Who you gonna trust when the killer is the cop? 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 18° - 26° C
Greenleaf biedt alle vrijheid en opties waar de clans zo voor gevochten hebben. De makkelijkste tijd van het jaar lijkt eeuwig te duren en geeft hoop voor de toekomst. Wat zou er fout kunnen gaan in zo'n perfecte tijd.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 Who you gonna trust when the killer is the cop?

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Burnetpaw
Member

Sean
1752
Afwezig
mijn naam is burnet en ik kom je steken

CAT'S PROFILE
Age: 9 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
avatar
BerichtOnderwerp: Who you gonna trust when the killer is the cop?   di 8 aug 2017 - 11:22

Ze was hier wel vaker nu ze had gezien hoe magisch dodelijk het hier was. Ze was hier eens geweest en had toen het geestje van een van die andere kittens gebroken. Komisch, ze was haar naam vergeten. Ze was gewoon verdwenen in het niks. MIsschien was ze wel ook de afgrond in gesprongen. Dat zou haar met genot vullen, ookal had ze helemaal geen benul wie het zelfs was! Ah het was zo belachelijk grappig als je je erbij neerlegde. Ze neeg haar kop wat en legde deze op de stenen neer toen ze haar naast de afgrond neer liet ploffen. Met haar blauwe oogjes keek ze even naar de punten die de grond uit kwamen gedoemd op de bodem van de pit. Het pointje met de rosse lichte strepen had haar kalmte weder gevonden op deze plek, maar toch kon dat zo veranderen hier. Het was gewoon dat er immens veel katten hier waren... En tja..... Weet je als er nu iemand achter haar stond die haar echt dood wilde hebben zou een duw genoeg zijn. Jammer dat dat nooit echt zou geburen, haar zintuigen waren daar iets te scherp voor.

-Oceanbreeze


I'm uncontrollable, emotional, chaotically proportional

THEME I, II, III, IV, V, VI

Ik heb tijd nodig door omstandigheden, posts kunnen lang duren
thanks for understanding <3
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Who you gonna trust when the killer is the cop?
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: The Mountains :: Mountain Territory :: Vulture's Drop-
Ga naar: