Where's the moment we needed the most? 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 18° - 26° C
Greenleaf biedt alle vrijheid en opties waar de clans zo voor gevochten hebben. De makkelijkste tijd van het jaar lijkt eeuwig te duren en geeft hoop voor de toekomst. Wat zou er fout kunnen gaan in zo'n perfecte tijd.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 Where's the moment we needed the most?

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 

Freedje
485
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 22 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
avatar
BerichtOnderwerp: Where's the moment we needed the most?   zo 23 jul 2017 - 21:02

Het was hem gelukt. Natuurlijk was het hem gelukt. In hun oude territory stond Butterpact bekend als een kat die zeer vaardig was in vissen. Het was ook zeker een kwaliteit die hij sowieso over wilde brengen naar Crimsonpaw. En een vis vangen toonde aan dat er tenminste nog een beetje RiverClan tussen de hoop andere katten zat. Hij had het idee dat de andere katten veel te gemakkelijk accepteerden dat ze voor nu een deel van elkaar waren. Hell, hij merkte dat hij zélf moeite begon te hebben met hun borders te accepteren. Butterstar had hun er op bezorgde wijze op gewezen dat ze niet te gehecht mochten raken aan katten buiten RiverClan omdat, als ze naar hun nieuwe territories zouden reizen, hun dan gemaakte vrienden weer terug vijanden zouden worden. En dat was een realiteit die hij om de één of andere reden nog niet onder ogen wilde zien, alsof hij comfortabel werd bij het idee voor altijd met vier Clan samen te leven. Hij kon er niks aan doen dat zijn gedachten kort naar Butterkit gingen, de kitten in ThunderClan. Als ze terug hun eigen paden zouden bewandelen, zou hij de kitten achter zich moeten laten. Hij wist al precies welke houding hij ging hebben als dat moment zich ging aankondigen, maar dat wilde nog niet zeggen dat hij dat leuk vond. Hij zuchtte. Hij nam de vis voorzichtig tussen zijn kaken en begon terug naar de grot te lopen. Het was nu eenmaal zo dat zijn dagen voornamelijk snel voorbij gingen omdat hij het eerste deel van de dag toch alleen maar aan scenario’s dacht waarbij hij Breakingpoint redde van zijn gruwelijke dood. Scenario’s die hij niet eens waar kon maken, want hij kon de tijd niet terugdraaien en StarClan leek geen medelijden genoeg met hem te hebben om hem per ongeluk iets te laten overkomen. Hij trok met zijn oortjes en versnelde zijn pas. De avondschemering zou dadelijk al beginnen en hij wilde binnen zijn voor het donker zou worden. Zijn klauwen schraapten over de stenen terwijl hij zich naar binnen hees en half slippend kwam hij tot stilstand in de grot. Hij liet de vis op de grond vallen en zette zijn poot erop. Daarna ontmoette zijn blik een andere en schoot zijn hart in zijn keel. Het was Moonkit, de kitten van Butterstar. En ze kwam naar hem toe.


+ Eerste post voor Moonkit
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Moonpaw,
Member

WazBeer
72
Actief
"The road is ahead of us, so let's start out today."

CAT'S PROFILE
Age: 9 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Where's the moment we needed the most?   zo 23 jul 2017 - 21:50

Hoewel alles gemixt en gemengd was in de grot, hielden de Clans zich toch min of meer bijeen. Genoeg om haar te leren wat echte RiverClan geur inhield en wie al haar Clangenoten waren. Niet dat zij de grenzen die sommige volwassenen stelden zo nauw nam. Zij waren allemaal hier en Moonkit was eraan gewend dat ze de vrijheid had om een kat of kitten van een andere Clan op te zoeken en deze aan te spreken. Nu het licht dat van buiten de grot in scheen langzaam begon uit te doven, terwijl de zon ergens ver over de horizon wegzakte, keek ze naar de krijgers die langzaam aan binnen kwamen gewandeld met prooi of met nieuws. Haar blik werd gevangen door een RiverClan warrior die een grote vis op de grond had gelegd. Met trippelende pootjes kwam ze op hem af. "Wat een grote vis! Leer mij ook zo'n vis te vangen!" miauwde ze enthousiast. Even vergetend dat hij dit natuurlijk nooit zou kunnen doen vanuit de grot en dat ze nog twee manen zou moeten wachten voor ze die kon verlaten."Our dreams, they are made out of real things."
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Freedje
485
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 22 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Where's the moment we needed the most?   wo 2 aug 2017 - 16:26

Butterpact stond aan de grond genageld. Hij wist niet waarom, maar het idee dat de dochter van Butterstar hem naderde, maakte hem zenuwachtig. Misschien omdat hij een goed voorbeeld moest stellen en dat hij zo weinig zelfvertrouwen had dat dat een bijna onmogelijke taak leek? Misschien. In elk geval kwam ze naar hem toe, maar haar blik was in eerste instantie niet op hem gefixeerd, maar op de vis die hij had gevangen. Hij zag dat haar oogjes glansden en dat dat haar interesse aantoonde in de vis. En even voelde hij een sprankje trots opkomen omdat hij deze vis had gevangen en omdat ze bewondering toonde voor iets wat hij had gedaan. Toen dacht hij na over wat Butterstar zou denken als zo’n mislukking zoals hij met haar dochter zou praten en keek hij weer even onzeker naar zijn poten, maar toen opende Moonkit haar bekje en verdwenen alle zorgen opeens. Zijn negatieve gevoelens maakten plaats voor emoties die hij als ‘blij’ kon aanduiden. Dat had hij altijd als het over vissen vangen ging, dan werd hij helemaal enthousiast. Ook nu verscheen er een kleine glimlach om zijn lippen bij het vooruitzicht dat deze kitten echt geïnteresseerd zou zijn in een visles van hem. Hij snorde dan ook zachtjes toen hij het enthousiasme in haar ogen zag. “Dat zal ik doen, maar dan wel als je wat ouder bent,” zei hij tegen haar. Butterstar zou het hem niet in dank afnemen als hij één van haar dochters zou laten verdrinken in the Rapids omdat ze nog niet oud genoeg was om te vissen. Misschien zou Butterstar het hem sowieso niet in dank afnemen als hij haar kittens ooit het camp uit zou nemen. Hij slikte. Het was immers zijn schuld dat Breakingpoint verdronken was en Butterpact zou zich kunnen indenken dat Butterstar haar kittens simpelweg niet goed genoeg vertrouwde in zijn buurt. “Maar je mag gerust een stukje van deze prooi hebben, hoor,” probeerde hij de afwijzing wat goed te maken terwijl hij zijn poot van de prooi haalde en deze naar haar toe schoof. “Alleen wel voorzichtig voor de graatjes!” mauwde hij snel. “Moet ik je anders voordoen hoe dat je de graatjes het beste vermijdt of je wat stukjes voorkauwen? Of heb je al eens vis gegeten?” Hij schaamde zich omdat hij zo voorzichtig was, maar hij kon het zich niet permitteren dat hij hier een fout mee maakte.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Where's the moment we needed the most?
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: The Mountains :: Mountain Territory :: Clan Cavern-
Ga naar: