraad in de gaten houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 Curious about the medicine cat

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Moonpaw,
Member

WazBeer
72
Actief
"The road is ahead of us, so let's start out today."

CAT'S PROFILE
Age: 9 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
avatar
BerichtOnderwerp: Curious about the medicine cat   zo 23 jul 2017 - 15:56

Zij en haar nestgenootjes werden steeds onrustiger. Ze wist dat het geen zin had haar moeder te smeken om hen al apprentice te maken, iedereen hield stug vol dat dit pas op de zesde maan van hun leven gepast was. Het was echter moeilijk om andere kittens die al iets ouder waren langzaamaan de grot te zien verlaten. Doordat de Clans met zijn vieren waren, waren er ook meer kittens en een deel daarvan was ouder dan zij en haar zusjes. Terwijl ze verlangend naar de opening van de grot keek raakte ze afgeleid door een bekende verscheining. Chivypaw, de medicine cat apprentice van RiverClan. Misschien had zij nog wel iets leuks te vertellen of een taak voor haar zodat de dagen wat korter leken. "Hallo, Chivypaw!" begroette ze de kattin vrolijk, maar met een respectvolle knik. Een medicine cat en zijn of haar apprentice verdiende altijd respect, had haar moeder verteld."Our dreams, they are made out of real things."
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Curious about the medicine cat
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: The Mountains :: Mountain Territory :: Clan Cavern-
Ga naar: