[AG] Burning those bridges 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, 3° - -10° C
Leafbare kruipt langzaam het gebied in. Alles wordt kouder en enige sneeuwbuien hebben zich al voorgedaan. Leafbare maakt het ook makkelijker voor ziektes als whitecough en greencough om zich te vestigen in clans, dus medicine cats moeten hun voorraad in de gaten houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 [AG] Burning those bridges

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Acefray
Medicine cat

Jamie
4343
Actief
"Once more into the fray, into the last good fight I'll ever know.
Live and die on this day, live and die on this day"

CAT'S PROFILE
Age: 48 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Medicine Cat
Acefray
BerichtOnderwerp: [AG] Burning those bridges   di 8 aug 2017 - 15:12

Heya~
Zoals sommige misschien wel weten heeft Ace meerdere nestjes gehad, waarvan alleen het eerste ook echt volgens de regels is verlopen. Dit is het nest met zijn eerste liefde Runningvole. Hieruit zijn drie kittens gekomen, waarvan alleen de tweeling het heeft overleefd. Deze zou ik dan ook graag actief willen zien. Vandaar dat ik hierbij Burningkit weg ga geven. Dit zou eigenlijk al eerder gebeuren maar toen is er nog wat tussen gekomen.

De meeste info over Burning en de relatie die ze heeft met haar tweelingsbroer is hier (http://www.warriorcatsnl.com/t21690p15-x-like-a-wish-maybe-a-curse-kittens) te vinden. Haar warrior naam zou Burninglove worden, maar dit mag je natuurlijk nog veranderen. Verder zitten we alleen nog in met de leeftijd, iets wat besproken mag worden met Linn aangezien deze Lightpaw heeft. Ze horen eigenlijk 29 moons te zijn, maar van mij mogen ze ook nog een paar apprentice postjes hebben voor ze deze leeftijd bereiken. Als laatste is het belangrijk om te weten dat Burning een lange tijd ziek is geweest en daardoor later apprentice is geworden dan haar broer, en dat ze sinds het begin van de reis te weten zijn gekomen dat Acefray hun vader is. En hoewel Ace het nooit hardop zal zeggen is dit nest wel zijn favoriete, voornamelijk omdat ze zo veel op Running lijken en hij goede herinneringen heeft aan die tijden.  

Linn mag van mij meebeslissen over wie haar krijgt en ik zou graag een motivatie zien, ze gaat dus ook niet naar de eerste weg die reageert. Maak er gewoon wat leuks van :3

~


ONCE MORE INTO THE FRAY, INTO THE LAST GOOD FIGHT I'LL EVER KNOW. LIVE AND DIE ON THIS DAY
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Cerisepaw
Member

hannah
80
Actief
Discontent follows ambition like a shadow

CAT'S PROFILE
Age: 7 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Cerisepaw
BerichtOnderwerp: Re: [AG] Burning those bridges   di 8 aug 2017 - 16:10


Oe ik had je verteld dat ik me waarschijnlijk zou aanmelden wegens al mijn charries maar hier zie je me dan XD
Alright, waar zal ik beginnen? Ik heb al gezegd dat het wat moeilijk zou zijn haar actief te houden. Maar ik kan zeker een charrie wat schuiven om plaats voor haar te maken. Aangezien Coolfray mijn fave kat rond het hele forum is. Plus, hij heeft behoorlijk wat kittens en ik had niet de tijd of kans me voor ze aan te melden wegens mijn tijdelijke inactiviteit. Dus nu neem ik de kans me voor haar aan te melden ^^
Ik had me ooit gehoopt voor Lightpaw aan te melden voor die precieze reden maar nu Linn hem ook echt actief wil maken kan ik gelijk voor zijn zus aanmelden :pp
Ik zal haar niet inactief maken. Ze zal minstens een nieuwe upgrade krijgen voor haar profiel en tussen Owl en Lion plaatsnemen c:
Bovendien heb ik nu een maand zomervakantie, dan kan ik haar extra de aandacht geven. En omdat ik volgend jaar naar een makkelijker niveau ga zie ik mijn activiteit in de toekomst behoorlijk helder.
Plus ik vind ShadowClanners in het algemeen leuk maar ik wachtte altijd af op een kittensearch, whoo~
Als je meer te weten wilt komen hmu via pm :3 Ik had al nagedacht over haar warriornaam en het zal waarschijnlijk Burninglove blijven. Maar wie weet wordt het Burningrose, klinkt ook heel mooi uwu

x Hannah
Like a bullet train
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Chivysniff
Medicine cat

Beertje
1437
Actief
She's my queen
from this day until
my last day
.

CAT'S PROFILE
Age: ▼ 18 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Medicine Cat
Chivysniff
BerichtOnderwerp: Re: [AG] Burning those bridges   za 19 aug 2017 - 23:10

✧ with that burning cigar hanging out of your mouth ✧

Hallo ik ben Beertje Razz

Toen ik me aanmeldde voor het nestje van Acefray en Runningvole stond ik nog bekend als Lilith. Ik had me toen aangemeld samen met Hanna 'zonder h op het einde' en ik wist meteen toen de aanmelding er stond van Burningkit en Lightkit dat het die zou worden. Niet dat ik het spijtig vond, ik hield helemaal van de aanmeldingen. De originaliteit van de namen, naar de lichtjes, wat ik echt een schattig topic vond en de ziekelijke liefde. Ik was dan ook super happy toen die gekozen hebben. Dat weet ik nog en ook aan mijn rare overdreven reactie XD Natuurlijk is er al weer veel tijd over gegaan, dus voor ik hieraan begon heb ik wat research gedaan. De meeste topics - posten van Burningkit doorgelezen en ik begrijp nu beter haar karakter en de relatie met Light. De naam Burninglove zal ik niet veranderen, want het past gewoon perfect bij haar. De titel hierboven komt van Tamino - Cigar en beschrijft met een beetje fantasie wat ik voor haar in mijn hoofd heb. Een meisje met regels, wat donkere gedachten en een optimistisch karakter. Natuurlijk houd ik ook rekening met de wensen van Eefje. De ongezonde relaties die ze houd met katers (en vooral haar broer), hoewel het nu een klein beetje verminderd is omdat de hunkering naar een vaderfiguur minder is.

Ik hou niet van het promoten van mezelf dus ik zal niet liggen roepen 'kies mij'. Dat is dan ook de reden dat ik niet goed ben in motivaties, maar ik kan wel uitleggen waarom ik haar graag wil overnemen. Eerst en vooral had ik wel een goede relatie met Eefje, in de RPG dan. Ze is ook een super geweldig persoon waar ik stiekem naar opkeek. Met Linn verhaallijntjes houden vind ik fijn. Ze is altijd zo enthousiast over alles en dat maakt mij (glimlachen) gemotiveerd. Ik vind de relatie en het idee tussen Light en Burning ook geweldig. Natuurlijk zijn er ook de ouders. Het is gewoon een eer om daar een kitten van te spelen. Ik weet dat ik veel accounts heb, maar dat komt ook omdat ik een bom van inspiratie heb. Ik heb een paar hoofdaccounts waar ik het meeste op zit zoals Chivypaw en Branchtrove - Nazca (hoewel die nu dood is). Ik heb een paar keer dipjes, maar zelfs in die dipjes post in nog met mijn chivybug enzo. Burning zal daar ook een van zijn, ze is gewoon te geweldig. Ik heb ook zelf een regel gemaakt en dat is dat jullie haar altijd mogen terug nemen, om welke reden dan ook. Dit is een vaste regel met het accounts overnemen en dat vind ik ook zo fijn voor de weggever. niet dat dit betekend dat ik inactief ga vallen *blush* wil jullie gewoon mijn regeltje tonen c:

Ik kan nog wat door ratelen XD maar ik ga jullie niet meer ophouden, succes met kiezen en toedels!

x Beertje


chivy
Snowflake I'm trying to keep you safe. You gave me your trust and I want you in my safe place. Keep you to winter when you won't be needing me.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Acefray
Medicine cat

Jamie
4343
Actief
"Once more into the fray, into the last good fight I'll ever know.
Live and die on this day, live and die on this day"

CAT'S PROFILE
Age: 48 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Medicine Cat
Acefray
BerichtOnderwerp: Re: [AG] Burning those bridges   di 22 aug 2017 - 20:04

Ah thanks so much voor de aanmeldingen <3 Ik zal Linn eens naar dit topic gooien en dan kunnen we binnenkort beslissen~ Als iemand zich nog wilt aanmelden, pak je kans of zeg op z'n minst als je wilt, dan houden we er rekening mee xD


ONCE MORE INTO THE FRAY, INTO THE LAST GOOD FIGHT I'LL EVER KNOW. LIVE AND DIE ON THIS DAY
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
[AG] Burning those bridges
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: General :: StarClan :: Adoptions-
Ga naar: