I missed you... 
IndexRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-fall, 18°C - 26°C
Na een korte en snikhete Greenleaf, kondigt Leaf-fall zich aan. Al is de temperatuur zacht en kan er zeker nog genoten worden van een lekker zonnetje. Waardoor er ook steeds Twolegs naar het woud getrokken worden. Prooidieren zijn niet bezig met het aanleggen van een wintervoorraad en er hebben nog veel dieren een nestje met jongen.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 I missed you...

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Tigerwing
Member
I missed you... DPKsfdL
175

CAT'S PROFILE
Age: 12 Moons
Gender:
Rank:
Tigerwing
BerichtOnderwerp: I missed you...   I missed you... Icon_minitimezo 18 sep 2011 - 16:48

(toestemming)

Tigerpaw stoof van struik naar struik. Hij mocht hier helemaal niet komen dat wist hij, maar hij was hopeloos. Hij was vroeg weg gegaan uit het Shadowclankamp, en had bij de eerste zonnestralen de groterots bereikt. Hij stopte even in de schaduw van een boom, en hijgde nog wat na. Het was bijna zonhoog, en het duurde nog even voordat hij de zandkuil had bereikt. Een ritseling en een muis schoot weg, Tigerpaw ging er niet achteraan. Hij was niet zo laf om prooi te stelen van een andere clan. Hij strekte zich uit en ging weer verder rennen. Langzaam, heel langzaam verandere de grond in Mul zand. Het werd moeilijk met rennen en Tigerpaw begon oplettend te lopen. Hij liep zo veel mogelijk langs struiken en door schaduwen. De zandkuil had hij nu breikt, maar geen spoor van Deathpaw of iemand anders. Was hij te laat? Hij rechtte zijn rug en verstoptte zich achter een struik.Hij wachtte langzaam af.
Terug naar boven Ga naar beneden
Deathstrike
StarClan
I missed you... DPKsfdL
788

CAT'S PROFILE
Age: Infinite
Gender:
Rank:
Deathstrike
BerichtOnderwerp: Re: I missed you...   I missed you... Icon_minitimedo 22 sep 2011 - 20:15

Deathpaw haar ogen opende zich heel langzaam, de zon scheen door de bladeren neer op het hol van de Apprenticen. Ze hief haar kopje op en geeuwde geluidloos, drie andere apprenticen lagen nog te slapen. Geruisloos stond Deathpaw op, en rekte haar voorpoten uit waardoor haar nagels eventjes uit naar buiten floepte. Een beetje moe nog schuifelde ze naar de open plek, allerlei Warriors waren al druk in de weer. Ze namen hun apprentice mee uit jagen, trainen of op een patrouille. En Deathpaw.. ze zuchtte en ging voor het haar den zitten. Nog steeds had ze geen mentor, het leven was saai… zonder eentje. Veel zin om te jagen had ze plots niet meer, maar ze dwong zichzelf om wel gewoon te gaan. Lusteloos sleepte ze zich naar de doorn tunnel, voor de ingang bleef ze staan en geeuwde nogmaals. Plotseling stond haar lichaam strak gespannen van schrik. Een geur was haar kant op komen waaien, .. een geur die hier NIET hoorde te zijn! In paniek keek ze om zich heen, maar al te goed herkende ze die… het was gevaarlijk om hier op dit punt te komen… Een beetje angstiger dan normaal volgde ze de geur, die leidde richting Zandkuil. Met een angstig voorgevoel sloop ze in de schaduwen richting de geur, bij enkele struiken herkende ze de geur maar al te goed. Hij werd sterker… Behoedzaam sloop ze van achter naar hem toe, besluipend alsof ze naar een prooi liep… en toen sloeg ze toe. Ze lanceerde zichzelf omhoog en landde met haar nagels ingetrokken op de rug van de tijger gestreepte kater. Van verassing rolde hij om waardoor Deathpaw van zijn rug afgleed, ze sprong op hem en ‘hield’ hem neergepind in het zand. Hij kon zich elk moment verhieven op zijn poten, maar ze wist wel beter. Met een blik die het middel hield tussen verlangen en ernst snorde ze, gemixt met een brom. “Jij … JIJ…” Ze was even sprakeloos en snoof toen. “Hoe erg ik ook van je hou … het is dom om hier te komen, als een patrouille je had ontdekt… ik rook je trouwens al bij de kamp ingang. Ga de volgende keer zo zitten dat de wind naar je toe blaast, niet andersom” Brabbelde ze. Al met al was ze enorm blij om hem te zien, maar ook weer niet… nou ja niet op deze plaats dan.


I missed you... Deathstrike1sig
Terug naar boven Ga naar beneden
Tigerwing
Member
I missed you... DPKsfdL
175

CAT'S PROFILE
Age: 12 Moons
Gender:
Rank:
Tigerwing
BerichtOnderwerp: Re: I missed you...   I missed you... Icon_minitimeza 24 sep 2011 - 10:11

Tigerpaw rolde verschrikt op zijn rug. Twee mosgroene ogen keken hem verrast aan. “Jij … JIJ…” Zei Deathpaw, sprakeloos en Tigerpaw glimlachtte speels. “Hoe erg ik ook van je hou … het is dom om hier te komen, als een patrouille je had ontdekt… ik rook je trouwens al bij de kamp ingang. Ga de volgende keer zo zitten dat de wind naar je toe blaast, niet andersom” Brabbelde ze. Ze leek in tweestrijdt met haar gevoelens, en Tigerpaw kwam omhoog. Hij likte haar over haar kop.''Ik kon er niks aan doen, ik Miste je zo.'' Sprak hij fluisterend in haar oor. Hij keek haar met vriendelijk gesnor aan. Hij wist niet dat na deze tijd de wind was gedraaid, en dus was het inderdaad behoorlijk stom. Hij nam ploseling een sprong, en belandde met ingehouden klauwen op haar, een speelse grauw kwam uit zijn mond. Hij struikelde en e rolde met een wirwar van zand en takjes met balderen van de zandkuil naar beneden. Tigerpaw viel glimlachend in het gras. Mul zand lag overal om hen heen.


I missed you... 2w39kx2
Terug naar boven Ga naar beneden
Deathstrike
StarClan
I missed you... DPKsfdL
788

CAT'S PROFILE
Age: Infinite
Gender:
Rank:
Deathstrike
BerichtOnderwerp: Re: I missed you...   I missed you... Icon_minitimezo 25 sep 2011 - 16:32

Deathpaw keek hem gespannen aan en kon er niets aan doen dat ze voortdurend om zich heen keek, als dit ook maar doorlekte..! "Ik kon er niks aan doen, ik miste je zo" Verklaarde Tigerpaw. Deathpaw draaide haar kop naar hem om maar kon niet boos meer op hem zijn, bij de aanblik van zijn ogen smolt ze meteen. Hoewel ze goed door had dat dit roekeloos, dom en hersenloos was werd ze al meteen in beslag genomen door hem. Zijn vriendelijke gesnor leek haar om een of andere reden geheel te verdoven, wat op een moment als dit gevaarlijk kon zijn. Plots sprong Tigerpaw op haar en samen rolde ze naar beneden, met een plof belandde ze allebei in het zand. Tigerpaw glimlachte breed, maar Deathpaw was heel wat minder blij. Ze was weer gespannen en haar vacht was dik, ze schudde snel haar vacht uit zo dat ze zand over Tigerpaw heen gooide. "Tigerpaw!?" Zei ze op normale toon, maar wel zo dat ze zijn aandacht had. "We hadden toch afgesproken om alleen op de vergaderingen elkaar te ontmoeten, ik kan nu ook wel voor elke seconden dat ik jou wil zien naar jouw territorium toe gaan maar jouw clanmaatjes zijn vast wat minder gezind op een indringer" Deathpaw vond het niet leuk om zo dringend tegen Tigerpaw te praten, maar er zat nu even niets anders op. Ze boog zich echter wel naar voren en likte hem over zijn snoet. "Ik hou van je, en ik denk elke seconde van de dag aan je. Maar wacht de volgende keer tot Vierboom, op de vergadering. Dan kunnen we dan afspreken wanneer we elkaar zien, ik vind dit te riskant" Ze zuchtte en kroop naar hem toe en snorde toen haar neus de zijne raakte. Daarna ging ze achteruit en ging ze zitten. "Laten we eventjes in de struiken gaan zitten? Anders zitten we hier zo in het zicht" Stelde ze voor.


I missed you... Deathstrike1sig
Terug naar boven Ga naar beneden
Tigerwing
Member
I missed you... DPKsfdL
175

CAT'S PROFILE
Age: 12 Moons
Gender:
Rank:
Tigerwing
BerichtOnderwerp: Re: I missed you...   I missed you... Icon_minitimedi 27 sep 2011 - 17:22

Tigerpaw slikte even bij het zien van Deathpaws chagarijnige, bezorgde gezicht. Ze likte hem over zijn snoet en Tigerpaw snorde even, todat Deathpaw sprak:"Ik hou van je, en ik denk elke seconde van de dag aan je. Maar wacht de volgende keer tot Vierboom, op de vergadering. Dan kunnen we dan afspreken wanneer we elkaar zien, ik vind dit te riskant" Tigerpaws gezicht betrok even, en Deathpaw zuchtte even en kroop naar hem toe en raakte zijn neus aan, waarna ze aangenaam begon te snorren. Ze ging toen weer achteruit, en ging netjes zitten met haar staart over har poten. Tigerpaw vond het altijd zo mooi als ze zo zat. "Laten we eventjes in de struiken gaan zitten? Anders zitten we hier zo in het zicht" Stelde ze voor, en Tigerpaw knikte zwijgend, zijn gezicht was weer betrokken. Het was inderdaad roekeloos om zomaar in Thunderclanterretorium te gaan, hij kon zo goed als wat gesnapt worden. Maar de liefde voor Deathpaw maakte hem blind, en nog roekelozer. Hij ging in een donkere dichte struik zitten, maar wist dat hij al snel gevonden zou worden door zijn Shadowclangeur. Hij schudde even met zijn kop en legde die op zijn voorpoten. Zo staarde hij een aantal minuten stil en ongestoord naar de zandkuil die verderop lag. Hij dacht aan de ceremonie die eraan zou komen. Als het naarbuiten kwam dat hij verliefd was op een Thunderclankat, dan zou hij nooit Tigerwing worden. Na een stilte die manen geduurt leek te hebben ging hij zitten, sloeg zijn staart over zijn poten en sprak toen met een wijze stem:''Het was idderdaad stom om hier heen te gaan, ik hoop dat ik je niet beledigt of iets anders in je gekrenkt heb.'' Hij grijnsde even, die stem was niet van hem, Tigerpaw was niet de wijste, maar wel de sterkste. Een grauw, die als gaap diende, kwam naar buiten en hij keek Deathpaw met twinkelende ogen aan.
Terug naar boven Ga naar beneden
Deathstrike
StarClan
I missed you... DPKsfdL
788

CAT'S PROFILE
Age: Infinite
Gender:
Rank:
Deathstrike
BerichtOnderwerp: Re: I missed you...   I missed you... Icon_minitimewo 28 sep 2011 - 16:52

Er viel een lange stilte, die Deathpaw om een of andere reden niet zelf verbrak. Haar maag zat nog vol met het feit dat ze ontdekt konden worden. Ze voelde zich plotseling laf, laf omdat ze niet durfde om onder de neus van haar clangenoten met een vijandige kater te verschijnen. Ze keek op toen Tigerpaw ging zitten, haar mosgroene ogen volgde zijn bewegingen zwijgzaam. "Het was inderdaad stom om hier heen te gaan, ik hoop dat ik je niet beledigt of iets anders in je gekrenkt heb" Zei hij. Deathpaw glimlachte warm en schudde haar kop. "Ik schrok alleen een beetje, dat is alles. Ik vind het gewoon een enge gedachten dat ik jou misschien kwijt kan raken" Luchtte ze haar hart. Met haar pluizige staart om haar voorpoten gevouwen bleef ze bewegingloos zitten. De geur van Thunderclan kwam dichterbij ... in paniek sprong ze op haar poten en gluurde uit de bosjes. Haar hart sprong op, toen ze zag dat de katten plots van richting veranderde en zich van hen af bewogen. Langzaam begon ze de aandrang te voelen om Tigerpaw, met zachte dwang, haar territorium uit te jagen. Dit was onmogelijk te doen, ze konden 'ieder moment opgemerkt worden... en dan waren de muizen pas echt aan het dansen. "Tigerpaw, ik hou erg van je, maar ik kan het risico niet nemen... ik ben gewoon te bang om je te verliezen. Kunnen we later afspreken, ergens anders?" Ze zei het met een angstige ondertoon, ze wilde niet laf, noch een verrader genoemd worden. Dat laatste gold meer voor haar clanmaatjes. Hopeloos zocht ze naar worden om te beschrijven hoe ze zich nu voelde, in haar kop gonsde het van de dingen die mis konden gaan. "Oké, laten we afspreken dat we straks wanneer de zon onder gaat elkaar zien bij het donderpad. De stank van die monsters maskeert onze geur, wat dacht je daar van?" Stelde ze voor, met groeiende zelfvertrouwen. Dat kon nog wel eens gaan werken ook! Triomfantelijk snorde ze bij haar eigen ingeving.


I missed you... Deathstrike1sig
Terug naar boven Ga naar beneden
 
I missed you...
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ThunderClan territory :: ThunderClan territory :: Sandy Hollow-
Ga naar: