We need to talk. Now. 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 20°C - 35°C
Na een lange, koude Leafbare en een armzalige Newleaf. Trekt Greenleaf met een zucht van verlichting het woud in. De extreme hitte is heerlijk maar bengt ook gevaren met zich mee. Vele Twolegs die hun honden uitlaten en prooi dat de hitte niet aankan. Ook dit seizoen zal niet makkelijk worden voor de clans..
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 We need to talk. Now.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Thornfang
Member
We need to talk. Now.  Moon_icon_by_plasticumbrella-d36pmmy
Freedje
531
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 44 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior
Thornfang
BerichtOnderwerp: We need to talk. Now.    We need to talk. Now.  Icon_minitimedi 1 aug 2017 - 13:57

Er lag een geërgerde blik in zijn ogen terwijl hij zowat door het territory stampte, op zoek zijnde naar Tallshadow. Het wilde nog niet zeggen dat als de tom leader was geworden dat hij maar mocht doen en laten wat hij wilde! Thornfang kon niet geloven dat dit niet overlegd was geweest met hem en dat Tallshadow maar gewoon zijn gang leek te gaan wanneer hij maar wilde. Feverpaw was hem zelf komen zeggen dat Tallshadow haar een nieuwe mentor had beloofd en er nog steeds geen had gegeven en daar wilde hij graag een hartig woordje over spreken, want er was geen andere keus die hij zag voor de toekomst van zijn dochter. Hij zag die heks, haar moeder, er echt nog wel voor aan om haar dochter van de klif te duwen en net te doen alsof het een ongeluk was. Hij had zelf de haat gezien in de ogen van zijn ex toen ze over haar kittens sprak, over hún kittens. En ze hield geheimen voor hem verborgen die het daglicht niet konden verdragen. En daar zou ze voor boeten, op de één of andere manier. Hij zou met haar nog wel eens een hartig woordje hebben over de verwaarloosde training van Feverpaw, maar eerst wilde hij dat zijn dochter een andere mentor kreeg zodat hij zich daar geen zorgen meer om hoefde te maken. En hij wilde zelf een aandeel hebben in de keuze van mentor, want dadelijk kreeg ze weer een kat die nauwelijks voor zichzelf kon worden of mentaal niet sterk genoeg stond en dan hadden ze weer hetzelfde probleem. De kat die zijn dochter ging trainen moest een verdomd goede mentor zijn en anders trainde Thornfang haar wel stiekem zelf, of Tallshadow het daar nu mee eens was of niet. Hij herkende de geur van zijn leader al snel en zijn klauwen lieten diepe groeven achter in de bosgrond terwijl hij naar hem toe rende. Hij merkte dat Tallshadow in de richting van the Highlands ging en zag de tabby vacht al snel in de verte opdoemen. “Tallshadow!” Zijn stem bulderde door het beboste gebied heen en Thornfang maakte vaart totdat zijn flanken zwoegden en hij niet veel later naast Tallshadow stilstond. “Wat heeft dit te betekenen?” Hij keek de tom woedend aan. “Eerst beloof je Feverpaw een nieuwe mentor, dan krijgt ze die vervolgens niet en nu zit ze nog steeds met die heks opgescheept?” Hij kneep zijn ogen even dicht. “Tallshadow, heb je enig idee hoe gestóórd Sinclaw wel niet is? Hoe gevaarlijk ze wel niet is?”


+ Alleen voor Tallshadow


We need to talk. Now.  IzA7F5i
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
We need to talk. Now.
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: The Mountains :: Mountain Territory-
Ga naar: