Windy 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, 3° - -10° C
Leafbare kruipt langzaam het gebied in. Alles wordt kouder en enige sneeuwbuien hebben zich al voorgedaan. Leafbare maakt het ook makkelijker voor ziektes als whitecough en greencough om zich te vestigen in clans, dus medicine cats moeten hun voorraad in de gaten houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 Windy

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Tallstar
Catministrator

☙Emma☙
16255
Actief
"Never gonna give you up, never gonna let you down"

CAT'S PROFILE
Age: 49 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
avatar
BerichtOnderwerp: Windy   wo 26 jul 2017 - 16:24

Het was wel duidelijk dat het weer in de bergen anders was dan het weer thuis. Heftiger op de meeste momenten, het was óf kouder, óf warmer. Het regende heel hard of helemaal niet, en op dit moment was het bijvoorbeeld uitzonderlijk winderig met heel veel mist. Dit zorgde voor een schitterend beeld op de highlands waar Tall op het moment zat, maar maakte ook dat zijn dikke vacht inmiddels bekleed was met allemaal kleine waterdruppeltjes, en hij een koud gevoel kreeg. Toch bewogen zijn poten niet, het was te speciaal om te zien, en de kater wist dat hij op de plek waar ze uiteindelijk heen zouden gaan en blijven, dit nooit meer te zien zou krijgen. Dan had hij er wel een koud gevoel voor over.

- Cyclone 1st
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

The f*cked up one
42
Actief
Totally not worth it

CAT'S PROFILE
Age: 22 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Windy   ma 31 jul 2017 - 21:26

De langharige poes had veel geluk met haar dikke vacht in deze bijzondere weersomstandigheden en het gaf haar de kans om desondanks toch gewoon door te gaan met de jacht, wat wel zo handig was voor haar. Het was behoorlijk winderig en het harde geluid daarvan was minder, maar dat nam ze er maar eventjes bij. Cyclonemind stapte flink door in de mist, turend naar iets van prooi. De mist was niet eens zo dik en je kon er goed genoeg doorheen kijken. Eigenlijk was het best wel mooi zo, maar Cyclonemind wist dat het bewonderen van natuurschoon nu geen goed idee voor haar was. Als ze even zou neer pleuren om een kijkje te nemen, wel, de kans dat ze dan weer zou vergeten dat ze op jacht was, was veel te groot. Dus, eerst jacht, dan eventueel natuurschoon. Helaas, kwam er wat anders in haar pad. Geen prooi en ook geen bedreiging, maar wel iemand die ze lastig kon negeren. Het was op zich al bijzonder om haar Leader toevallig alleen aan te treffen, maar hij zou het vast nog meer bijzonder vinden als zij langs hem liep zonder hem te begroeten. Waarom wou ze dat eigenlijk ook al weer doen? Om iets belangrijks te doen, enkel wat het precies was. Alle katten in Starclan... Okay, wat nu? Daar was Tallshadow, die moest ze maar eens gaan begroeten. Cyclonemind trippelde naar de kater toe. "Hallo Tallshadow''zei ze tegen hem met een knikje van haar kop.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tallstar
Catministrator

☙Emma☙
16255
Actief
"Never gonna give you up, never gonna let you down"

CAT'S PROFILE
Age: 49 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Windy   zo 27 aug 2017 - 16:09

In die wind en mist, had een andere kat hem weten te vinden en voelde de kater plotseling de nabijheid van een clangenoot. Bij het horen van een begroeting schrok hij op uit zijn trance en glimlachte hij vrolijk terug naar van wie hij nu zag dat het Cyclone was. "Hey there," Mauwde hij, en ging snel zitten omdat het misschien wat vreemd leek dat hij hier zo stijf stond. "Zeg eens," Vervolgde de kater, na even stil geweest te zijn. "Wat vind jij hier van?" Van alles eigenlijk, de omgeving, de clans, hoe het geregeld werd. Het maakte de kater weinig uit waar de poes op antwoordde, zolang ze het maar deed.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Windy
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: The Mountains :: Mountain Territory :: The Highlands-
Ga naar: