The Final Nail 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 18° - 26° C
Greenleaf biedt alle vrijheid en opties waar de clans zo voor gevochten hebben. De makkelijkste tijd van het jaar lijkt eeuwig te duren en geeft hoop voor de toekomst. Wat zou er fout kunnen gaan in zo'n perfecte tijd.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 The Final Nail

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Bitterpaw
Member

Demi
1099
Actief
"For those who value survival, sentimentality is not an option."

CAT'S PROFILE
Age: 15 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Medicine Cat App
avatar
BerichtOnderwerp: The Final Nail   wo 2 aug 2017 - 15:58

Met samengeklemde kaken gooide ze het laatste pakje kruiden op de grond. Alles lag er ongeorganiseerd bij. Verschillende kruiden waren door elkaar verspreid en de stapeltjes waren bijna onherkenbaar. Ze was er klaar mee, ze was er helemaal ziek van. Ze had geen enkel idee waar Acefray mee bezig was en alles wat ze te horen kreeg wanneer ze het probleem aansneed, was 'het komt wel goed' en 'ik heb alles onder controle'. Iedere domme kat met ogen in zijn kop kon zien dat het niet zo was. Alsof het niet erger was, had ze een constante stroom van patiënten die haar kruiden verspilden omdat ze zichzelf niet uit de problemen konden halen. Ze werd er spuugzat van. De clan ging totaal de goot in en er was niets dat ze kon doen. Tallshadow wandelde vrolijk rond alsof ze altijd één grote clan waren geweest en ondertussen sprongen er halfclannesten op alsof het onkruid was. Het haalde het bloed onder haar nagels vandaan. Ze plofte neer, een nijdige blik op haar gezicht. Ze was er klaar mee, zo ontzettend klaar mee.

& Ferndust.a leash can be pulled from either end.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ferndust
Member

Freedje
478
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 17 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Elder
avatar
BerichtOnderwerp: Re: The Final Nail   wo 2 aug 2017 - 19:47

Met een onzekere blik keek Ferndust naar haar buik. Haar buik was zo dik geworden dat ze ’s nachts op haar zij moest liggen om ervoor te zorgen dat haar buik haar niet in de weg lag. Het beangstigde haar. Het beangstigde haar nog meer dat de vader geen enkele moeite zou doen om voor de kittens te zorgen waardoor ze er alleen voor stond. Het beangstigde haar ook dat ze lichamelijk gezien nog niet sterk genoeg was om door het woud te rennen, laat staan kittens een leven te bieden. En het zou niet meer lang duren voordat ze zou bevallen. Ze was misselijk voor alles wat haar werd voorgeschoteld en het eten dat ze opat, kwam er even later er weer even snel uit. Haar lichaam had tijd nodig om te wennen aan de nieuwe situatie, maar ze had van te voren zo weinig gegeten en niet bepaald voor zichzelf gezorgd waardoor het praktisch gezien onmogelijk zou zijn om gezond te worden voordat haar kittens zou komen. En ze wist wat de gevolgen daarvan konden zijn, maar ze probeerde het zo goed mogelijk te minimaliseren voor katten die zich zorgen om haar maakte. En die waren er vrij weinig, want de meesten keken haar alleen maar met een afkeurende, beoordelende blik aan. En Blizzardwing liep natuurlijk vrij rond alsof er geen vuiltje aan de lucht was, alsof zijn kittens niet op komst waren en haar leven op het spel was. Ze slikte en ging naar de Cave Cavern, want ze kon niet meer naar buiten gaan. Ze was bang dat ze te veel virussen op zou nemen als ze naar buiten zou gaan. Het was niet veilig voor haar en ook niet voor haar kittens. Ze zag haar beste vriendin met een nijdige blik voorbij komen en waggelde een beetje onhandig achter aan. Haar buik leek echt als lood aan te voelen, maar Ferndust ging koppig door en uiteindelijk stond ze bij Bitterpaw. “Bitterpaw,” murmelde ze zachtjes. “Kan ik je ergens mee helpen?” Tot dusver had ze nog niet tegen haar vriendin durven spreken, maar ze dacht niet dat ze dit langer moest verbergen. Niet als ze binnenkort niet eens meer met elkaar konden praten omdat zij zo koppig was geweest om niets te zeggen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Bitterpaw
Member

Demi
1099
Actief
"For those who value survival, sentimentality is not an option."

CAT'S PROFILE
Age: 15 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Medicine Cat App
avatar
BerichtOnderwerp: Re: The Final Nail   ma 7 aug 2017 - 21:40

Met een zucht likte ze wat aan haar poot, die ze vervolgens een aantal keren over haar gezicht streek. Het was te lang geleden dat ze zichzelf proper had gewassen. Het was lang geleden dat ze überhaupt goed voor zichzelf had gezorgd. Ze had het druk gehad, zo ontzettend druk. Terwijl alle clankatten gesettled leken te zijn hier, moest zij nog alle zeilen bijstellen om aan alle eisen te voldoen. Het was moeilijk om kruiden te vinden in een gebied dat je niet op en top kende. Er waren planten die ze niet kende en er waren planten niet die ze wel nodig had. Ze moest de orders van Tallshadow opvolgen, die vond dat ze haar hulp en kruiden ook moesten uitbesteden aan katten van een andere clan. En alsof het nog niet erger kon, was Acefray bezig met iets waarvan ze wist dat het slecht af ging lopen. Net toen ze dacht dat ze niet meer kon hebben, kwam er een nachtzwarte kat op haar afgelopen. De kattin sprak haar naam en Bitterpaw draaide zich om en keek vervolgens in die bekende ogen - sorry, oog - van haar beste vriendin. De poes bood haar hulp aan en Bitterpaw wilde haar al begroeten, totdat haar ogen op Ferndust's buik vielen. Haar mond viel open en even was haar hoofd volledig blanco. "Fern..." zei ze zachtjes, op een toon die haast dreigend klonk. "Wat heb je gedaan?" Ze was zwanger. En niet zo maar zwanger, hóógzwanger. En ze had het niet eens gezegd. Bitterpaw keek haar met een blik die duidelijk maakte dat ze op knappen stond.  a leash can be pulled from either end.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ferndust
Member

Freedje
478
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 17 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Elder
avatar
BerichtOnderwerp: Re: The Final Nail   za 12 aug 2017 - 14:45

Haar vraag werd niet beantwoord. In plaats daarvan werd er een blik geworpen op haar buik en wat er haar gevraagd wat ze gedaan had. Ze wist dat ze haar beste vriendin kon vertrouwen en dat ze nooit zomaar een klauw naar haar zou uitsteken, maar de toon van Bitterpaw zorgde ervoor dat Ferndust haar twee poten naar elkaar schoof zodat het zicht op haar dikke buik ontnomen werd. Haar klauwen schoten instinctief uit hun hulzen en Ferndust wierp een peilende, behoedzame blik op haar beste vriendin, inschattend hoe boos de grijze she-cat zou worden als ze haar de waarheid vertelde. Ze draaide zich een kwartslag zodat ze meer met haar zij gericht was naar de kat dan met haar buik en ze draaide haar kopje even beschaamd opzij. Wat was er van haar geworden om haar beste vriendin, de kat wie zich had opengesteld vanaf het begin naar haar en wie ze al een paar moons kende, zo te wantrouwen? Om haar zo de rug toe te keren terwijl ze wist hoe moeilijk Bitterpaw het wel niet had gehad de afgelopen periode? En om maar te dénken dat haar vriendin haar pijn zou doen? Het was ronduit belachelijk, maar haar instincten namen het van haar over en dat zorgde ervoor dat ze zich niet meer terugdraaide naar de kat. “Steun gezocht bij de verkeerde kat,” antwoordde ze uiteindelijk. “Ik dacht dat hij me zou helpen en me minder kwetsbaar zou laten voelen, maar hij heeft me kwetsbaarder dan ooit achtergelaten.” Om nog maar niet te spreken over het feit dat haar lichaam hier simpelweg genoeg nog niet klaar voor was. En nu was ze zwanger. En de kittens zouden over minder dan twee weken komen, misschien zelfs al minder dan een week. En ze was doodsbang, maar dat ging ze niet laten merken. “Ik wil geen medelijden hebben en ook geen kruiden om het zogenaamd nog beter te maken, want wij weten allebei dat mijn lichaam niet meer kan herstellen op zo’n korte periode en dat het dus allemaal van de bevalling zelf af gaat hangen. Ik heb ook geen kwade vriendin nodig die me gaat vertellen dat het stom was, want dat weet ik zelf goed genoeg. Maar Bitterpaw, ik hou van de levens die in mijn buik groeien. Ik hou er nu al van. Ook al was het niet gepland, ik wil ze voor geen tientallen prooien kwijt. En ik hoop dat je dat begrijpt.” Ze keek haar vriendin recht aan met haar goede oog.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Bitterpaw
Member

Demi
1099
Actief
"For those who value survival, sentimentality is not an option."

CAT'S PROFILE
Age: 15 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Medicine Cat App
avatar
BerichtOnderwerp: Re: The Final Nail   za 19 aug 2017 - 21:07

Fern schoof haar poten voor haar dikke buik en Bitter wist niet of ze zich ervoor schaamde, of dat het een beschermend gebaar was. Haar toon had ook alles behalve verwelkomend geklonken, maar dit was een serieus domme actie van haar vriendin en Bitter wilde dat Ferndust het ook zo zag. Haar vraag was arbitrair: natuurlijk wist de Medicine Cat Apprentice wat Ferndust gedaan had. De vraag was echter met wie. En waarom. Het was geen geheim dat het de laatste tijd alles behalve goed ging met de eenogige kattin, een nestje kittens was wel het laatste dat ze zou kunnen gebruiken. Bitter fronsde toen Fern zich van haar af keerde, maar hield zich alsnog stil. Ze wilde het horen. Nu. Uiteindelijk werd de stilte verbroken met een uitleg. Bitterpaw's blik verzachtte ietwat nadat Ferndust haar verhaal had gedaan. Emotioneel misbruikt door een kater die de consequenties van zijn acties niet wilde ervaren. Welke kater het was, liet Ferndust dan weer achterwege. Bitterpaw had er het hart even niet voor om het te vragen. De grijze kattin knikte even, als teken dat ze het begreep. Ze bleef echter nog stil, niet wetend wat ze ervan moest zeggen. Ferndust vertelde dat ze geen medelijden wilde. Geen hulp en geen kruiden. Haar maag draaide zich om, een slecht voorgevoel bekroop haar. "Ik begrijp het niet. Ik zal het ook nooit begrijpen," sprak Bitter toen. Immers zou ze zelf nooit kittens mogen krijgen. Moederschap was niet voor haar weggelegd om te begrijpen. "Maar ik vertrouw jou en dat is genoeg voor mij." Ze schraapte haar keel even, voelde moeite om zich aan deze beloftes te houden. "Maar neem alsjeblieft de kruiden aan. Dat je lichaam niet kan herstellen, betekent nog niet dat je pijn moet lijden." Ze zou het niet over haar hart kunnen verkrijgen om Fern nog meer te zien lijden dan ze al had gedaan.a leash can be pulled from either end.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ferndust
Member

Freedje
478
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 17 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Elder
avatar
BerichtOnderwerp: Re: The Final Nail   ma 28 aug 2017 - 14:49

Ferndust had moeite om zo kalm te blijven, want het liefste wilde ze naar haar beste vriendin rennen, haar kopje op Bitterpaw’s schouder leggen en vervolgens heel hard beginnen huilen. Ze had zich al zo vaak voorgesteld hoe het was om eindelijk haar ellende leven als elder zijnde achter zich te kunnen laten, maar nu ze kittens verwachtte en op het punt stond om moeder te worden en toch nog iets te hebben waar ze van kon houden, was ze er opeens niet meer klaar voor. Opeens leek de dood haar een afschuwelijk iets en wilde ze niet naar StarClan gaan. Ze wilde bij haar kittens blijven. Maar ze wist welk lot haar stond te wachten en aan Bitterpaw’s gezicht te zien wist zij dat ook. Beide she-cats konden immers niet ontkennen hoe dat Ferndust er op dit moment bij liep en welke schade het zou aanrichten als ze de bevalling door liet gaan. Het was hoogstwaarschijnlijk dat ze het niet zou overleven, maar wie zou er zijn om voor haar kittens te zorgen? Ze hoopte dat Blizzardwing uit hun buurt zou blijven, want die kat verdiende het niet eens om een blik te mogen werpen op hun kittens. Nee, háár kittens. “Voor deze kittens wil ik graag pijn lijden,” fluisterde ze. “Bovendien heb ik nog een week om over mijn angsten heen te komen.” Ze keek weer op naar Bitterpaw. “Tallshadow gelooft dat ik het ga overleven. Hij denkt dat we de kittens samen gaan opvoeden en er samen voor gaan zorgen dat we ze een perfect leven geven. Hij denkt dat ik er slechts lichamelijk wat last van zal hebben en dat ik er wel weer bovenop zal komen.” Ze slikte. “Ik wil graag dat hij in die waan blijft. Hij heeft het al moeilijk genoeg en hij hoeft niet te weten dat de kans dat ik doodga er dik inzit.” Ze glimlachte naar haar vriendin. “Het ziet ernaar uit dat je ook zonder Acefray’s hulp bent opgegroeid tot een perfecte medicine cat. Velen zouden er de schijn in houden dat ik het wel zal overleven, maar jij kijkt juist recht op de feiten en weet ze zonder angst te benoemen. Dat is juist wat ik zo bewonder aan jou, Bitterpaw. Jij windt er geen doekjes om en zegt precies wat je denkt. Ik hoop dat je die eerlijkheid vol zal blijven houden als ik er niet meer ben.”
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Bitterpaw
Member

Demi
1099
Actief
"For those who value survival, sentimentality is not an option."

CAT'S PROFILE
Age: 15 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Medicine Cat App
avatar
BerichtOnderwerp: Re: The Final Nail   ma 28 aug 2017 - 21:36

Nooit was ze goed geweest in het tonen van haar emoties. Ze kwam altijd te serieus over, te nors, niet sympathiek genoeg. Tot op de dag van vandaag wist ze niet hoe het haar gelukt was om ook maar één vriend te maken. En toch had ze Ferndust, al had ze geen idee waar ze de zwarte kattin aan verdiend had. En nu leek het erop dat Starclan het opnieuw allemaal van haar af zou nemen. Blijkbaar geloofde Tallshadow wel dat ze het zou overleven, maar Tallshadow was geen Medicine Cat. Tallshadow begreep niet in wat voor miserabele staat Fern's lichaam verkeerde. Hij begreep niet wat voor tol een bevalling van een kattin zou eisen. Bitterpaw wist al deze dingen wel en vreesde voor het leven van haar beste vriendin. Haar keel leek zichzelf ineen te sluiten toen Fern haar zei dat ze pijn zou willen lijden voor deze kittens. Bitter kon zich maar één ding afvragen, maar ze kreeg de woorden niet over haar lippen. Waarom? Het was een vraag die ze niet over haar hart kon krijgen om te stellen, ze zou het toch niet begrijpen. Bitter keek met prikkende ogen naar haar poten toen Fern het hardop zei, dat de kans groot was dat ze het niet zou redden. Ze begon met haar kop te schudden toen Ferndust tegen haar begon te spreken alsof het al zeker was dat ze zou sterven. "Wat heb ik eraan om een goede Medicine Cat Apprentice te zijn als ik de katten waar ik om geef toch niet kan redden?" snauwde ze naar Fern, alsof het diens schuld was. "Ik ken elke naam, elke functie van elk kruid hier. Ik heb maanden lang geoefend op allerlei behandelingen en geen van hen is goed genoeg om jou te redden." In een woedende, krachtige beweging sloeg ze een hoop kruiden door de Den heen.  "Starclan geeft geen ruk om ons. Alles gaat mis en ze laten geen woord van zich horen. Zelfs Nightpaw niet. En nu willen ze jou van me afnemen. Ik-" Ze schudde haar kop nogmaals en probeerde haar tranen terug te dringen. "Ik heb je nodig, Fern." Haar stem brak toen ze de naam van haar vriendin sprak. Starclan had het recht niet, niet alweer.  a leash can be pulled from either end.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ferndust
Member

Freedje
478
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 17 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Elder
avatar
BerichtOnderwerp: Re: The Final Nail   zo 10 sep 2017 - 20:08

Ferndust had de afgelopen moons veel emoties gezien bij haar beste vriendin, maar wanhoop was daar niet één van. Op de één of andere manier had de grijze she-cat zich altijd prima kalm kunnen houden als ze samen waren wat haar emoties betrof, maar zelfs zij leek nu haar kalmte te verliezen en dat zorgde ervoor dat Ferndust haar best moest doen om zelf niet haar kalmte te verliezen. Haar keel voelde aan als schuurpapier bij het idee wat er komen ging en het koste haar de grootste moeite om haar angsten te onderdrukken, om niet naar Blizzardwing te rennen en te vertellen hoe erg dit zou worden als hij er niet was om haar te steunen. Maar ze had hem gezegd dat hij niet meer welkom was in haar leven en dat wilde ze graag zo houden. Ze mocht niet terugvallen op haar woorden alleen maar omdat ze bang was. Bovendien had ze Bitterpaw en Tallshadow en dat was genoeg. Ze had geen tom nodig die haar troostende woorden in haar oor kon fluisteren, want dat zou toch niets afdoen van het feit dat ze praktisch gezien op haar dood aan het wachten was. Opeens werd er naar haar gesnauwd en vlogen er niet veel later allerlei kruiden door de kleine ruimte heen. En even voelde het net alsof Bitterpaw’s woede haar juist rustiger maakte, alsof ze meer tot rust kon komen als haar vriendin tegen haar tierde alsof het haar schuld was. En dat was het ook. Ferndust begon kalm alle kruiden te verzamelen die door de krappe ruimte waren gevlogen en veegde ze allemaal samen tot een hoopje. Ze had geen idee welke kruid voor wat was, dus sorteren deed ze dan ook niet. Ze richtte haar ene goede felgroene oog op haar vriendin en glimlachte. “Dit is niet jouw schuld, Bitterpaw,” sprak ze. “Als het iemands schuld is, is het de mijne. Het ligt niet aan jou dat je me niet kunt redden, maar volledig aan mezelf. Als ik lichamelijk wat beter voor mezelf had gezorgd en eerder naar je toegekomen was voor hulp had ik nu waarschijnlijk meer kans om te overleven.” Haar blik werd weer hard. “Maar je mag voor geen seconde denken dat ik je ooit in de steek zal laten, Bitterpaw. Zelfs na mijn dood zullen we een manier vinden om weer contact met elkaar te zoeken. En er zal altijd een deel van mezelf bij je zijn.” Ze legde haar pootje op haar bolle buik en glimlachte. “Ik weet zeker dat ze net zo veel om je gaan geven als dat ik doe, Bitterpaw. En wie weet kan ik iets nuttigs doen vanuit StarClan.” Dat laatste grapte ze wat en ze liep naar voren waarna ze haar neusje tegen de schouder van haar beste vriendin drukte. “Oh, Bitterpaw,” murmelde ze. “Je hebt nog een heel leven voor je. Vind je het niet jammer als je de rest van je leven verbitterd gaat spenderen omdat je denkt dat alles jouw schuld is? Want als je dat gaat doen, kom ik je persoonlijk naar StarClan halen om je een mep tegen je oren te geven."
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Bitterpaw
Member

Demi
1099
Actief
"For those who value survival, sentimentality is not an option."

CAT'S PROFILE
Age: 15 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Medicine Cat App
avatar
BerichtOnderwerp: Re: The Final Nail   zo 10 sep 2017 - 22:34

Binnen vijf seconden had ze spijt van haar hele tirade. Al die tijd had ze zich kunnen beheersen, terwijl de katten om haar heen de domste dingen hadden gedaan. Terwijl ze iedereen was verloren. Maar nu was het Ferndust die op het randje stond te balanceren en het was iets dat ze niet kon verdragen. Maar wat had de zwarte kattin eraan als Bitterpaw naar haar stond te schreeuwen en te roepen? Ze wisten allebei wat er hoogstwaarschijnlijk zou gebeuren en er was nu niets meer aan te doen. Het meest nutteloze was nu om boos te worden, of ze nou boos werd op Ferndust of op zichzelf. Bitterpaw slikte en week haar blik af naar haar uitbarsting. Ze was het zat om zich zo machteloos te voelen. Alsof ze alles wat de laatste tijd mis was gegaan had moeten kunnen voorkomen. Was het allemaal maar zo simpel. Bitterpaw staarde in stilte naar haar vriendin terwijl deze de kruiden weer bijeen veegde. Het kon haar allemaal niets meer schelen, of ze nou op de goede plek lagen of niet. Ze hadden geen enkel nut meer voor haar. Bitter's maag leek zich om te willen draaien toen Ferndust naar haar leek te glimlachen. Alsof ze vrede had met alles. Met een norse blik op haar gezicht luisterde, terwijl Ferndust de schuld bij zichzelf legde. Toen haar vriendin haar neusje tegen haar schouder drukte, liet Bitterpaw haar kop daar plompverloren neervallen. Wat moest ze nu? Waarom liet iedereen haar achter in deze rottige wereld? Ze had geen zin meer. Geen zin om dit te verdragen, geen zin om hierover te praten, want praten zou nu toch niets meer oplossen. Bitterpaw trok zich terug, keek met een iets zachtere blik naar haar poten. "Het minste wat we kunnen doen, is zorgen dat je de bevalling zo gezond mogelijk in gaat," zei ze toen. "Drink genoeg, sla geen enkele maaltijd over, rust goed uit." Het was makkelijker om zichzelf in Medicine Cat-stand te zetten, om hier pragmatisch over na te denken. "En wees vooral voorzichtig met je buik." Want ze zou er alles aan doen om Ferndust's kroost wél in leven te houden.  a leash can be pulled from either end.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
The Final Nail
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: The Mountains :: Mountain Territory :: Clan Cavern-
Ga naar: