Can I say something crazy? 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 18° - 26° C
Greenleaf biedt alle vrijheid en opties waar de clans zo voor gevochten hebben. De makkelijkste tijd van het jaar lijkt eeuwig te duren en geeft hoop voor de toekomst. Wat zou er fout kunnen gaan in zo'n perfecte tijd.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 Can I say something crazy?

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Quietstep
Member

Demi
1894
Actief
"I was not born to be forced. I will breathe after my own fashion. Let us see who is the strongest."


CAT'S PROFILE
Age: 26 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Can I say something crazy?   ma 31 jul 2017 - 0:35


we are bound to inherit
the sins of our parents
and all of the people we passed through
now we're down to the last two

Vannacht had hij geen oog dicht kunnen doen. Met alles wat er gebeurd was, was hij overvallen door een vlaag van misplaatste zekerheid. Alsof hij niets meer te verliezen had en dit het moment van de waarheid was. Het moment waarop hij open kaart moest spelen en zou moeten vertellen wat hij al die tijd had gedacht. Zijn hele leven had hij het volgehouden, het bij het rechte eind gehad. Hij had begrepen dat er niets aan te doen was en dat wat hij voelde niet hoorde. Hij had zijn hele leven gelijk gehad. Nu was een moment van zwakte, een moment waarop hij zijn eigen gedachtegang aan het wankelen had gebracht. Hij dacht aan Everstar, die ondanks de desastreuze nasleep besloten had om voor de ogen van de volledige clan de waarheid naar boven te halen. Iets wat hij op dat moment had bewonderd, maar hij had betwijfeld of het het waard was geweest. Het had immers niks opgelost. Maar nu, in het hulst van de nacht, vond hij wél dat ze gelijk had gehad. De waarheid was belangrijk en deze mocht niet verzwegen worden, ondanks de consequenties die hij zou hebben.

Het was de volgende dag dat hij er vroeg opuit trok, klaar om te doen wat hij al die tijd al had willen doen. Wat hij had moeten doen. Hij liep naar de heide, zocht deze af naar de mooiste roos die hij kon vinden. Een dieprode bloem die uit moest schreeuwen wat hij voor haar voelde. Hij haalde de doorns er vanaf, hij wilde immers niet dat ze zich eraan zou bezeren. In zijn bek droeg hij de tere bloem met zich mee, terug naar de clangrot. Zijn hart bonkte in zijn keel, maar hij was standvastig. Tot op het laatste moment. Daar zag hij haar. Haar zwart-witte vacht, haar felblauwe ogen. De Windclangeur waar nog weinig van over was en de onmisbare geur van kruiden. Hij slikte. Het was egoïstisch om haar te vertellen wat hij voor haar voelde, wat hij al die tijd voor haar gevoeld had. Ze kon er niets mee. Als de gevoelens wederzijds waren, bracht hij haar rang alleen maar in gevaar. Als ze niets wederzijds waren, zette hij hun vriendschap op het spel. Er zou niets goeds van komen. Hij legde de roos voor zijn eigen poten, klaar om hem te laten verwelken.

& Lizardpath


i can't explain what i mean

and even if i could, i'm not sure i'd feel like it
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lizardpath
Medicine cat

Yanthe
2033
Actief
You make me understand how wonderful it is for little lizards when they find that one special rock that's perfect for sunning themselves on

CAT'S PROFILE
Age: 36Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Medicine Cat
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Can I say something crazy?   ma 31 jul 2017 - 12:12

Uitslapen zat er bij een Medicine cat niet in. Het leek wel alsof elke kat met het kleinste pijntje haar uit d'r nest wilde krijgen. En sinds een paar dagen begonnen ook andere clankatten naar haar te komen, niet alleen Windclan. Ze had nog amper tijd voor haarzelf gehad en haar apprentice, die ondertussen zoveel ervaring had opgedaan. Lizardpath zat recht in haar nest en had haar blik op de nesten gericht, die iets verder weg lagen. Het was nog vroeg en de meeste waren dan ook nog aan het slapen. Queens lagen rond hun kittens en apprentices lagen bijna op elkaar. Met dat ze haar blik langs de nesten liet gaan, zag ze dat er één nest leeg was, het nest van Quietstep. Dat nest wist ze maar al te goed liggen. Ze trok even met haar oren. Normaal was hij nooit zo vroeg op. Met dat ze haar kopje verder liet gaan, zag ze hem staan in de opening van de grot, zijn blik op haar gericht en een rode roos die voor zijn poten lag. "Quiet?" zei ze zachtjes, om niemand te wekken, en trok zichzelf recht om naar hem toe te stappen. Kriebel gingen door haar buik. Waarom was hij nu al uit zijn nest? Dat was niet van zijn gewoonte. Hij kon ziek zijn, maar dat verklaarde niet waarom er een roos voor zijn poten lag. Een roos. Een lichtje begon te branden.


The truth is balance.
However the opposite of truth, which is unbalance, may not be a lie.


:.:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Quietstep
Member

Demi
1894
Actief
"I was not born to be forced. I will breathe after my own fashion. Let us see who is the strongest."


CAT'S PROFILE
Age: 26 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Can I say something crazy?   di 1 aug 2017 - 23:24

Even staarde hij in stilte naar de bladeren van de roos, zonder enige gedachte in zijn kop. Het enige wat hij voelde waren zijn hartslag en zijn eigen ademhaling, die ineens rustiger leken te zijn dan de afgelopen weken. Hij had verwacht nerveus te zijn voor dit moment, maar niets was minder waar. Het voelde goed en oprecht. Hij voelde zich rustig, kalm, wilde het gevoel niet loslaten. Als er een manier was waarop hij dit moment voor eeuwig stil had kunnen laten staan, had hij het gedaan. De tijd ging echter genadeloos door en het scheen dat Lizardpath hem had gezien. Zachtjes sprak ze zijn naam en het geluid van haar stem deed zijn snorharen trillen. Zeg het, zeg het, zeg het. Het was alsof iemand hem van een klif probeerde te praten. Een val waarvan hij nooit meer terug zou kunnen komen. "Liz," groette hij haar toen. Lizardpath was de Medicine Cat van Windclan, Lizard was zijn beste vriendin, Liz was de kleine kitten met wie hij vroeger altijd kattekwaad uithaalde. Hij hield van iedere versie van haar, hij kon het haar alleen niet vertellen. Mocht hij de woorden over zijn lippen krijgen, dan wist hij wat ze zou zeggen. Het kan niet. Het mag niet. Het had geen zin. Hij keek weer naar beneden, naar de dieprode roos. Het was een beslissing die hij niet kon maken. 


i can't explain what i mean

and even if i could, i'm not sure i'd feel like it
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lizardpath
Medicine cat

Yanthe
2033
Actief
You make me understand how wonderful it is for little lizards when they find that one special rock that's perfect for sunning themselves on

CAT'S PROFILE
Age: 36Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Medicine Cat
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Can I say something crazy?   wo 2 aug 2017 - 1:59

Quietstep groette haar terug, waarna er een stilte viel. Haar poten tintelden en haar ogen had ze enkel en alleen maar op haar vriend gericht. Iets in haar zei wat er komen zou. Haar kopje schoot dan ook in een wervelwind van gedachten en herinneringen. Ondanks dat er nog geen woorden waren gewisseld, wist ze maar al te goed waarom Quiet hier was. Wat kon het anders zijn? Ze had zelf ook altijd kriebels in haar buik die ze nergens kon plaatsen. Ze had nooit geweten wat daar de oorzaak van was, maar nu... Het lichtpuntje leek het op te klaren. Dat lichtpuntje nam natuurlijk ook wel twijfels met zich mee en met dat Quietstep zijn kopje liet zakken, liet Lizardpath even haar blik om haar heen gaan. Ze stonden midden in de Cavern, geen enkel streepje privacy hadden ze hier. En dat zou Lizardpath zeker beïnvloeden. Ze liet haar kopje wat zakken, zodat ze in Quietstep's blikveld verscheen, om zijn aandacht te trekken, om hem gerust te stellen. Ik ben hier, ik ben er voor je. Alsof blikken konden spreken. Ze wilde hem laten weten dat het oké was, dat hij mocht zeggen wat hij wou. Al wist ze zelf nog niet wat ze zou zeggen, moest hij zeggen wat zij in gedachten had. Starclan sta me bij! Starclan... Ook dat nog. Waarom was het leven van een Medicine cat toch zo moeilijk? Al die vragen, twijfels en moeilijkheden die het met zich mee bracht. En dan moest ze zeker en vast ook rekening houden met Starclan. Gelukkig voor haar, kon je haar zorgen niet van haar snoetje aflezen. Haar snoet straalde rust en vertrouwen uit, terwijl er in haar kopje een gedachtenstorm woei.


The truth is balance.
However the opposite of truth, which is unbalance, may not be a lie.


:.:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Quietstep
Member

Demi
1894
Actief
"I was not born to be forced. I will breathe after my own fashion. Let us see who is the strongest."


CAT'S PROFILE
Age: 26 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Can I say something crazy?   wo 2 aug 2017 - 15:03

Het was een geladen stilte. Lizardpath was absoluut niet dom, hij was zich ervan bewust dat ze waarschijnlijk wel wist waarom hij hier nu voor haar stond. Natuurlijk vroeg hij zich af wat ze dacht, of ze wilde dat hij het zou zeggen, of dat ze nu aan Starclan aan het bidden was zodat hij zijn mond maar hield. Het had lang geduurd, ontzettend lang. Mede omdat hij zich had voorgenomen het haar nooit te vertellen. Hij had het egoïstisch gevonden. Maar nu? Hij had het gevoel dat de woorden nog maar één laatste duw nodig hadden, voordat ze van zijn lippen zouden rollen. De timing was niet perfect, maar dat zou het waarschijnlijk nooit zijn. De locatie misschien ook niet, hij had immers het gevoel dat ze aan werden gekeken door een paar katten. Maar om eerlijk te zijn, maakte ook dat hem niet meer uit. Ze mochten denken wat ze wilden, hij was zijn hele leven lang verliefd geweest op Lizard en dat zou hij altijd blijven. Het deerde hem niet meer wie het wist. Haar zwart-witte gezicht verscheen weer in zijn gezichtsveld, wat ervoor zorgde dat hij zijn blik weer omhoog sloeg. "Dit... Dit onuitgesproken ding tussen ons," begon hij. Hij wilde haar niet voor het blok zetten voor de ogen van de vier clans, maar hij wilde het haar wel vertellen. Hij probeerde het dus zo cryptisch mogelijk te houden. "Ik weet dat je er niks mee kan, dat het nooit iets zal worden. Maar..." Hoe moest hij het zeggen? Hij slikte even, besloot toen alle subtiliteit uit het raam te gooien en gewoon te zeggen wat hij dacht. "Maar ik hou van je."   


i can't explain what i mean

and even if i could, i'm not sure i'd feel like it
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lizardpath
Medicine cat

Yanthe
2033
Actief
You make me understand how wonderful it is for little lizards when they find that one special rock that's perfect for sunning themselves on

CAT'S PROFILE
Age: 36Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Medicine Cat
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Can I say something crazy?   wo 2 aug 2017 - 17:07

Lizard's hart klopte in haar keel toen Quietstep terug opkeek en begon te spreken. En net zoals ze voorspeld had, ging het over dat onuitgesproken gevoel. Het gevoel dat Lizardpath nooit ergens had kunnen plaatsen en weggestoken had omdat anders haar rang zou wankelen. "Maar ik hou van je." Ze had zich nooit echt kunnen voorbereiden op dit moment. Niemand kon voorspellen dat zoiets gebeurde. Even slikte ze, niet goed wetend wat te antwoorden. Ze zat in tweestrijd met zichzelf en met haar verantwoordelijkheid naar de clan. Had Starclan dit zien aankomen? Had zij dit zien aankomen? Op dit moment had ze liever Starclan aan haar zijde gehad. Ondanks dat ze in het midden van de clan cavern stonden en er geen greintje privacy was, had ze zich enkel op Quietstep gericht. Ze sloot haar ogen even en zette een stap naar voren, waarna ze haar kopje kort tegen hem aanduwde. Ging ze hier spijt van krijgen? Wie weet wat de gevolgen zouden zijn. "Ik hou ook van jouw." zei ze zachtjes. Ze zei het bewust zo zacht mogelijk, zodat niemand in de buurt het zou kunnen horen.


The truth is balance.
However the opposite of truth, which is unbalance, may not be a lie.


:.:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Quietstep
Member

Demi
1894
Actief
"I was not born to be forced. I will breathe after my own fashion. Let us see who is the strongest."


CAT'S PROFILE
Age: 26 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Can I say something crazy?   wo 2 aug 2017 - 19:38

Het was al die tijd een geheim geweest en zelfs nu ze het aan elkaar toe durfden te vertrouwen, moest het nog steeds een geheim blijven voor de rest van de wereld. Hij kon het niet helpen wat hij voor haar voelde, in een andere wereld waren ze wellicht al partners geweest. In deze zou zoiets nooit kunnen. Hij was zich ervan bewust en wilde haar ook absoluut niet onder druk zetten door zoiets van haar te vragen, maar hij wilde gewoon graag dat ze het wist. Meer niet. Zijn adem stokte dan ook toen ze hetzelfde terug zei. Ze hield ook van hem. Er viel opnieuw een stilte, beiden wisten ze waarschijnlijk niet precies wat ze moesten doen met deze nieuwe informatie. Haar kopje werd tegen het zijne aangeduwd en hij streek met zijn snuit langs de hare. "Ik snap dat Starclan voor alles gaat, maar ik wilde gewoon dat je het wist," vertelde hij haar toen. Met het begin kwam waarschijnlijk het einde. En toch was het het waard geweest. Voor hen zou er geen traditionele partnerschap zijn, geen kittens. Ze zouden wel altijd vrienden blijven, zoveel wist hij. En dat was genoeg voor hem.    


i can't explain what i mean

and even if i could, i'm not sure i'd feel like it
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lizardpath
Medicine cat

Yanthe
2033
Actief
You make me understand how wonderful it is for little lizards when they find that one special rock that's perfect for sunning themselves on

CAT'S PROFILE
Age: 36Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Medicine Cat
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Can I say something crazy?   wo 2 aug 2017 - 22:23

Ze had even haar kopje tegen die van hem aangewreven, maar nadien zette ze terug een stapje achteruit. Ze wilde geen argwaan wekken bij andere clankatten. Zeker niet nu er 4 keer meer katten waren die het zouden kunnen zien. Ze haalde even haar mondhoek op bij wat hij zei. "Ik wist het al." mauwde ze zachtjes en liet even haar blik gaan naar de nesten die wat verder lagen. Er was meer beweging, wat betekende dat men wakker begon te worden. Lizardpath richtte zich wat meer op. Ze had geen flauw idee hoe dit verder zou gaan. Ze moest haar weg terug hervatten als Medicine cat, maar ze zou zich altijd anders voelen na dit kort moment met Quietstep samen. Haar blik schoot snel naar de roos die tussen haar en Quietstep in lag. Ze schoof wat naar voren en ging half en half op de roos zitten. "De volgende keer dat je last hebt van je maag, kom je me maar gewoon wakker maken. Nacht of niet." zei ze nu wat luider zodat andere katten, die al wakker zouden zijn, het ook zouden kunnen horen. Ze knipoogde kort naar de kater. Hij zou het wel begrijpen. Ze kon haar rang ook niet zomaar laten vallen. Windclan had haar nodig, haar apprentice had haar nodig. Met haar ene poot, wreef ze wat zacht zand naar zich toe om de roos te bedekken. Ze trok kort met haar oortje als teken dat hij als eerste moest vertrekken. Ze zouden elkaar binnenkort nog wel eens spreken, weg uit de cavern.


The truth is balance.
However the opposite of truth, which is unbalance, may not be a lie.


:.:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Quietstep
Member

Demi
1894
Actief
"I was not born to be forced. I will breathe after my own fashion. Let us see who is the strongest."


CAT'S PROFILE
Age: 26 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Can I say something crazy?   wo 2 aug 2017 - 23:20

Vanuit zijn ooghoeken hield hij de andere katten ietwat in de gaten. Natuurlijk was het niet ontzettend raar om hen zo te zien, al hun hele leven lang waren ze ontzettend goede vrienden geweest. Het was makkelijk genoeg om te denken dat Lizardpath hem gewoon steunde tijdens een moeilijke tijd, of iets dergelijks. Toch was hij een tikkeltje paranoïde. Hij had de keuze gemaakt om haar dit te vertellen en als ze hierdoor afgezet werd, was het toch echt wel zijn schuld. En zoiets wilde hij haar absoluut niet aandoen. Hoe moeilijk het soms ook was, Lizardpath was dol op haar rang en ze was er enorm goed in ook. Het laatste wat hij wilde, was voor haar om diezelfde rang te verliezen. Zachtjes liet ze hem weten dat ze het al wist, en ergens had hij het gevoel dat ze het al die tijd al van elkaar geweten hadden. Het  had gewoon simpelweg niet gekund, maar nu was één van hen - Quietstep zelf - dom genoeg geweest om het ook daadwerkelijk te zeggen. Hij knikte. Er kwam wat beweging in de achterhoede van de grot, de katten werden wakker. Lizardpath verdoezelde de roos en gaf hem een excuus. Hij greens en knikte. "Bedankt voor je hulp, Lizard," zei hij met een knikje. "Ik zie je nog wel." En met die woorden stond hij op, draaide hij zich om en liep de grot uit. God, hij had zich nog nooit zo goed gevoeld.

Topic uit.


i can't explain what i mean

and even if i could, i'm not sure i'd feel like it
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lizardpath
Medicine cat

Yanthe
2033
Actief
You make me understand how wonderful it is for little lizards when they find that one special rock that's perfect for sunning themselves on

CAT'S PROFILE
Age: 36Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Medicine Cat
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Can I say something crazy?   di 8 aug 2017 - 0:40

De zwart-witte poes haalde haar mondhoek opgelucht op toen Quietstep meeging met haar verhaal. Ze knikte even naar hem en bleef hem achterna kijken zonder verder nog iets te zeggen. Ze wilde maar al te graag nog wat meer zeggen, hem achterna roepen, maar ze moest zich inhouden. Lizardpath stond op en liep zelf ook terug richting haar nest, een hoop zand achter latend. Ze kon de roos onmogelijk met zich meenemen, daarom dat deze nu achter bleef, onder een hoopje zand. Verborgen voor het oog, al zou de roos binnenkort wel tevoorschijn komen, maar niet in haar bijzijn.

Lizard out


The truth is balance.
However the opposite of truth, which is unbalance, may not be a lie.


:.:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Can I say something crazy?
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: The Mountains :: Mountain Territory :: Clan Cavern-
Ga naar: