Java, what else? 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Newleaf, 07° - 14° C
Samen met de terugkeer van de clans keert ook de warmte terug. Newleaf is de periode van opbouw en nieuw leven. Het is als een teken van Starclan, een zegen van warmte.
WHAT'S HAPPENING
Storyline
In-Game Storyline
A Path unwalked
"She stood in the storm, and when the wind did not blow her way, she adjusted her sails."
Meer informatie klik hier
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 Java, what else?

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Zuko
Member

Freedje
225
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 35 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Rogue
avatar
BerichtOnderwerp: Java, what else?   ma 31 jul 2017 - 14:32

Zuko had geen idee wat hij vandaag moest gaan doen. Het was niet dat hij zich verveelde, maar… oké, hij verveelde zich. En hij had ergens geen zin om wat te doen, maar ergens wilde hij juist wel iets gaan doen. Hij wilde iemand nieuw ontmoeten, maar niet in het rogue territory. De Clan territories waren leeg en om nu naar het nieuwe territory van de BloodClanners te gaan vond hij een brug te ver gaan, dus besloot hij om weer naar Twolegplace te gaan. Wie weet was Cosmo daar wel. Hij had zich best wel geamuseerd met de zogenaamd arrogante kittypet, al was hij niet al te subtiel geweest als hij zijn vragen stelde terwijl hij een serieus gesprek probeerde te voeren met Sibelius, een rogue die hij die dag ook ontmoet had. Hij had het gevoel dat hij zoveel katten leerde kennen op een week, maar dat het contact onderhouden niet bepaald lukte. Misschien moest hij eens een poging doen om zijn banden beter te onderhouden, maar vooral met rogues was dat soms lastig omdat zij staan en gingen waar ze maar wilden. Met een kittypet was dat makkelijker omdat zij zich niet in Clan territories durfden te wagen en meer in één gebied bleven. En dan kwam daar ook nog eens bij kijken dat ze voornamelijk elkaar hadden omdat BloodClanners, Clan cats en rogues niet bepaald aardig tegen ze waren. Zuko wilde dat beeld opheffen door juist wel vriendelijk tegen hun te zijn en hun een kans te geven om bevriend met hem te geraken. Zijn gedachten hielden hem bezig de hele tocht naar Twolegplace en hij rook de vage geuren van BloodClan als hij zijn gezicht naar een bepaalde kant richtte. Nu BloodClan naar Fourtees was verhuisd, zouden de kittypets waarschijnlijk minder dreiging van hun ondervinden, wat een goed ding was. Hij was neutraal, maar zelfs hij vond het een brug te ver gaan als er zomaar kittypets voor niks werden vermoord. Zuko werd uit zijn gedachten gehaald door het geluid van een kat die waarschijnlijk uit een Twolegnest gelopen kwam; hij hoorde het gepiep van het luikje en draaide zijn kop een kwartslag terwijl hij geduldig wachtte tot de kat op het hek zou springen zodat ze met elkaar konden praten.


+ Eerste post voor Java
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Java, what else?
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Twoleg place-
Ga naar: