Maniac 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Cold newleaf, -5°C -10°C
Het wordt Newleaf, sommige planten proberen weer knoppen te maken. Alleen veel vriest 's nachts dan dood. Enkele dagen zijn iets warmer dan is de sneeuw weg en lijkt het ijs te smelten, maar een dag later kan het heel anders zijn. Het weer is onberekenbaar.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
wuppie
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Maniac

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Tallstar
Catministrator
Maniac 4pt8gz
☙Emma☙
16616
Actief
"Never gonna give you up, never gonna let you down"

CAT'S PROFILE
Age: 49 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
Tallstar
BerichtOnderwerp: Maniac   Maniac Icon_minitimewo 26 jul 2017 - 16:10

Een hardlooptocht, want niets was beter voor het uithoudingsvermogen. Dat deed hem denken aan de trainingen van Inner van vroeger, en aan zijn eeuwige onmacht wat het harder gaan betrof. Bijna rolde de kater met zijn ogen, maar bedacht zich toen. Hij was bezig met een soort stormbaan, en kon het zich op het moment echt niet veroorloven om ook maar een moment zijn ogen van het pad af te houden, dat zou kunnen resulteren in pijnlijke ledematen en de zoveelste uitbrander van Sin. Daarom bleef zijn blik strak op het pad voor hem gericht, en zijn geest scherp. Tenminste zo scherp als hij kon, want zijn gedachten bleven afdwalen naar momenten van vroeger, momenten waarop hij dit ook had gedaan, of waarop hij met Ace van een heuvel afrolde. Voor hij er erg in had rolde hij bij die herinnering wel met zijn ogen, het was gewoon zo dom geweest.

- Flameleap


Maniac Os_tal10
Maniac Wyzb03bG_oManiac Wyzb03bG_oManiac Wyzb03bG_oManiac Wyzb03bG_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Maniac
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: The Mountains :: Mountain Territory-
Ga naar: