Running through red lights [fa] 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, 3° - -10° C
Leafbare kruipt langzaam het gebied in. Alles wordt kouder en enige sneeuwbuien hebben zich al voorgedaan. Leafbare maakt het ook makkelijker voor ziektes als whitecough en greencough om zich te vestigen in clans, dus medicine cats moeten hun voorraad in de gaten houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 Running through red lights [fa]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Shallow
Member

hannah
1478
Actief
You say "We gotta look on the bright side"
But boy, you ain't ever seen my mind

CAT'S PROFILE
Age: 20 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
Shallow
BerichtOnderwerp: Running through red lights [fa]   za 5 aug 2017 - 12:33

De kattin had de hele nacht niet goed kunnen slapen. De hele tijd heen en weer rollend in haar nest. Totdat ze maar naar buiten bsloot te gaan om naar de sterren te kijken. Zoals ze een keertje met Chawl had gedaan in het vorige kamp. Ze mistte de tower wel. Het was altijd leuk geweest. Toen ze van Claw en Shark de tower moest schoonmaken en met Rascal al het mos naar beneden schopte. Zulke veilige gedachtes hielpen ook mee haar te laten slapen. Vandaar dat ze ook buiten op de tak van een boom wakker was geworden. Veel andere katten waren ook al wakker, merkte ze op. Dus schudde ze haar korte vacht uit voordat ze van de boom afklom. Vandaag was haar final assesment! En ze kon haast niet wachten. Nog heel even en ze kon Fortuna laten zien wat ze geleerd had. Zichzelf waardig tonen voor de Elite. Shallow kon zich nog herinneren hoe ze al jonge kat in de Elite geaccepteerd werd. En nu zou ze officieel één van hun worden. Van de gerespecteerde members. Alleen... Ze moest wel iets of iemand ervoor moorden. Iets waar ze al wist dat ze niet kon. Ze was klein, fragiel. Het enige wat ze kon was schijnbewegingen en wegrennen. Misschien dat ze het gewoon van een kittypet kon stelen?
Ze maakte haar weg naar de plek waar ze had afgesproken met Fortuna. Dit was het dan. Ze zou echt een member worden.

+ Fortuna

Told you so
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Fortuna
Member

713
Afwezig
"Error_"

CAT'S PROFILE
Age: 67 moons ofzo
Gender: She-cat ♀
Rank: Senior Warrior
Fortuna
BerichtOnderwerp: Re: Running through red lights [fa]   di 26 sep 2017 - 15:06

De tijd was eindelijk aangebroken dat Shallow haar final assesment moest afleggen en ondanks ze de grijze tabby goed getraind had en haar alles had geleerd wat er te leren was twijfelde de oudere zwarte member als Shallow het wel ging halen. Ze had het nooit begrepen waarom de she-cat de Elite gejoind maar er was nu geen uitweg, ze moest ervoor zorgen dat de young one het ging halen. Fortuna was op hun afgesproken plek en wachtte tot ze haar leerling tevoorschijn komen. De zwarte she-cat schudde haar vacht uit, de tanden aan haar rode halsband rinkelend voor ze van de verhoging afsprong waar ze opzat. “Shallow” Mauwde ze kalm en knikte haar toe. “Vandaag is je final assesment” Ze richtte haar kleurloze ogen op de jongere kat. “Ben je er klaar voor?”


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Running through red lights [fa]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Twoleg place-
Ga naar: