I'm not quite as silent as an owl 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 18° - 26° C
Greenleaf biedt alle vrijheid en opties waar de clans zo voor gevochten hebben. De makkelijkste tijd van het jaar lijkt eeuwig te duren en geeft hoop voor de toekomst. Wat zou er fout kunnen gaan in zo'n perfecte tijd.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 I'm not quite as silent as an owl

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Dustkit,
Member

27
Actief

CAT'S PROFILE
Age: Blooming
Gender: She-cat ♀
Rank: Kitten
avatar
BerichtOnderwerp: I'm not quite as silent as an owl   za 29 jul 2017 - 23:31

Dustkit was uit op streken uithalen. Favoriete doel? Andere Kittens ( en soms over de paard getilde Apprentices), want die waren het leukst met hun reacties. Warriors gaven je enkel op de kop en Queens gaven je straf. Haar geliefde broer was even niet in zicht, maar die nam ze niet zo vaak te grazen. Nah, nieuwe slachtoffers uitzoeken was vandaag haar idee. Kittens waar ze nog niks op had uitgeprobeerd en ze eens testen. De ene kon kwaad reageren, de andere kon erom lachen, verbaasd of bang zijn waren ook reacties die ze had meegemaakt. Natuurlijk,als iemand bang werd, stopte ze ermee. Dustkit was geen pestkop, hooguit een plager. Maar ze was benieuwd wat die cyperse daar zou doen. Hij was een stuk jonger dan haar, waarschijnlijk had hij nog niet eens zijn eerste maan bereikt, maar hij zag er interessant uit. Ze was nieuwsgierig naar hem. Bovendien was hij ook de enige die ze zo vlug zag. Dustkit wist dat hij van Windclan kwam en uit een nestje kwam waar de ouders enkel de namen van roofvogels hadden gebruikt, maar wie hij precies was, wist ze niet meteen. Wel, daar zou ze zo wel achter komen. 1..2..3..Showtime! Luid schreeuwend, maar niet al te luid, rende ze op hem af. Ze remde even af, maar botste toch tegen hem aan, expres natuurlijk. "Red jezelf! De muizen vallen aan! Ze willen wraak!"riep ze tegen hem, haar poten tegen hem aan. Daarna sprong ze weg en rende verder, nog steeds hard schreeuwend. Ze werd nagekeken door enkelen, maar de meesten besteedde er geen aandacht aan toen ze merkten dat er niks was.

1e post voor Owlkit'Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Owlpaw,
Member

Empress H
1528
Actief
black is the color of emptiness
I can feel it in my soul
'cause I'm an emotional mess

CAT'S PROFILE
Age: 8 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
avatar
BerichtOnderwerp: Re: I'm not quite as silent as an owl   zo 30 jul 2017 - 16:01


Hij was klaar met het schoonmaken van zijn vacht. Nou ja, zijn moeder tenminste. Het leek wel alsof hij de enige in het nestje was dat graag van die schoonmaakbeurtjes genoot. Het was kalmerend en het maakte je mooi en schoon, Bovendien hoefde je het niet eens zelf te doen. Was het zo moeilijk om voor een paar seconden stil te liggen en gewoon van dat genieten?
"Red jezelf! De muizen vallen aan! Ze willen wraak!" Riep een onbekende stem. Meteen keek Owlkit op en voor hij het wist botste ze tegen hem aan. Maar voordat hij wat kon doen sprong ze van hem af en begon verder te rennen. "Je moeder wilt wraak." Zei hij uiterst droog. Half-grappend en half-beledigend bedoeld. Hij was duidelijk niet blij dat ze zijn vacht weer rommelig had gemaakt.

don't hate,
relate


SO GIVE THEM BLOOD, BLOOD

GALLONS OF THE STUFF

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
I'm not quite as silent as an owl
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: The Mountains :: Mountain Territory :: Clan Cavern-
Ga naar: