game over 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 20°C - 35°C
Na een lange, koude Leafbare en een armzalige Newleaf. Trekt Greenleaf met een zucht van verlichting het woud in. De extreme hitte is heerlijk maar bengt ook gevaren met zich mee. Vele Twolegs die hun honden uitlaten en prooi dat de hitte niet aankan. Ook dit seizoen zal niet makkelijk worden voor de clans..
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 game over

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
hannah ♥
46
Actief
couldnt care any less

CAT'S PROFILE
Age: ϟ16 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Young Warrior
Blizzardwing
BerichtOnderwerp: game over   game over Icon_minitimedi 25 jul 2017 - 11:56


Hij was zijn weg naar de uitgang van de Clan Cavern te maken. Zijn zwarte staart heen en weer zwiepend terwijl hij rustig naar buiten liep en de zon volop in zijn gezicht kreeg. Hij was geen fan van daglicht. Vooral niet in Greenleaf. Daar was zijn vacht veel te donker voor, hij kreeg het juist warmer. En dat was een zwaar ongemakkelijk gevoel. Met een lichte grom bleef hij verder lopen. Hij had haar ergens wel buiten gezien. Ferndust. De kattin leek iets anders te hebben. Hij had geen echt idee wat. Maar iets vertelde hem dat het aan haar buik lag. Niet dat hij haar onfit wou noemen. Ze was gewoon... Het viel hem meer op. En ergens had hij zijn vermoedens. Dus had hij zichzelf voorgenomen vandaag de kattin te vinden. Al zou dat moeilijk zijn. Aangezien ze er niet echt blij mee zou zijn.

+FerndustSHE KEEPS SAYING I'M CRAZY
game over KcFqKvW
BUT I CAN'T SAY SHE'S WRONG

game over HNKRdhk
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ferndust
Member
game over DPKsfdL
Freedje
478
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 17 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Elder
Ferndust
BerichtOnderwerp: Re: game over   game over Icon_minitimedi 25 jul 2017 - 14:09

Ferndust klemde haar kaken op elkaar terwijl ze voelde dat de tranen zich verzamelden in haar goede oog. Hoe had ze zo stom kunnen zijn? Hoe had ze zichzelf zo kwetsbaar op kunnen stellen en de tom toe kunnen laten terwijl ze van nature eigenlijk heel erg schuw en wantrouwig was? De enige die ze tot nu toe echt had vertrouwd, was Tallshadow geweest. Maar daar was Blizzardwing iets meer dan een moon opeens geweest en de twee hadden het goed kunnen vinden. Hij had haar getroost wanneer zij een slechte bui had en had haar gezegd dat ze mooi was, dat ze het verdiende om positieve aandacht te krijgen. Ze had hem bijna alles verteld, alleen het gedeelte van haar schouderlitteken had ze niet aan hem verteld omdat ze dat enkel tussen Tallshadow en haar wilde houden. Maar na een paar weken had ze zich bijna goed genoeg gevoeld om het hem te vertellen, maar toen had hij haar al gedumpt. En daar zaten grote gevolgen aan. Niet alleen ging ze fysiek gezien zwaar achteruit omdat ze nauwelijks nog at en zichzelf nauwelijks nog verzorgde, maar ook was ze er recent geleden achter gekomen dat er leven in haar buik groeide, dat ze zwanger was. En ze had geen idee hoe ze daar mee moest omgaan. Ze wilde het liefste naar Tallshadow gaan, maar ze was bang voor zijn reactie. Ze was bang dat hij ging zeggen dat het haar eigen schuld was en dat hij haar niet kon helpen. En ze had het Acefray ook nog niet verteld, hoewel het nu wel aan haar te merken zou zijn. Haar buik was dikker en het viel gewoon op. Ze klemde haar kaken op elkaar om een wanhopige schreeuw in te houden. Dit had ze zich niet voorgesteld, nog niet op zo’n jonge leeftijd tenminste. Ja, ooit wilde ze wel kittens hebben, maar niet nu. Niet nu haar mentale en fysieke toestand allebei zo achteruit gingen. Ferndust keek op toen een bepaalde geur zich in haar neusgaten drong, een geur die ze maar al te goed herkende. Ze draaide haar kopje een kwartslag en keek Blizzardwing met een doodse blik aan. “Wat doe jij hier?” snauwde ze naar hem. “Je hebt al meer dan een week niet tegen me gesproken, dus nu moet je ook niet meer afkomen."
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
hannah ♥
46
Actief
couldnt care any less

CAT'S PROFILE
Age: ϟ16 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Young Warrior
Blizzardwing
BerichtOnderwerp: Re: game over   game over Icon_minitimedi 25 jul 2017 - 14:50


Het duurde niet lang voordat de twee hun paden kruisten. Hij wou haar eerlijk begroeten voordat ze al meteen op een aanvallende mode ging. “Wat doe jij hier?” Snauwde ze terwijl ze hem vuil aankeek. "We zitten eenmaal in dezelfde Clan, Ferndust. Ik heb geen andere keus dan hier rondlopen." Miauwde hij uiterst kalm. Het kon hem ook niet veel schelen wat ze van hem vond, of wie dan ook. "Bovendien zijn w-" “Je hebt al meer dan een week niet tegen me gesproken, dus nu moet je ook niet meer afkomen." Onderbrak ze hem al meteen. Rude. Blizzardwing rolde zijn ogen en keek haar nog even neutraal aan. "We spreken elkaar toch nu ook? Technisch gezien is er niet echt een week geweest. Zes dagen om precies te zijn." Het was zo makkelijk iemand op de kast jagen met zulke, sluwe antwoorden. Vooral iemand zoals Ferndust, met een nogal kort lontje. Waarschijnlijk was dat waarom hij zoveel interesse in haar had gehad. Ze was niet lelijk, nou ja. Ze maakte het beste van zichzelf. En zo'n zelfverzekerde dame leek hem al genoeg. Al moest ze onder zijn level blijven, hij was immers de baas hier. Na een tijdje wees hij naar haar buik met zijn voorpoot. "En dat?" Vroeg hij met een opgetilde wenkbrauw. "Leg maar uit." Hij wist zelf wel dat het deels door hem kwam. Maar hij wou het horen. Zeker weten dat ze van hem waren.SHE KEEPS SAYING I'M CRAZY
game over KcFqKvW
BUT I CAN'T SAY SHE'S WRONG

game over HNKRdhk
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ferndust
Member
game over DPKsfdL
Freedje
478
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 17 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Elder
Ferndust
BerichtOnderwerp: Re: game over   game over Icon_minitimewo 26 jul 2017 - 19:34

Ze rolde met haar ogen toen hij zijn woorden sprak. “Val toch van de berg,” mopperde ze, hoewel ze niet zeker wist of ze haar woorden meende. Ja, hij was een eikel, maar als zij het niet zou halen, zouden de kittens wel nog een vader nodig hebben. Ze wist alleen niet of hij het ideale vaderfiguur was. En dus was het belangrijk dat ze Tallshadow zou inlichten. Hij zou… hij zou een deel van de last over kunnen nemen als het haar te veel zou worden. Ze durfde eerlijk gezegd niet te denken aan wat er zou gebeuren als zij het niet zou halen. Als er werkelijk een StarClan bestond – wat ze bijna in twijfel begon te trekken door alle negatieve dingen die er de laatste tijd waren gebeurd – dan zou zij daar hulpeloos moeten toekijken hoe Blizzardwing haar kittens verziekte. Of hij moest opeens op een miraculeuze manier een heel goede vader worden, maar dat zag ze nog niet zo snel gebeuren. Nee, ze wilde niet dat Blizzardwing het van haar over ging nemen als… als zij het niet zou halen op de één of andere manier. Maar ze mocht niet tonen dat ze zo’n zwak lichaam had, want anders ging hij aan de alarmbel trekken en dan zouden er misschien maatregelen volgen. Maatregelen voor haar veiligheid waar ze echt geen behoefte aan had. “Moet ik een tekeningetje maken in het zand in de grot voor je?” vroeg ze alsof hij een kitten van drie moons oud was. “Je ziet toch duidelijk wat het is, of niet?” Ze keek hem vernietigend aan. Daarna wendde ze haar blik af, want ze had schrik dat hij onder al die lagen hardheid in haar ogen haar onzekerheid en misschien zelfs ook haar angst zou zien voor wat er komen ging. “Maar geen zorgen,” spuugde ze hem toe, “je hoeft niet bij de bevalling te blijven en je hoeft ook niet voor ze te zorgen. Ze verdienen beter dan een vader zoals jij. En ja, ze zijn weldegelijk van jou, mocht je je dat afvragen.” Kwaad zijnde richtte ze haar ene groene oog de andere kant op.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
game over
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: The Mountains :: Mountain Territory-
Ga naar: