➸ Inge's Dropping 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, 3° - -10° C
Leafbare kruipt langzaam het gebied in. Alles wordt kouder en enige sneeuwbuien hebben zich al voorgedaan. Leafbare maakt het ook makkelijker voor ziektes als whitecough en greencough om zich te vestigen in clans, dus medicine cats moeten hun voorraad in de gaten houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 ➸ Inge's Dropping

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 

Inge
1960
Actief
"Big results require big ambitions."

CAT'S PROFILE
Age: 48 Moons Old
Gender: She-cat ♀
Rank: Deputy
avatar
BerichtOnderwerp: ➸ Inge's Dropping   ma 7 aug 2017 - 13:04

Hallo, welkom bij mijn dropping!

De regels zijn wel duidelijk denk ik, niks kopieren, niks stelen enzovoort...
:::
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Inge
1960
Actief
"Big results require big ambitions."

CAT'S PROFILE
Age: 48 Moons Old
Gender: She-cat ♀
Rank: Deputy
avatar
BerichtOnderwerp: Re: ➸ Inge's Dropping   ma 7 aug 2017 - 13:14Accounts

Actief

Bronzemask - Windclan - Deputy
Glazeheart - Thunderclan - Young Warrior
Roughkit - Shadowclan - Kitten

Inactief

Yellowcloud - Windclan - Warrior
Blackswirl - Rogue - Warrior

Mogen worden overgenomen (Stuur me een berichtje als je interesse hebt)

Firesoul - Shadowclan - Young Warrior
Snow That Falls From Shy - Tribe - Cave Guard
Bat - Bloodclan - Young One
Toulouse - Kittypet - Kitten
Bluemist - Shadowclan - Senior Warrior
Newtleaf - Riverclan - Warrior
Cowpaw* - Shadowclan - Apprentice
Lightkit - Windclan - Kitten

Dood

Moonbeam - Thunderclan - Warrior
Heather - Bloodclan - Young One
:::
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Inge
1960
Actief
"Big results require big ambitions."

CAT'S PROFILE
Age: 48 Moons Old
Gender: She-cat ♀
Rank: Deputy
avatar
BerichtOnderwerp: Re: ➸ Inge's Dropping   ma 7 aug 2017 - 13:17

Bronzemask

Appearance
Bronzemask is een kortharige bruine-witte tabby met calico markeringen op haar vacht. Ze heeft ambergele ogen en een klein maar gespierd lichaam. Ook heeft ze een litteken over haar buik door Vixencry en een klein litteken op haar wang door Tallshadow.


Personality
Door haar verleden was ze jaloers geworden, jaloers op andere kittens die met hun ouders spelen. Ze is ook onzeker en reageert daarom soms een beetje fel. Ze is een trotse windclan warrior die de warrior code respecteert en niet snel vriendschap zal sluiten met iemand van bijvoorbeeld de riverclan. Als je haar vertrouwen wint kan ze heel aardig zijn en zal ze je bijstaan bij elke strijd. Ze is een goede gevechtspartner die niet zal terugdeinzen door een open wond of een felle bedreiging. Haar wens is om leader te worden, al vanaf ze een kitten was. Ze is daarom af-en-toe jaloers op Frostfaith. En lichtelijk teleurgesteld wanneer haar naam klonk bij de deputy ceremonie in plaats van Bronzemask. Maar ze respecteert Everstars keuze wel, en zal ook niet protesteren.

Na het vertrek van haar zus en alle drama daaromheen is Bronzemask drastisch veranderd. De jaloezie en trots verdween compleet en maakte plaats voor moederlijkheid en wijsheid. Ook haar drang om zich te bewijzen en hogerop te komen verdween. Bronzemask ging steeds meer trainen, jagen en allerlei dingen doen voor haar clan. Om zo haar verdriet te verdijven. Ze probeerde er ook zoveel mogelijk te zijn voor haar overgebleven familieleden. Fel is ze nog steeds, maar alleen tegen tegenstanders.


Family
Father: Bloodmask
Mother: †Unknown†
Sister: Brindleleaf
Brother: †Unknown†
Daughters: Brindlekit, Lunarkit, Roughkit
Sons: Skullkit, Underkit
Nieces: Mousewish, Polarfrost, Amberpaw,
Nephiews: Quietstep, Puddleshine, †Everkit†, †Stonepaw†, Leopardpaw
Nieces Once Removed: Harepaw, Mistpaw, Russetpaw
Nephiews Once Removed: †Cheekykit†


History Short
-Geboren, verzorgt door pleegmoeder
-Broertje overleden door Deathberries
-Apprentice geworden, mentor is Ashtail
-Warrior geworden
-Beste vriendinnen geworden met Sweetheart
-Brindleleaf gewaarschuwd
-Brindleleaf bevallen: Mousekit, Polarkit, Quietkit en Puddlekit
-Leerling toegewezen: Puddlepaw
-Whitelions Vigil
-Gevochten tegen Vixencry in het gevecht Riverclan tegen Windclan
-Brindleleaf weer zwanger
-Brindleleaf bevallen: Amberkit, Stonekit en Leopardkit. Een kit overleden: Everkit.
-Mousewish bevallen: Harekit, Cheekykit, Russetkit en Mistkit
-Puddlepaw warrior geworden: Puddleshine
-Brindleleaf verteld dat ze weggaat
-Bronzemask vecht tegen Tallshadow in het gevecht tegen Shadowclan, ze raakt gewond
-Bronzemask brengt een paar dagen door in de medicine cat den
-Brindleleaf vertrekt
-Mousewish pleegt zelfmoord
-Bronzemask en Oceanbreeze worden vriendinnen
-Quietstep raakt gewond in het gevecht tegen Riverclan
-Bronzemask krijgt een tweede leerling toegewezen: Amberpaw
-De clan overstroomd
-De clans gaan op reis naar een nieuw territorium
-Bronzemask ontmoet Demonslayer en ze worden verliefd
-De clans komen aan in het territorium van De Tribe Of Rushing Water
-Bronzemask bevalt van vijf kittens: Lunarkit, Brindlekit, Underkit, Skullkit en Roughkit. Brindle- en Underkit gaan met haar mee naar de Windclan
-Amberpaws training word overgenomen door Sweetheart
-De Tribe of Rushing Water komt de grot bezoeken met... Brindleleaf!?
-Evergreen stapt af als Leader, Oceanbreeze word Leader
-Bronzemask word tot Deputy benoemd


History Full
Ze is geboren uit twee WindClan katten, maar die heeft ze nooit gekend. Haar ouders waren eigenlijk te jong om kittens te krijgen. Haar moeder was het kamp uitgeglipt om in de velden te bevallen en is daarna samen met haar vader gevlucht om nooit meer terug te keren. Ze lieten de kittens voor dood achterliggen en ze hadden geluk dat ze al snel door een patrouille gevonden werden. Bronzekit is samen met de andere kittens grootgebracht door een pleegmoeder.

Haar kittentijd was bepaald niet fijn. Zij en haar zusje en broertje werden veel genegeerd door hun pleegmoeder. Ze hadden vaak discussies met haar, wat de band tussen Bronzekit en haar siblings juist groter maakte. Zij en Brindlekit wilden perse weten wie hun ouders waren. Behalve Brindlekit had ze nooit veel contacten. Ze voelde zich anders dan haar leeftijdsgenootjes.

Bij de volgende ceremonie kreeg, nu Bronzepaw, een mentor toegewezen. Gelukkig kon ze het met deze aardig vinden. Al heeft ze tegenwoordig niet veel contact meer met hem. Haar zus leek het met iedereen goed te vinden. Met nadruk, de katers. Brindlepaw was best populair onder de apprentices, én warriors zelfs. Bronzepaw moest er niks van hebben, die katers. Haar doel was om een goed krijger te worden, niet een queen. Brindlepaw kreeg vaak vrij van haar training, wat erg dom was, vond Bronzepaw. Maar ze besloot zich niet té veel met haar zusje te bemoeien.

Ze werd tegelijk met haar zus warrior. Bronzemask, heette ze nu. En daar was ze aardig trots op. Ookal werd haar zus ook warrior, wat eigenlijk niet helemaal eerlijk was, aangezien Bronzemask veel harder getraind had. Maar ook hier besloot ze niet veel aandacht aan te besteden. Ze vond het heerlijk om verantwoordelijk te zijn voor haar clan. Ze maakte ook een beste vriendin, Sweetheart. Die net als zij een einzelgänger was. Brindleleaf was weer dom bezig, echter deze keer was het genoeg om bij Bronzemask een belletje te laten rinkelen. Brindleleaf was een vast roddelgesprek tijdens sharing tongues. Haar clangenoten spraken vaak over de vele katers die ze ''om haar poot winde''. Bronzemask begon haar zus voorzichtig aan te geven dat het niet slim was wat ze deed, en dat ze er later spijt van zal krijgen.

Maar het was blijkbaar niet genoeg. Brindleleaf was plots in verwachting en tot overmaat van ramp was het onduidelijk wie nou de vader zou zijn. Bronzemask werd tante van vier neefjes en nichtjes. Mousekit, die een van de liefste katten zou worden, van de hele Windclan. Polarkit, die de grote mond van haar moeder had. Quietkit, een stille maar intelligente kater. En Puddlekit, een vrolijke haarbal vol energie. Ondanks de onduidelijkheid over de vader, vond Bronzemask de kittens geweldig. De kittens zelf in ieder geval wel. Het feit dat het Brindleleaf was die met een onbekende kater kittens had was minder geweldig.

Bronzemask kreeg haar neefje, Puddlepaw toegewezen als apprentice. Ze was er heel blij mee, al liet ze dat niet zien. Ze wilde dat hij een goede training zou krijgen. En daarom deed ze erg haar best om hem zoveel mogelijk te leren. Hij was niet de allerbeste, maar na twee extra manen training, waren zijn warrior skills goed genoeg om een warrior te worden.
Ondertussen vocht ze mee in het grote gevecht tussen Riverclan en Windclan, tegen een rode kattin: Vixencry. Wolverinebite is in dit gevecht vermoord door de Riverclan deputy: Futuresong.

In die periode bleek het helaas nog niet afgelopen met alle kitten-drama. Haar zus was wéér zwanger, en Starclan zorgde voor een flinke straf. Een kitten overleed tijdens de geboorte. Bronzemask heeft het lijkje nog even schoongelikt. Ze hoorde nu ook dat de vader van beide nestjes Sparrowfeather was. De net afgetreden medicijnkat. Medicijnkatten mochten natuurlijk geen partner en al helemaal geen kittens. Daarom gaf Starclan natuurlijk ook die straf. Zou Sparrowfeathers ziekte ook een straf zijn? Bronzemask geloofde van wel. Maar ze weet het nooit zeker tot ze zelf in Starclan beland. Ook Mousewish, haar nichtje verwachte kittens. En ondanks dat zij eigenlijk te jong was om kittens te krijgen, spaarde Starclan ze.

Ondertussen was er een flinke oorlog gaande met zowel Riverclan als Shadowclan. Bronzemask heeft meegeholpen om een stuk territorium van Shadowclan terug te winnen. Daar vocht ze zij aan zij met haar neefje Quietstep tegen de Shadowclan Deputy. Ze raakte licht gewond. Een paar zonsopgangen later viel Riverclan plotseling het Windclan camp binnen. Ondanks haar wonden vocht Bronzemask met Butterpact en een paar andere Riverclan krijgers. Quietstep raakte hierbij gewond. Later bleek dat Barksound gelogen had over de dood van Whitelion, de oud-deputy had zelfmoord gepleegd. Wolverinebite is voor niks gestorven en Riverclan krijgt gelijk.

De oudste kits van Brindleleaf voelden zich achtergelaten toen ze de jongsten kreeg. Ook waren ze boos omdat zij twee keer met de medicine cat was geweest. Dit maakte haar beetje bij beetje kapot. Bronzemask zag haar zus steeds meer veranderen. Van de flirterige, koppige kattin was niks meer over. En ze besloot zelfs te vertrekken uit de clan. Dit deed ze in de nacht toen iedereen sliep. Bronzemask was er kapot van, ookal wist ze dat het ging gebeuren. Maar niemand was zo erg beschadigd als haar nichtje Mousewish. De net bevallen queen had zelfmoord gepleegd door in de gorge te springen. En pasgeboren haar zoontje Cheekykit volgde haar, denkend dat ze vloog. Haar dochtertje Mistkit zag dit allemaal gebeuren en werd getraumatiseerd voor het leven.

Bronzemask lette op zowel de kits van Brindleleaf als van Mousewish, omdat zij geen moeder meer hadden. Zij en Oceanbreeze hadden veel contact met elkaar, aangezien zij de enigste 'queens' waren in de nursery. Ze letten op elkaars kittens en zochten steun bij elkaar. Een lichtpuntje was dat ze ook nog gewoon door kon gaan met haar warriortaken, en dat ze een nieuwe apprentice had: haar nichtje Amberpaw.

De dagen werden korter en donkerder. Het bleef regenen en het Windclan kamp overstroomde. Ook bij de andere clans waren rampen gebeurt. De vier clans besloten op zoek te gaan naar een nieuw territorium. Op deze reis ontmoette Bronzemask een gewonde Shadowclan Warrior genaamd Demonslayer. Ze hielp hem met lopen en werd langzaam verliefd. Dit was de grootste fout die ze ooit had gemaakt. Ze werd zwanger.

In het nieuwe territorium beviel ze van vijf kittens. Brindlekit, een schatje, vernoemd naar Brindleleaf. Underkit, een klein donderjagertje. Lunarkit, een stil poesje. Roughkit, een klein grijs pluisje vol energie. En Skullkit, een klein schuw katertje. Brindlekit en Underkit gaan met hun moeder mee naar Windclan. De rest gaat naar hun vader in Shadowclan. Bronzemask en Demonslayer besluiten elk hun eigen pad te gaan. In het belang van hun kittens en clans. De kits in Shadowclan worden ook verzorgd door Demonslayers partner: Amberhunt.

Een vreemde groep katten komt de grot binnen waar de vier clans verbleven. Ze noemden zichzelf de Tribe, dit was hun territorium. Maar het enigste wat Bronzemask zag op dat moment was Brindleleaf. Haar zus had zich bij de Tribe gevoegd. Ze had haar zus weer terug!

Het ging slecht met Everstar. Op een gegeven moment besloot ze af te treden. Oceanbreeze werd nu Leader. En tot haar grote verbazing werd Bronzemask tot Deputy benoemd!

:::
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Inge
1960
Actief
"Big results require big ambitions."

CAT'S PROFILE
Age: 48 Moons Old
Gender: She-cat ♀
Rank: Deputy
avatar
BerichtOnderwerp: Re: ➸ Inge's Dropping   zo 20 aug 2017 - 13:28


1.   Wat is je favoriete clan? Windclan
2.   Wat je favoriete clangebied? Thunderclan territory, maar ook Wind en Riverclan
3.   Wat is je favoriete rang om te spelen? Deputy en Apprentice
4.   Wie is je favoriete clanleader? Tallshadow
5.   Wie is je favoriete clandeputy? Phantergrowl
6.   Door welke medicine cat zou je het liefst behandeld worden? Acefray
7.   Wie is je favoriete Thunderclan kat? Jinglepaw/Snowdance/Eveningpaw/Bloompaw
8.   Wie is je favoriete Riverclan kat? Chivypaw/Butterstar
9.   Wie is je favoriete Windclan kat? Quietstep/Tigergaze/Mousewish/Evergreen/Crowcall/Stallionheart/Amberstorm
10.   Wie is je favoriete Shadowclan kat? Ivywing/Tallshadow
11.   Wie is je favoriete Tribe kat? Drizzle/Tiger
12.   Wie is je favoriete rogue? Brindleleaf
13.   Wie is je favoriete Bloodclan kat? Yu
14.   Wie is je favoriete Kittypet? Espresso
15.   Wie is je favoriete Starclan/Endless hunting kat? Snowdance/Mousewish
16.   Wie is je favoriete Dark forest kat? /

17.   Wat is de leukste site verhaallijn? A Path Unwalked
18.   Wat is de leukste accountmarkt verhaallijn? De vier seizoenen kits en de koffie fokkerij
19.   Wat is het leukste rpg gevecht? Windclan vs Shadowclan
20.   Wat is de grootste plottwist in de rpg? Dat Brindleleaf bij de tribe bleek te zitten

21.   Welke nog niet hoge-rang hebbende persoon zou je een hoge rang gunnen? Marieke & Marlie (M)
22.   Welke ex-hoge rang hebbende persoon zou je nogmaals een hoge rang gunnen? Floriske

23.   Wat vind je de mooiste in RPG post? Evergreen die afstapt
24.   Wat vind je de mooiste out RPG post? De 2017 1 April grap en alle reacties daarop
25.   Wat is je favoriete topic? Het Windclan kitten clanspel van 2015 met Tigergaze, Yellowcloud, Mousewish ETC.

26.   Welk forumkat heeft de mooiste avatar? Fawnstep/Stallionheart
27.   Welk forumkat heeft de mooiste signature? Burnetpaw/Acefray/Owlkit
28.   Welk forumkat heeft het mooiste profiel? Pebble
29.   Welk forumkat heeft het mooiste (design) template? Firedance
30.   Welke kat heeft het mooiste setje? Direkit

31.   Hoe zou je willen heten als je een Warrior cat was? Mouseleaf
32.   In welke clan zou je zitten? Windclan
33.   Hoe zou je eruit willen zien? Calico of Torbie zoals Bronzemask
34.   Welke kat zou je als apprentice willen nemen als je een mentor was? Glazeheart toen hij nog apprentice was
35.   Welke kat zou je als mentor willen hebben als je een apprentice was? Tallshadow
36.   En welke absoluut niet? Sweetheart/Tigergaze
37.   Welke kat zou je als partner willen hebben? Quietstep/Tigergaze/Glazeheart


38.   Welke forumkat is je absolute favoriet? Mousewish
39.   Welke kat zou een goede leader zijn? Tigergaze
40.   Welke kat zou een goede healer zijn? Weet ik niet
41.   Welke kat zou een goede medicine cat (apprentice) zijn? Homekit
42.   Welke kat zou je voor een dagje eens willen bespelen? Amberstorm/Sweetheart

43.   Welke forumkat vind je het mooist? Mousewish/Bronzemask(hehe)/Fawnstep/Quietstep/Sweetheart
44.   Welke oogkleur vind je het mooiste? Odd-eyed
45.   Welke vachtpatronen vind je het mooiste? Calico
46.   Welke lichaamsbouw vind je het mooiste? Robuust

47.   Welke kat vind je het verstandigste? Evergreen/Butterstar
48.   Welke kat vind je het slimste? Weet ik niet
49.   Welke kat vind je het slechtste? Claw
50.   Welke kat is het hyperst? Jinglepaw/Owlkit
51.   Welke kat is het humeurigste? Sweetheart/Raptorecho/Tigergaze/Waspsting/Ravenfall52.   Welke kat is het sterkste? Sweetheart
53.   Welke kat is het vriendelijkste? Glazeheart/Mousewish
54.   Welke kat is de beste mentor? Lizardpath
55.   Welke kat is de beste in zijn rang? Oceanbreeze
56.   Welke kat is het meest doorgedraaid/psychopatisch? Acefray? Sorrynotsorry XD
57.   Welke kat vind je het meest loyaal aan diens clan? Evergreen
58.   Welke kat vind jij de code het vaakst gebroken te hebben? Whitelion
59.   Welke kat is je favoriete regelbreker? Weet ik niet
60.   Met welke kat heb je het meeste medelijden? Eigenlijk allemaal!
61.   Welke kat/kitten vind je het schattigst? Roughkit (hehe)/Mistykit/Steppingkit/Cinnamonkit
62.   Welke kat/kitten vind je heeft veel potentieel? Owlkit XD
63.   Welke kat/kitten is het meest impulsief? Roughkit
64.   Welke clanleader vind je het strengst? Butterstar
65.   Welke kat heeft een heel erg realistisch karakter? Brindleleaf
66.   Welke kat vind je het apartst, op een positieve manier? Owlkit XD
67.   Welke kat vind je het meest enthousiast? Jinglepaw
68.   Welke kat vind je het interessantste in wat ze meemaken? Brindleleaf

69.   Welke kat heeft het best uitgewerkte karakterkaart? (Bronzemask) Pebble
70.   Welke kat heeft het best uitgewerkte verleden? Brindleleaf
71.   Welke kat heeft het zieligste verleden? Bijna iedereen eigenlijk!
72.   Van welke kat ben je nieuwsgierig naar het verleden? Tallshadow & Acefray
73.   Welke kat is een heldhaftige dood gestorven? Bunnykit?
74.   Welke kat had nooit mogen sterven? Mousewish/Innerstar
75.   Welke kat zou je redden van de dood als het kon? Mousewish
76.   Welke kat zou je onsterfelijk maken als je dat kon? Tallshadow (the immortal)
77.   Welke kat verdient het meest naar Dark Forest te gaan? Een groot aantal Bloodclanners78.  
78.   Welke kat verdient het meest een happy ending? Amberstorm

79.   Welke kat heeft de meeste humor? Tall & Ace
80.   Welke kat zou het meeste kunnen eten? Glazeheart/Breakingpoint
81.   Welke kat zou het beste een preek kunnen geven? Butterstar
82.   Welke kat kan het beste spreken/is goed gemond? Oceanbreeze
83.   Welke kat is beter met daden en acties? Bronzemask
84.   Welke kat zou je vertrouwen met je leven? Glazeheart/Quietstep
85.   Welke kat verdiend een tweede kans? Sweetheart
86.   Welke kat zou je een knuffel willen geven? Amberstorm
87.   Welke kat verdiend een all-inclusive vakantie naar de tropen? Evergreen

88.   Welke katten zou je graag als familie van je karakter willen hebben? Tallshadow/Tigergaze
89.   Welke kat zou je nog graag als vriend van je kat willen hebben? Tigergaze/Tallshadow
90.   Met welke kat zou je nog heel graag in RPG een gevecht willen hebben? Claw/Shark vs Bronzemask
91.   Met welke kat zou je nog heel graag een topic willen? Een bloodclanner als ze terugkomen
92.   Met welke katten zou je graag nog een plotje willen bedenken? Sweetheart wbw


93.   Waarom ben je lid geworden van Warrior Cats? Omdat ik het zo’n leuk idee vond: samen schrijven aan een groot verhaal en je eigen karakter maken!
94.   Heb je ooit eens een account overgenomen van iemand? Ja, Bronzemask, Glazeheart, Breakingpoint
95.   Heb je ooit wel eens een account weggegeven aan iemand anders? Ja, Breakingpoint, Snow (acc markt)
96.   Heb je ooit wel eens spijt gehad van account weg te geven? Nee
97.   Als je een kat van iemand anders mocht overnemen, welke kat zou dat dan zijn? Lizardpath/Tallshadow
98.   Als je een van je inactieve accounts het liefst weg zou geven, welke zou dat zijn? Snow

99.   Wat was je eerste account? Yellowcloud
100.   In welke clan zat deze? Windclan
101.   Wat zijn al je actieve accounts? Bronzemask/Glazeheart/Roughkit
102.   Welke van je inactieve accounts zou je graag actief willen maken? Geen
103.   Welke van je katten is je favoriet? Bronzemask
104.   Met welke kat RPG je het fijnst? Glazeheart

105.   Welke van je katten is het verstandigste? Bronzemask
106.   Welke van je katten is het slimste? Bronzemask
107.   Welke van je katten is het slechtste? Geen
108.   Welke van je katten is het meest loyaal? Roughkit (Bronzemask nu  inmiddels wel na dat kitten ongelukje)
109.   Welke van je katten kan het beste jagen? Bronzemask
110.   Welke van je katten kan het beste vechten? Bronzemask
111.   Welke van je katten vind je het mooist? Bronzemask/Glazeheart
112.   Welke van je katten is het bangst? Glazeheart
113.   Welke juist het moedigste? Roughkit
114.   Welke van je katten zou het snelst iets stoms doen? Roughkit
115.   Welke van je katten zou snel vrienden maken? Glazeheart
116.   Welke van je katten zou snel vijanden maken? Roughkit
117.   Welke van je katten zou zijn leven geven voor iemand anders? Allemaal!
118.   Welke van je clankatten zou het beste zonder clan kunnen leven? Glazeheart?
119.   Welke van je katten zou verleid kunnen worden door Dark Forest? Niemand
120.   Welke van je katten zou je jaar willen trainen? Niemand
121.   Wie van je katten zullen elders worden voordat ze sterven? Geen idee…
122.   Wie van je katten zullen naar Dark Forest gaan als ze dood gaan? Geen idee…

123.   Met welke kat ga je de volgende vragen beantwoorden? Bronzemask
124.   Met welke kat had jouw kat als eerste ruzie? Vixencry
125.   Wie was de eerste vijand van je kat? Vixencry
126.   Wie was de eerste vriend van je kat? Brindleleaf
127.   Wie is de beste vriend van je kat? Sweetheart?? Brindleleaf
128.   Houd je kat meer van warmte of van de kou? Kou
129.   Waar is je kat bang van? Water
130.   Wat is het grootste geheim van je kat? Dat de vader van haar kits uit Shadowclan komt en dat ze nog meer kittens heeft die bij die vader in Shadowclan zitten.
131.   Waar droomt je kat het vaakste over? Een happy family
132.   Wat zou jouw kat als hun ‘happy ending’ zien? Dat Amberstorm eindelijk gelukkig word of dat Bronzemask dood gaat in de armen van Sweetheart/Brindleleaf
133.   Geloofd jouw kat in Starclan/Endless hunting? Ja
134.   Wat is het favoriete eten van je kat? Konijn
135.   Wat is de favoriete kleur van je kat? Blauw van de hemel
136.   Wat is het favoriete gebied van je kat? Windclan gebied, duh!
137.   Zou je kat ooit uit de clan stappen als een clankat/in een clan gaan als buitenclanner? Nee
138.   Waar is je kat onzeker over? Haar kittengeheim
139.   Waar is je kat trots op? Haar rang en familieleden
140.   Wat zoekt je kat in een partner? Loyaliteit
141.   Wilt je kat ooit kittens? Alleen als ze een goede partner vind uit de Windclan
142.   Wat zou je nog heel graag in RPG willen doen met je kat? Een goede partner vinden
143.   Wat zijn 5 feitjes over je karakter, in RPG of uit RPG?

Het zijn er 9 geworden XD
1. Er was een tijd dat ik plannen had om haar evil te laten worden en samen met Sweetheart de Windclan over te nemen XD.
2. Als ze een mens was, was ze een latino of african-american.
3. Ze heeft zichzelf belooft om na het kitten ongelukje nooit meer een band met anderclanners aan te gaan, vriendschappelijk ook niet dus. Brindleleaf is een uitzondering.
4. Als ze ooit Leader word, word ze streng maar rechtvaardig.
5. Ze is heel klein. Tegenover katten zoals Oceanbreeze en Sweetheart moet ze naar boven kijken om ze in de ogen te kijken.
6. Ze heeft een zwak voor kittens.
7. Ze is biseksueel
8. Ze is bang voor water. Niet het drinken of nat worden van de regen natuurlijk maar de angst om er in te vallen zoals Riverclanners doen.
9. Ze voelt zich niet fijn in de grot, of onder bomen. Het liefste slaapt ze onder de blote hemel.

144.   Als je de diersoort van je karakters zou kunnen veranderen, welke dieren zouden ze dan zijn? Mens XD
145.   Heb je je karakters op iemand gebaseerd? Ja, Glazeheart een beetje op Pippin van LOTR en Roughkit op Judy Hopps van Zootopia/Zootropolis
146.   Welke van je karakters lijkt het meeste op jezelf? Glazeheart/Roughkit
147.   Welk element (vuur, water, aarde, lucht) past het beste bij jouw karakters?
Bronzemask: aarde
Glazeheart: water
Roughkit: vuur

148.   Welk sterrenbeeld past het beste bij jouw karakters?
Bronze: Steenbok
Glaze: Vissen/Waterman
Rough: Boogschutter/Ram

149.   Welk Hogwarts huis (griffindor, ravenclaw, slytherin, hufflepuff) past het beste bij jouw karakters?
Bronze: Hufflepuff/Slytherin
Glaze: Hufflepuff
Rough: Gryffindor/Slytherin

150.   Welke liedjes vertegenwoordigen jouw karakters het beste? Duurt te lang om op te zoeken XD
151.   Welke quote vertegenwoordigd jouw karakters het beste? De quotes die in hun miniprofiel staan.
152.   Hoe zouden jouw karakters heten als ze mensen waren?
Bronzemask: Jane Heatherfields
Glazeheart: Pip Smith
Roughkit: Judy Hopps


153.   Hou zouden ze eruit zien (eventueel met een faceclaim)?
Bronzemask: Penelope Cruz
Glazeheart: Pippin of George Blagden
Roughkit: Judy Hopps als mens


154.   Wat zouden ze als beroep doen?
Bronze: Trainingscoach/Gymleraar
Glaze: Schilder/Werkloos
Rough: Politie agente

155.   Uit welk land zouden ze komen?
Bronze: Spanje/Mexico (Latina)
Glaze: Ierland
Rough: USA/UK

156.   Wat zouden hun hobby’s zijn?
Bronze: Babysitten, fitness in de sportschool
Glaze: Schilderen, gitaar spelen, zingen, tekenen
Rough: Kletsen, kletsen, kletsen

157.   Wat voor huisdieren zouden ze hebben?
Bronze: Geen tijd voor huisdieren
Glaze: Kat
Rough: Konijn, duh XD

158.   Wat voor muziek zouden ze leuk vinden?
Bronze: Tropical house
Glaze: Acoustische muziek
Rough: Pop

159.   Hoe zouden ze klinken (voiceclaim)?
Bronze: Lage, verleidelijke, rasperige, spaanse stem
Glaze: Iers accent, hoog, schattig
Rough: Hoog, vrolijk, rasperig

160.   Als ze een superkracht zouden hebben, wat zou het zijn?
Bronze: Superspeed
Glaze: Superspeed
Rough: Superstrength/teleporteren161.   Welke clankattennaam vind je het origineelst? Fisheye & Jinglepaw
162.   Welke clankattennaam vind je het mooist? Stallionheart
163.   Welke Tribe naam vind je het origineelst? Drizzle
164.   Welke Tribe naam vind het mooist? Night
165.   Welke buitenclanse naam vind je het origineelst? Chawl
166.   Welke buitenclanse naam vind je het mooist? Ophelia
167.   Welk voorvoegsel, eerste woord van een warrior naam, vind je het mooiste? Mouse
168.   Welk achtervoegsel, tweede woord in een warrior naam, vind je het mooiste? Leaf
169.   Welke afgekorte Tribe naam vind je het mooiste? Night

170.   Van welke kat past de naam het beste bij het uiterlijk? Fisheye
171.   Van welke kat past de naam het beste bij hun persoonlijkheid? Waspsting
172.   Als je de naam van één van je katten mocht veranderen, zou je dat doen? Nee
173.   Wat zouden alternatieve namen van je karakters kunnen zijn?
(Bronzestar XD) Glazetail
174.   Welke naam zou je ooit nog willen gebruiken?
Weet ik niet
175.   Als je een namenlijstje hebt, hoeveel namen staan hier tot nu toe op?
Geen
176.   Welk thema voor namen vind je het leukste, denk aan namen van planten, dieren, etc?
Dieren
177.   Welk namenthema zou je zelf eens willen gebruiken?
Dieren

178.   Hoe ben je op de namen gekomen van al je karakters?
Accounts overgenomen en van de karaktereigenschappen
179.   Wat is de RPG reden waarom ze deze naam gekregen hebben?
Bronzemask: Vanwege haar gesloten persoonlijkheid (vroeger dan vooral)
Glazeheart: Vanwege zijn goede hart (ja cliché, i know XD)
Roughkit: Vanwege haar ruigheid en impulsiviteit
180.   Hoe zouden je clankatten heten als ze buitenclans waren?
Bronze: Jane
Glaze: Pip
Rough: Bunny

181.   Hoe zouden je buitenclanse katten heten als ze clankatten waren? /
182.   Wat zouden de Nederlandse namen zijn van je karakters?
Bronzenmasker
Gepolijsthart of Blikhart
Ruigkit

183.   Welke namen vind je mooi en wil je met andere delen zodat hun deze kunnen gebruiken?
Weet ik niet


184.   Welke van je katten zit in een relatie? Niemand
185.   Wat is het leukste koppeltje dat je gespeeld hebt? Ik heb er maar één gespeeld: Blackswirl X Tigersnow
186.   Aan welke katten zou je ál je actieve katten willen koppelen?
Bronze: Stallionheart/Sweetheart
Glaze: Eveningpaw/Bloompaw
Rough: Ze is nog een kitten

187.   Welke van je katten zou het snelste verliefd worden? Niemand (Bronzemask?)
188.   Welke van je katten zou het snelste vreemdgaan? Niemand
189.   Welke van je katten zal ooit een nestje krijgen of meer? Dat is nog onbekend i guess
190.   Welke van je katten zal de beste ouder zijn? Al mijn accs eigenlijk. Glaze zo’n echte papa-papa. Bronzemask lief maar beschermend.

191.   Welke katten zouden een koppel moeten worden? SweetXBronze
192.   Welke katten ship je? Wat is jouw otp (one true pairing)?  SweetXBronze
193.   Welke kittens zouden later goede partners zijn (kittenship)? UnderXOwl
194.   Welke twee katten zouden absoluut geen partners moeten worden? SweetXBronze XD
195.   Wat vind je het leukste koppel op het forum? Claw X Howl
196.   Wie is de grootste hartenbreker? Whitelion/Cyber
197.   Wat je is favoriete verboden liefde? LizardXQuiet <3
198.   Wat is je favoriete medicine cat affaire? Acefray’s affaires
199.   Welk koppel heeft koppeltherapie nodig? Weet ik niet, er zijn niet veel koppels eigenlijk XD

200.   Welke twee katten zouden samen de mooiste kittens krijgen? SweetXBronze, helaas onmogelijk maarja ^^’
201.   Welk koppel zou meer kittens moeten krijgen? Er zijn niet veel koppels
202.   Van welk koppel moet je ooit een kitten spelen? Weet ik niet
203.   Welke kat is de beste queen? Bronzemask & Oceanbreeze zijn DE queens
204.   Welke kat is de beste vader? Tigergaze
205.   Welke katten hebben de beste sibling relatie? BrinXBron

206.   Wat zouden eventuele hypokits zijn voor een van je katten?
GlazeXEvening:
Sharkkit - Stoere grijze tabby kater met olijfgroene ogen. Hij is pittig en een vechtersbaasje maar niet gemeen of bloeddorstig. Heeft enorme humor. Vernoemd naar Shark.

Brightkit - Sassy poesje met de bengaalvacht van haar vader en de attitude van haar moeder. Vernoemd naar Brightpsots.


207.   Heb je spijt dat je aan deze vragenlijst bent begonnen? Nee
208.   Hoe voel je je nu je zo veel vragen hebt beantwoord? Beetje moe c:
:::
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Inge
1960
Actief
"Big results require big ambitions."

CAT'S PROFILE
Age: 48 Moons Old
Gender: She-cat ♀
Rank: Deputy
avatar
BerichtOnderwerp: Re: ➸ Inge's Dropping   di 15 mei 2018 - 8:13

Avatars:
 
:::
 


Laatst aangepast door Bronzemask op zo 30 sep 2018 - 13:38; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Inge
1960
Actief
"Big results require big ambitions."

CAT'S PROFILE
Age: 48 Moons Old
Gender: She-cat ♀
Rank: Deputy
avatar
BerichtOnderwerp: Re: ➸ Inge's Dropping   di 15 mei 2018 - 8:21

Osjes:
 
:::
 


Laatst aangepast door Bronzemask op zo 30 sep 2018 - 13:39; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Inge
1960
Actief
"Big results require big ambitions."

CAT'S PROFILE
Age: 48 Moons Old
Gender: She-cat ♀
Rank: Deputy
avatar
BerichtOnderwerp: Re: ➸ Inge's Dropping   do 19 jul 2018 - 12:16

Bronzemask

big results require big ambitions

clan

windclan

age

47 moons

rank

deputy

gender

she-cat

fur

torbie

eyes

amber

personality

Bronzemask is kalm, wijs en zorgzaam. Ze stelt zowel de belangen van haar clan als die van haar familieleden voorop. Maar af en toe moet ze een keuze maken wat belangrijker is. Vroeger was ze een buitenbeentje. Ze had weinig tot geen vrienden. De enigste met wie ze altijd al goed kon opschieten is haar zus Brindleleaf. Bronzemask was vaak jaloers op clangenoten die wel een lieve vader en moeder hadden. Die van haar hadden haar en haar zusje en broertje namelijk in de steek gelaten vlak na de bevalling, en waren er vandoor gegaan. Langzaamaan mengde Bronzemask zich een beetje tussen haar clangenoten. Ze ontdekte dat ze eigenlijk heel erg van aandacht houd en ook van kittens. Bronzemask is altijd al een hard werkende she-cat geweest. Als het leven haar te veel werd stortte ze zich in haar warrior-taken en later in haar deputy-taken. Ze is een voorstander van vrede en overleg maar is ook niet bang om te vechten als dat nodig is..

history

Ze is geboren uit twee WindClan katten, maar die heeft ze nooit gekend. Haar ouders waren eigenlijk te jong om kittens te krijgen. Haar moeder was het kamp uitgeglipt om in de velden te bevallen en is daarna samen met haar vader gevlucht om nooit meer terug te keren. Ze lieten de kittens voor dood achterliggen en ze hadden geluk dat ze al snel door een patrouille gevonden werden. Bronzekit is samen met de andere kittens grootgebracht door een pleegmoeder.

Haar kittentijd was bepaald niet fijn. Zij en haar zusje en broertje werden veel genegeerd door hun pleegmoeder. Ze hadden vaak discussies met haar, wat de band tussen Bronzekit en haar siblings juist groter maakte. Zij en Brindlekit wilden perse weten wie hun ouders waren. Behalve Brindlekit had ze nooit veel contacten. Ze voelde zich anders dan haar leeftijdsgenootjes.

Bij de volgende ceremonie kreeg, nu Bronzepaw, een mentor toegewezen. Gelukkig kon ze het met deze aardig vinden. Al heeft ze tegenwoordig niet veel contact meer met hem. Haar zus leek het met iedereen goed te vinden. Met nadruk, de katers. Brindlepaw was best populair onder de apprentices, én warriors zelfs. Bronzepaw moest er niks van hebben, die katers. Haar doel was om een goed krijger te worden, niet een queen. Brindlepaw kreeg vaak vrij van haar training, wat erg dom was, vond Bronzepaw. Maar ze besloot zich niet té veel met haar zusje te bemoeien.

Ze werd tegelijk met haar zus warrior. Bronzemask, heette ze nu. En daar was ze aardig trots op. Ookal werd haar zus ook warrior, wat eigenlijk niet helemaal eerlijk was, aangezien Bronzemask veel harder getraind had. Maar ook hier besloot ze niet veel aandacht aan te besteden. Ze vond het heerlijk om verantwoordelijk te zijn voor haar clan. Ze maakte ook een beste vriendin, Sweetheart. Die net als zij een einzelgänger was. Brindleleaf was weer dom bezig, echter deze keer was het genoeg om bij Bronzemask een belletje te laten rinkelen. Brindleleaf was een vast roddelgesprek tijdens sharing tongues. Haar clangenoten spraken vaak over de vele katers die ze ''om haar poot winde''. Bronzemask begon haar zus voorzichtig aan te geven dat het niet slim was wat ze deed, en dat ze er later spijt van zal krijgen.

Maar het was blijkbaar niet genoeg. Brindleleaf was plots in verwachting en tot overmaat van ramp was het onduidelijk wie nou de vader zou zijn. Bronzemask werd tante van vier neefjes en nichtjes. Mousekit, die een van de liefste katten zou worden, van de hele Windclan. Polarkit, die de grote mond van haar moeder had. Quietkit, een stille maar intelligente kater. En Puddlekit, een vrolijke haarbal vol energie. Ondanks de onduidelijkheid over de vader, vond Bronzemask de kittens geweldig. De kittens zelf in ieder geval wel. Het feit dat het Brindleleaf was die met een onbekende kater kittens had was minder geweldig.

Bronzemask kreeg haar neefje, Puddlepaw toegewezen als apprentice. Ze was er heel blij mee, al liet ze dat niet zien. Ze wilde dat hij een goede training zou krijgen. En daarom deed ze erg haar best om hem zoveel mogelijk te leren. Hij was niet de allerbeste, maar na twee extra manen training, waren zijn warrior skills goed genoeg om een warrior te worden.
Ondertussen vocht ze mee in het grote gevecht tussen Riverclan en Windclan, tegen een rode kattin: Vixencry. Wolverinebite is in dit gevecht vermoord door de Riverclan deputy: Futuresong.

In die periode bleek het helaas nog niet afgelopen met alle kitten-drama. Haar zus was wéér zwanger, en Starclan zorgde voor een flinke straf. Een kitten overleed tijdens de geboorte. Bronzemask heeft het lijkje nog even schoongelikt. Ze hoorde nu ook dat de vader van beide nestjes Sparrowfeather was. De net afgetreden medicijnkat. Medicijnkatten mochten natuurlijk geen partner en al helemaal geen kittens. Daarom gaf Starclan natuurlijk ook die straf. Zou Sparrowfeathers ziekte ook een straf zijn? Bronzemask geloofde van wel. Maar ze weet het nooit zeker tot ze zelf in Starclan beland. Ook Mousewish, haar nichtje verwachte kittens. En ondanks dat zij eigenlijk te jong was om kittens te krijgen, spaarde Starclan ze.

Ondertussen was er een flinke oorlog gaande met zowel Riverclan als Shadowclan. Bronzemask heeft meegeholpen om een stuk territorium van Shadowclan terug te winnen. Daar vocht ze zij aan zij met haar neefje Quietstep tegen de Shadowclan Deputy. Ze raakte licht gewond. Een paar zonsopgangen later viel Riverclan plotseling het Windclan camp binnen. Ondanks haar wonden vocht Bronzemask met Butterpact en een paar andere Riverclan krijgers. Quietstep raakte hierbij gewond. Later bleek dat Barksound gelogen had over de dood van Whitelion, de oud-deputy had zelfmoord gepleegd. Wolverinebite is voor niks gestorven en Riverclan krijgt gelijk.

De oudste kits van Brindleleaf voelden zich achtergelaten toen ze de jongsten kreeg. Ook waren ze boos omdat zij twee keer met de medicine cat was geweest. Dit maakte haar beetje bij beetje kapot. Bronzemask zag haar zus steeds meer veranderen. Van de flirterige, koppige kattin was niks meer over. En ze besloot zelfs te vertrekken uit de clan. Dit deed ze in de nacht toen iedereen sliep. Bronzemask was er kapot van, ookal wist ze dat het ging gebeuren. Maar niemand was zo erg beschadigd als haar nichtje Mousewish. De net bevallen queen had zelfmoord gepleegd door in de gorge te springen. En pasgeboren haar zoontje Cheekykit volgde haar, denkend dat ze vloog. Haar dochtertje Mistkit zag dit allemaal gebeuren en werd getraumatiseerd voor het leven.

Bronzemask lette op zowel de kits van Brindleleaf als van Mousewish, omdat zij geen moeder meer hadden. Zij en Oceanbreeze hadden veel contact met elkaar, aangezien zij de enigste 'queens' waren in de nursery. Ze letten op elkaars kittens en zochten steun bij elkaar. Een lichtpuntje was dat ze ook nog gewoon door kon gaan met haar warriortaken, en dat ze een nieuwe apprentice had: haar nichtje Amberpaw.

De dagen werden korter en donkerder. Het bleef regenen en het Windclan kamp overstroomde. Ook bij de andere clans waren rampen gebeurt. De vier clans besloten op zoek te gaan naar een nieuw territorium. Op deze reis ontmoette Bronzemask een gewonde Shadowclan Warrior genaamd Demonslayer. Ze hielp hem met lopen en werd langzaam verliefd. Dit was de grootste fout die ze ooit had gemaakt. Ze werd zwanger.

In het nieuwe territorium beviel ze van vijf kittens. Brindlekit, een schatje, vernoemd naar Brindleleaf. Underkit, een klein donderjagertje. Lunarkit, een stil poesje. Roughkit, een klein grijs pluisje vol energie. En Skullkit, een klein schuw katertje. Brindlekit en Underkit gaan met hun moeder mee naar Windclan. De rest gaat naar hun vader in Shadowclan. Bronzemask en Demonslayer besluiten elk hun eigen pad te gaan. In het belang van hun kittens en clans. De kits in Shadowclan worden ook verzorgd door Demonslayers partner: Amberhunt.

Een vreemde groep katten komt de grot binnen waar de vier clans verbleven. Ze noemden zichzelf de Tribe, dit was hun territorium. Maar het enigste wat Bronzemask zag op dat moment was Brindleleaf. Haar zus had zich bij de Tribe gevoegd. Ze had haar zus weer terug!

Het ging slecht met Everstar. Op een gegeven moment besloot ze af te treden. Oceanbreeze werd nu Leader. En tot haar grote verbazing werd Bronzemask tot Deputy benoemd!

De clans gingen weer op reis naar hun oude territorium. Tot hun ongenoegen had de Bloodclan hun oude gebied geclaimt. Er volgde een gevecht tussen de vier clans en de Bloodclan waarin Bronzemask in een gevecht met Bloodclan member Howl, haar doodt. De vier clans winnen dit gevecht en langzaamaan beginnen ze zich weer te settelen in hun eigen Camps.

friends

Haar grootste steun en toeverlaat is altijd al haar zus Brindleleaf geweest. Ze hebben hetzelfde meegemaakt en zijn altijd al close geweest. Helaas heeft ze voor altijd afscheid moeten nemen van haar zus omdat die zich bij the tribe of rushing water aangesloten had. Nu is haar meest close vriend Oceanstar. Samen leiden zij de clan als vriendinnen en zakenpartners tegelijk. Ze kan het sinds ze haar verleden een beetje heeft losgelaten met de meeste katten uit haar clan wel goed vinden. Ook is ze lange tijd beste vriendinnen met Sweetheart geweest. Meer daarover bij romance.

enemies

Alle Bloodclanners beschouwt ze als haar vijanden. Ze staan buiten de warrior code en hebben hele andere normen en waarden dan een doorsnee clankat. Ze is niet per sé vijandig naar de andere clans. Alleen als het oorlog is natuurlijk of als zij de warrior code overtreden. Sinds de reis heeft ze kunnen aanschouwen dat niet alle Shadowclanners sluw zijn, niet alle Riverclanners arrogant en niet alle Thunderclanners kittypets zoals ze vroeger altijd geloofde.

romance

Dit is een wat ingewikkelder onderwerp. Al sinds Sweetheart en zij vriendinnen werden voelde Bronzemask iets voor haar. Ze waren allebei buitenbeentjes. Maar toen ze erachter kwam wat Sweetheart echt was heeft ze zich zo ver mogelijk bij haar vandaan gehouden. Uiteindelijk had Sweetheart de clan verlaten en de Bloodclan gejoint. Dit zou ze haar nooit vergeven. Er is nauwelijks liefde over voor Sweetheart, die nu Lethal heet. Slechts herrineringen. Tijdens de reis werd ze tegen alle vezels van haar lichaam in verliefd op een Shadowclan kater genaamd Demonslayer. Tot haar grote schok en schaamte kreeg ze zijn kittens. Brindlekit en Underkit gingen met haar mee naar Windclan. Lunarkit, Skullkit en Roughkit gingen met hun vader mee naar Shadowclan. Het doet Bronzemask pijn om haar kittens niet te kunnen zien maar ze bescouwt het als een straf van Starclan. Ze moest boeten vanwege het overtreden van de clancode en dat accepteert ze.

ooc name

inge

pronouns

she/her

timezone

+2

other characters

glazeheart, roughpaw, fraypaw (gedeelt), poppykit
harja
:::
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Inge
1960
Actief
"Big results require big ambitions."

CAT'S PROFILE
Age: 48 Moons Old
Gender: She-cat ♀
Rank: Deputy
avatar
BerichtOnderwerp: Re: ➸ Inge's Dropping   zo 30 sep 2018 - 13:47

Squirrel:
 


Glazeheart:
 

Poppykit:
 
:::
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
➸ Inge's Dropping
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: General :: StarClan :: Dropping-
Ga naar: