Sweet life 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Newleaf, 07° - 14° C
Samen met de terugkeer van de clans keert ook de warmte terug. Newleaf is de periode van opbouw en nieuw leven. Het is als een teken van Starclan, een zegen van warmte.
WHAT'S HAPPENING
Storyline
In-Game Storyline
A Path unwalked
"She stood in the storm, and when the wind did not blow her way, she adjusted her sails."
Meer informatie klik hier
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 Sweet life

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Espresso
Member

Coffee Addict
94
Actief
Don't you wish your coffee
was hot like me?

CAT'S PROFILE
Age: Just Born
Gender: Tomcat ♂
Rank: Kitten
avatar
BerichtOnderwerp: Sweet life   wo 2 aug 2017 - 14:01

ESPRESSO
If you steal someone's coffee, is it called mugging?
FEW WEEKS OLD
MALE
KITTYPET
Alhoewel hij nog zeer jong was, genoot de jonge kitten van iedere dag in zijn leventje. Hij maakte niet veel mee, maar dat kwam voornamelijk doordat zijn ogen nog niet volledig geopend waren. Hij had al enkele dagen last gehad van een beetje licht dat erdoorheen schemerde, echter, waardoor de kans groot was dat zijn ogen snel zouden openen. Bovendien begonnen zijn oren ook te openen, waardoor hij over de afgelopen dagen de stem van zijn moeder, zijn tweebenen en zo af en toe het gepiep van zijn siblings had gehoord.Ze waren met zijn zessen, waardoor de buik van zijn moeder nogal crowded was, maar ook heel erg gezellig. Hij lag dagen lang aan de zij van zijn lieve broertjes en zusjes en ze waren allemaal net zo pluizig en zacht als hem, maar zijn moeder's vacht overtrof alles. Hij kon zich er heerlijk in nestelen en bijna hele dagen lekker slapen en zodra hij wakker was, was zijn maaltijd altijd klaar. De moedermelk was heerlijk en warm en vulde zijn buikje zoals het hoorde. Zo af en toe werd zijn ritme onderbroken door een van de twolegs die hem optilde en ergens opzette, wat hij later zou herkennen als het fenomeen 'wegen' - aangezien de twolegs er zeker van wilden zijn dat hun kittens gezond en wel groeiden.

Espresso zou liegen als hij zei dat hij geen fijn leventje had. Hij had een luizenleven hier in het huis van de twolegs. Zou nooit hoeven te leren jagen, nooit zichzelf hoeven te verdedigen tegen een vijandelijk iets, want zijn twolegs zouden er altijd voor hem zijn. Of in ieder geval, het huis zou er altijd staan om terug naartoe te vluchten, in principe. De kleine Espresso was zich dan ook nog niet bewust van alle gevaren van buiten, hij had nog niet eens het huis waarin hij woonde kunnen ontdekken, zelfs. Een gaapje rolde over zijn lippen, terwijl hij zich - met een lui piepje - omdraaide en weer probeerde te nestelen tegen zijn moeders buik. Het was hier echt lekker warm en dat beviel hem wel. Zachtjes begon de kitten te snorren. Zijn oogjes gingen lichtjes open, waardoor hij een wazig beeld voor zich zag, maar niets meer en niets minder dan dat. Hij sloot ze weer en kneedde met zijn poot in het 'nest' dat de twolegs aan de kittens en de moederpoes hadden gegeven. Toen opende hij zijn oogjes weer, nu was alles een stukje helderder en kon hij het kopje van een van zijn siblings uitmaken. De kitten knipperde even met zijn oogjes, in een poging een scherper beeld van zijn sibling en omgeving te krijgen.

Lait eerst, daarna family members als ze zin hebben <3
MADE BY VEL OF GS + WW


the roasted bean's e s p r e s s o

e s p r e s s o // p a t r o n u m
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lait
Member

Femke
9
Actief
The softest of coffee

CAT'S PROFILE
Age: 0,5 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Kittypet
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Sweet life   do 31 aug 2017 - 13:10

De jonge kitten lag heerlijk te slapen tegen de buik van haar moeder. Op deze leeftijd was er nog niets waar ze zich zorgen over moest maken, en dat werd nog extra bevestigd door het feit dat ze een huiskat was. De mensen zorgden voor haar en haar moeder, waardoor ze niks tekort kwamen. Als het aan Lait had gelegen zou het leven altijd zo in elkaar zitten. Lekker warm, zacht en met fijne geluiden om haar heen. Ze moest eens weten wat haar nog te wachten stond, en ze moest eens weten dat één van haar broertjes dit eerder kon ervaren dan zij. Haar lijfje bewoog even terwijl ze droomde – wat ze precies droomde zou ze al snel vergeten zijn, waardoor ze tegen haar broertje aan rolde. Deze niet-zo-ruwe beweging wekte haar en heel even gingen haar oogjes open van het schrikken. Heel gek was het. Ze zag vlekken, in kleuren die ze nog nooit had gezien. Snel sloot de pluizige kitten haar ogen weer, waarbij ze een zacht piepje gaf en in een reflex weer tegen haar broertje aan botste.IC post count: 6
PB's naar Thornface
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Sweet life
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Twoleg place-
Ga naar: