The city 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, 3° - -10° C
Leafbare kruipt langzaam het gebied in. Alles wordt kouder en enige sneeuwbuien hebben zich al voorgedaan. Leafbare maakt het ook makkelijker voor ziektes als whitecough en greencough om zich te vestigen in clans, dus medicine cats moeten hun voorraad in de gaten houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 The city

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Java
Member

Bunny
54
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 25 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Kittypet
Java
BerichtOnderwerp: The city   do 27 jul 2017 - 14:52

Java was iets verder van haar boerderij gegaan vandaan, tot aan de huizen die dichter bij elkaar stonden. Het was niet de eerste keer dat ze hier was, bijlange na niet. Ze was gewoon beginnen lopen, en hier was ze uitgekomen. De grote kattin ging even liggen, buiten adem van de toch. De kittens in haar buik namen veel van haar energie in beslag.. Ze zouden binnenkort geboren worden, ze was er vrij zeker van. Hoe ze dat wist? Tsja, misschien was het gewoon instinct.

+Runa eerst


Cookies cleared, java updated
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Runa
Member

Freedje
245
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 13 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Runa
BerichtOnderwerp: Re: The city   di 1 aug 2017 - 15:31

Een kleine zucht verliet haar lippen, maar er was een tevreden blik in haar ogen te zien. Ze had vandaag geen training met haar vader en dus kon ze vrij doen wat ze wilde, want ze had één trainingstopic achter de rug en dat wilde zeggen dat ze mocht gaan en staan waar ze maar wilde. Het gaf haar iets meer vrijheid en een iets minder bedrukt gevoel omdat ze nu minder in de buurt was van die moordenaars. En dus besloot ze om haar kansen te nemen en naar Twolegplace te gaan. Hoewel ze dankzij haar aanvaring met een hond als kitten zijnde toen ze de eerste keer buiten het camp ging samen met haar vader schrik had voor honden, wist ze dat er ook kittypets in de buurt waren die haar misschien iets beter door het gebied konden leiden en dan stelde haar wel gerust. Bovendien had ze nog nooit een kittypet ontmoet en wilde ze er wel graag een ontmoeten. Ze wist dat de kittypets geen hoge dunk van hun hadden, maar misschien kon ze ongevaarlijk genoeg overkomen zodat ze misschien vrienden konden worden. Ze moest daar echter wel voorzichtig mee zijn, want zoiets werd zeker niet op prijs gesteld binnen de Elite. Ze had echter wel het geluk dat haar vader een gerespecteerde member was en hij al twaalf hondentanden had waardoor hij misschien voor haar op kon komen als Claw haar iets aan wilde doen. Zou hij dat doen tho? Hmm. Ze wist dat ze vertrouwen moest hebben in haar vader, maar het was nu ook weer niet dat hij echt zo’n affectie naar haar toonde dat ze direct verzekerd was van zijn bescherming. In elk geval ging ze proberen hem te vertrouwen. Voor nu wilde ze haar zorgen even wegduwen in haar kopje en begaf zij zich dus naar Twolegplace. Ze durfde het aan om iets meer in de buurt van de huizen te gaan omdat ze wist dat daar minder kans was om honden tegen te komen. En dat was ook zo. Ze kwam wel algauw een eerste kittypet tegen. Een mooie she-cat met een dikke buik wat erop kon wijzen dat ze binnenkort kittens zou krijgen. Runa ging op een afstandje staan en keek de kat met vriendelijke ogen aan. “Hallo daar,” zei ze op vriendelijke toon.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Java
Member

Bunny
54
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 25 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Kittypet
Java
BerichtOnderwerp: Re: The city   za 12 aug 2017 - 14:04

Java schrok niet toen iemand haar aansprak. Ze draaide zich om naar de andere kattin, een vriendelijke glimlach op haar snuitje. De jonge kattin klonk vriendelijk en bovendien had ze geen enkele reden om bang voor haar te zien. "Hallo!", mauwde Java vrolijk naar haar. Ze wandelde dichter naar de ander toe. Ze wist niet waarom die op een afstandje bleef staan - dat was voor haar niet nodig. Toen ze dichterbij was ging de ragdoll zitten, haar staart om haar pootjes geslagen en dus ook een beetje om haar opgezwollen buik. Puur uit instinct - niet uit angst of echte bescherming, want voor haar was dat niet nodig.


Cookies cleared, java updated
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Runa
Member

Freedje
245
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 13 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Runa
BerichtOnderwerp: Re: The city   wo 23 aug 2017 - 19:43

Runa had nog nooit een kittypet in het echt gezien; ze had er alleen maar verhalen over gehoord. En die verhalen waren, zoals het de Elite zich betaamde, niet al te positief. Zo kreeg ze vaak te horen dat kittypets lui waren, dat ze te afhankelijk waren van Twolegs en dat ze niet voor zichzelf konden zorgen. Dat ze geen prooi konden vangen en dat ze een makkelijk slachtoffer waren voor rogues, Clan cats en Elite cats. Dat laatste durfde Runa wel te geloven omdat kittypets nu eenmaal niet de training kregen die zij wel kregen, maar ze dacht niet dat de kittypets alleen maar lui waren. Wat deden zij bovendien? Juist, gebieden verkennen, katten vermoorden voor geen reden en trainen. En dan was die training ook nog eens om hun klaar te stomen voor later op jacht te gaan. Nee, ze dacht niet dat dat zij echt veel beter waren dan de kittypets, hoewel ze dat natuurlijk nooit hardop tegen Claw zou zeggen. Dan zou hij haar vermoorden en dat zag ze niet zitten. Ze wilde de Elite immers verlaten nog voordat ze de kans kregen om haar te vermoorden, hoewel ze waarschijnlijk toch vogelvrij verklaard zou worden als ze zou proberen om de Elite te ontsnappen. De she-cat voor haar was niet zo benauwd als het om afstand houden ging en dus voelde Runa zich ook wat vrijer om dichter naar de kittypet te wandelen. “Ik zie dat je in verwachting bent,” sprak ze. Ze zei het niet als een vraag, want het was gewoon heel duidelijk dat de she-cat binnenkort zou gaan bevallen en dat mocht ook zo benoemd worden. “Denk je dat het nog lang duurt eer dat ze er zijn?” Ze snorde zachtjes terwijl ze de kittypet weer aankeek met haar zachte blauwe blik.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
The city
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Twoleg place-
Ga naar: