Shooting Owls From The Sky 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, 3° - -10° C
Leafbare kruipt langzaam het gebied in. Alles wordt kouder en enige sneeuwbuien hebben zich al voorgedaan. Leafbare maakt het ook makkelijker voor ziektes als whitecough en greencough om zich te vestigen in clans, dus medicine cats moeten hun voorraad in de gaten houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 Shooting Owls From The Sky

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 

Bunny
973
Actief
In one hand, I hold a picture of you; in the other, the pieces of my heart.

CAT'S PROFILE
Age: 20 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Queen
avatar
BerichtOnderwerp: Shooting Owls From The Sky   di 25 jul 2017 - 22:45

Amberstorm was in een verschrikkelijk slecht humeur vandaag. Ze wist niet waarom en ze vroeg het zich ook niet af. Het deed er niet toe. Ze had gewoon zin om een kitten te vertrappelen of iets in die aard. Ze wist natuurlijk dat dat niet mocht, daarom zat ze maar boos in een hoekje te kijken naar de jonge kits bij hun moeder. Zij mochten zich prijzen dat ze starclanverdomme hun stomme idiote moeder nog hadden, starclanverdomme.

+Owlkit first


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Owlpaw,
Member

Empress H
1528
Actief
black is the color of emptiness
I can feel it in my soul
'cause I'm an emotional mess

CAT'S PROFILE
Age: 8 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Shooting Owls From The Sky   vr 28 jul 2017 - 14:59


Hij was net wakker geworden van een kort dutje. Een 'schoonheidslaapje', mocht je het noemen. De bruine kitten rekte zijn voorpoten uit en keek al gelijk klaarwakker om zich heen. Zijn ogen kwamen al snel in contact met dat van een onbekende. Hij trok verward een wenkbrauw op. Wat liep zij nou te staren? Of daagde ze hem nou uit? Hij zwiepte even met zijn kleine, dikke staart voordat hij zichzelf zo groot mogelijk probeerde te maken. Maar hij zorgde er wel voor dat zijn moeder hem in het zicht had. Want hij was nu wel met vuur aan het spelen. De kat had duidelijk haar dag niet en hij was haar nu aan het uitdagen. Maar zodra zij hem iets durfde aan te doen kreeg ze zelf wel een klap van mama North.

don't hate,
relate


SO GIVE THEM BLOOD, BLOOD

GALLONS OF THE STUFF

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Shooting Owls From The Sky
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: The Mountains :: Mountain Territory :: Clan Cavern-
Ga naar: