Broer? 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 18° - 26° C
Greenleaf biedt alle vrijheid en opties waar de clans zo voor gevochten hebben. De makkelijkste tijd van het jaar lijkt eeuwig te duren en geeft hoop voor de toekomst. Wat zou er fout kunnen gaan in zo'n perfecte tijd.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 Broer?

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Homepaw
Member

Floriske
125
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 8 manen
Gender: She-cat ♀
Rank: Kitten
avatar
BerichtOnderwerp: Broer?   vr 28 jul 2017 - 16:13

Een tijdlang zat Homekit in stilte naar haar broer te staren. Hij was groter dan zij, net als Brindlekit. Homekit begreep niet helemaal waarom zij ouder waren dan de rest. Ergens voelde ze aan dat er een tweedeling in het nest zat: aan de ene kant had je Brindlekit en Underkit en aan de andere kant had je haar en Lion, Fray, Spider en Sea. Maar hoe het nou precies zat, wist ze niet. Maar aangezien Underkit ouder was dan zij en dus ook wel slimmer moest zijn, kon hij het haar misschien uitleggen. Dus zat ze hier nu zwijgend af te wachten tot hij eens een keertje wakker zou worden. "Underkit", fluisterde ze af en toe. "Ben je al wakker?"

-Eerste post voor Underkit'


Home
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Underpaw'
Member

Queen M
109
Actief
"I am SHOOKETH"

CAT'S PROFILE
Age: 9 moons!
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Broer?   vr 28 jul 2017 - 16:30

Let's pretend that didn't happen
okay?pandone

with you  
TAG HERE
WORDS HERE
NOTES! keep em short or they may cut off


De rossige kitten was in een heerlijke middagdutje gedommeld. Oh wat hield jij ervan om te slapen het was ook meteen zijn lieveling's bezigheid geworden en geloof het of niet hij was er heel goed in. Underkit lag warm tegen zijn siblings aan, de geur van warmte en melk maakte hem altijd al slaperig al leken sommige kittens daar niet zo last van te hebben zoals hij. Een goeie voorbeeld is wanneer zijn nest genootjes aan het spelen zijn. De kitten snapte niet waar ze hun energie vandaan haalde. Als hij soms eens een keer meedeed leek hij al uitgeput te zijn voor ze al begonnen. Het zat hem dwars. Slapen was dan wel heerlijk maar wanneer die nou toch eens een keertje mee wou spelen ging dat meestal niet.. Hm. Het was raar maar mama vertelde dat die er wel overheen groeide. Toen iemand zijn naam fluisterde werd hij langzaam wakker. Zijn groene oogjes knipperend in de zonlicht die zachtjes naar binnenscheen. "Hhmm.."  Underkit gaapte en ging voor de tweede poging. "Hmm jaa?" Mompelde hij, nog slaapdronken van zijn dutje. "Ben je al wakker De rossige kitten hief zijn kopje op. Zijn rode vacht piekend door het gewoel in zijn slaap. "Hm jap, ik ben wakker" soort van... gaap.. gaap.. oeps?


thanks tay
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Homepaw
Member

Floriske
125
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 8 manen
Gender: She-cat ♀
Rank: Kitten
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Broer?   vr 28 jul 2017 - 17:45

Hij zei ja, maar eigenlijk zag hij eruit alsof hij nog half sliep. Maar goed, als hij zei dat hij wakker was, was zij best bereid dat maar gewoon van hem aan te nemen. Ze wachtte geduldig tot hij uitgegaapt was en bestudeerde hem ondertussen. "Waarom zijn jullie oud?" vroeg ze daarna. Ze fronste. Nee, dat was misschien niet de beste vraag. "Wie zijn jullie nou eigenlijk?" Nee, dat klonk ook niet helemaal goed. Maar hoe vroeg je zoiets nou weer? "Omdat... Nou, jullie zijn gloter dan wij, en ik vloeg me af waarom." Ze keek hem met een enigszins zenuwachtige lach aan. Was haar vraag zo een beetje duidelijk?


Home
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Owlpaw,
Member

Empress H
1528
Actief
black is the color of emptiness
I can feel it in my soul
'cause I'm an emotional mess

CAT'S PROFILE
Age: 8 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Broer?   vr 28 jul 2017 - 17:52


Zijn staart was trots hoog opgestoken toen hij eindelijk nog een wedstrijdje gewonnen had. Zie je? Hij kon het heus wel. Nou, in staarwedstrijden was hij -without a doubt- de beste. Mosbal was een irritant spelletje want daar had je handige poten voor nodig, wat voor hem niet zo was. Zijn bruine ogen keken trots rond totdat hij de rode vacht herkende. Was dat-
Jawel. Hij wist heus wel wie die vacht had. En voor hem was het één kat die de kleur droeg. Meteen trippelde hij naar hem toe. Maar merkte dat Homekit er ook was die iets aan hem vroeg. Nah, niets belangrijks zeker. Hij wist hoe de kitten was. "Heyy, ik kom er even bij en- oohh heeey Underkit. Heb jou even niet gezien." Zei hij in een lange toon, om wat meer vleiend over te komen. "Toevallig he?" Hij forceerde snel een lachje uit voordat hij naar Homekit keek. Maar gewoon voor heel eventjes. Na een paar seconden was zijn blik weer terug op de mintgroene ogen gericht.

don't hate,
relate


SO GIVE THEM BLOOD, BLOOD

GALLONS OF THE STUFF

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Broer?
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: The Mountains :: Mountain Territory :: Clan Cavern-
Ga naar: