Nursery Cleaning {Task} 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 18° - 26° C
Greenleaf biedt alle vrijheid en opties waar de clans zo voor gevochten hebben. De makkelijkste tijd van het jaar lijkt eeuwig te duren en geeft hoop voor de toekomst. Wat zou er fout kunnen gaan in zo'n perfecte tijd.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 Nursery Cleaning {Task}

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 

Inge
1960
Actief
"Big results require big ambitions."

CAT'S PROFILE
Age: 48 Moons Old
Gender: She-cat ♀
Rank: Deputy
avatar
BerichtOnderwerp: Nursery Cleaning {Task}   di 25 jul 2017 - 15:29

Starclanverdamme wat een lucht! Op dit moment waren er zoveel kittens in de geïmproviseerde Windclan nursery dat je dat echt begon te ruiken. Nu was Bronzemask Deputy, maar ook een Queen. Ze kende de nursery door en door inmiddels en het was nodig tijd voor een schoonmaakbeurt. Dit zou een goede taak zijn voor een paar leerlingen. Natuurlijk waren vecht- en jaagtrainingen erg belangrijk, maar discipline leerden ze door vervelende taakjes te doen. Het was niet anders. De warriors waren altijd druk bezig met jagen en je zag een queen die druk met haar kits bezig was niet ook nog eens het hele nest verschonen. De bronskleurige she-cat trippelde naar de plek waar de apprentices zich hadden genesteld. "Webpaw, Lionpaw, Deerpaw." Riep ze kalm maar duidelijk. Even wachtte de kattin totdat de jongeren zich gemeld hadden en ging toen verder. "De nursery moet schoongemaakt worden, dit leek me een geschikte taak voor jullie. Nesten moeten worden voorzien van vers mos en het oude mos moet eruit." Legde ze formeel uit. Starclan, ze begon nu echt als een leiderfiguur te praten. Vroeger was ze nooit lomp maar zo strict was ze ook weer niet. Maar als Deputy moest je je reputatie hoog houden, euyh? "Als jullie klaar zijn mogen jullie wat eten van de prooistapel, succes." Miauwde ze wat vriendelijker en minder formeel.

Dit is een Task voor Webpaw, Lionpaw en Deerpaw
:::
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Deerpaw
Member

Paprikachips
72
Actief
❀ Don't be afraid,
my deer ❀

CAT'S PROFILE
Age: 10 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Nursery Cleaning {Task}   za 12 aug 2017 - 17:08

Deerpaw draaide zich om naar de andere leerlingen. "Ik doe links. Jij, Webpaw doet midden. Jij, Lionpaw doet rechts. Afgesproken?" Zonder een antwoord af te wachten pakte ze een mond vol mos, kokhalsde van de vieze smaak én geur en rende naar buiten. Daar spuugde ze het uit tussen twee bomen en rende terug. Toen ze weer binnen de Nursey kwam had ze de neiging om haar neus van haar hoofd te krabben, zodat ze de ranzige geur niet hoefde ze ruiken. Deerpaw bedacht gelukkig op tijd dat je zonder neus niet kunt jagen en nam weer een mond vol mos. Ze was blij toen ze weer buiten stond om het mos uit te kotsen.Thanks voor dit prachtige setje, Rustle!
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Nursery Cleaning {Task}
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: The Mountains :: Mountain Territory :: Clan Cavern-
Ga naar: