Too hot for my peaches juice in the yard » 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, 3° - -10° C
Leafbare kruipt langzaam het gebied in. Alles wordt kouder en enige sneeuwbuien hebben zich al voorgedaan. Leafbare maakt het ook makkelijker voor ziektes als whitecough en greencough om zich te vestigen in clans, dus medicine cats moeten hun voorraad in de gaten houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 Too hot for my peaches juice in the yard »

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 

48
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 21 moons »
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Too hot for my peaches juice in the yard »   wo 2 aug 2017 - 17:29


Het was weer eens van die extreem hete zomerdagen met geen zuchtje wind. Fruitytree lag achteraan in de grot uitgespreid over de grot. Ze lag te hijgen als een hond. De lucht die ze inademde voelde zelfs niet meer zo fris aan. Ze kroop naar de wand en drukte haar wang er tegenaan. Ooohhh, kreunend hees ze haar lichaam op om het tegen de wand te drukken. Wat heerlijk fris.

+ Stallionheart, Owlkit & Lynxfang


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Rebecca / Lion
1565
Actief
I am there
Waiting, watching
Keeping to the shadows

But when you need me
I’ll step out of the shadows
And protect what’s

Mine


CAT'S PROFILE
Age: ⚜ 33 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Too hot for my peaches juice in the yard »   wo 2 aug 2017 - 17:37Het hete weer begon zo langzamerhand zijn tol te eisen van zijn dikke vacht. Overal vielen er plukken haar uit en hij keek lichtelijk kwaad naar zijn vacht. Moest dat uitgerekend nu? De kater bromde en stond op om naar buiten te gaan, wat kon hij hier binnen immers aan verkoeling vinden? Verderop in de grot hoorde hij een gekreun en gesteun dat hij zich afvroeg wat daar gaande was. Hij zag een ThunderClan poes helemaal wijdbeens tegen de wand liggen en haar flanken razendsnel op en neer gaan. Hij liep naar de poes toe en voelde hoe er nog een pluk haar van hem af dwarrelde. "Buiten is het beter ThunderClanner, ga je mee?" miauwde hij.

The heart of a Stallion


Tijdelijk minder actief ivm school & privé


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

48
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 21 moons »
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Too hot for my peaches juice in the yard »   wo 2 aug 2017 - 17:47

Ze tilde versuft haar kopje op. Wat een rare aansprekingsvorm, hoewel ze wel eens vergat dat ze dat ook gewoon deed in het oude territorium. Ze zag een rood plukje haar van hem dwarrelen. Gelukkig stond haar vacht nog niet zo ver. "Dankje, misschien moeten we nog iemand meenemen, of een kitten ofzo dan kunnen we een beek opzoeken." De goudbruine kattin stond op om voor hem te gaan. De koelte van de steen verdween en meteen had ze het weer heel heet. Pfffd seg.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lynxfang
Member

Doelinstellingen(Aims)
1657
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 57 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Too hot for my peaches juice in the yard »   vr 4 aug 2017 - 20:00

Het was die dag opvallend warm en veel activiteit was er niet in Cavern. Ook Lynxfang had zichzelf erop moeten betrappen dat hij die dag nog niet veel had gedaan, gezien het daar ook veel te warm voor was. Hij keerde net terug van een jachtpoging, maar was daarbij niet veel verder gekomen dan een paar vossenlengtes voordat hij besloot dat het niet verstandig zou zijn zichzelf uit te sloven. In de hogere gebieden zou het vast wel koeler zijn,maar wie wou in deze hitte zo'n tocht wagen. Nee, hij besloot om de jacht tot zonlaag te laten wachten en nu maar even verkoeling in het Camp zoeken. Helaas, ondanks dat het een grot was, was daar niet veel verbetering. Het weer eiste duidelijk zijn tol van de katten, vooral van de langharige dan. Hij had geluk met zijn vacht, hij wou liever niet nadenken over hoe zijn soortgenoten met een wat dikkere vacht het hadden. Ten einde raad besloot hij om maar eens wat meer naar achteren te gaan, misschien was het daar koeler. Tijdens de wandeling daar naar toe ving hij een gesprek op tussen twee andere Warriors. Één van Thunderclan en een andere van Windclan. Niet zijn meest geliefde clans, maar toen de Thunderclan poes over een beek en een kitten samen had kon hij het niet laten om toch even hun kant op te gaan. "Dan moet dat dan wel een hele ondiepe beek zijn"viel hij in bij hun gesprek. Om eerlijk te zijn was hij wel benieuwd hoe deze twee van plan waren om met het water om te gaan, maar als ze van plan waren een kitten op dat avontuur mee te nemen, was een ervaren zwemmer misschien geen slecht idee.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Too hot for my peaches juice in the yard »
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: The Mountains :: Mountain Territory :: Clan Cavern-
Ga naar: