The definition of worthless 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, 3° - -10° C
Leafbare kruipt langzaam het gebied in. Alles wordt kouder en enige sneeuwbuien hebben zich al voorgedaan. Leafbare maakt het ook makkelijker voor ziektes als whitecough en greencough om zich te vestigen in clans, dus medicine cats moeten hun voorraad in de gaten houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 The definition of worthless

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 

Still me
57
Actief
To hate everything is to be wounded by everything

CAT'S PROFILE
Age: 35 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: The definition of worthless   di 8 aug 2017 - 21:38


Ze had het zo slecht nog niet, tenslotte kon ze jagen en voor zichzelf zorgen, ze had niemands hulp nodig en ze was niemand tot last. Natuurlijk, ze had wat probleempjes en was Miss Perfect, maar afwijkingen had iedereen wel een beetje. Zolang ze je maar niet tot een arme, zielige, hulpeloze kat maakten. Helaas, sommige sukkels hadden geen geluk met het leven en het was de vraag waarom ze dan überhaupt nog bestonden. Om de betere katten lastig te vallen? Om weg te kwijnen? Geen enkele nut in het leven. Waardeloos. Ze waren waardeloos en ze verdienden geen zorg. Want waarvoor dan? Ze konden niks tenminste niks terugdoen, je kon enkel op dank hopen. Hier had je zulke zielepieten ook. In fact, ze keek er naar één op dit moment. Een Riverclanner, had een Apprentice moeten zijn, maar ze wist allang dat hij een Elder was. Zijn naam wist ze niet precies, maar dat maakte niet uit. Zijn naam had geen nut voor haar. Suffix was Fall,dat wist ze helaas wel weer. Ach, gaf niks, wist hij het hopelijk zo dat ze tegen hem sprak. Poor thing was waarschijnlijk nog blinder dan een mol. Dat was zijn eerste probleem al. Banestrike verveelde zich onderhand een beetje en had zin in katje pesten, om het daar maar op te houden. Hij zag eruit als een leuk slachtoffertje. De Calico hield alles een beetje in de gaten terwijl ze zijn kant op ging,ervoor zorgen dat er geen spelbrekers waren. Nee, iedereen was te druk. "Hey Vainfall"zei ze met luide stem terwijl ze al vlakbij stond. Vain was waarschijnlijk niet het juiste woord, maar het paste prima bij hem. "Zoveel wonden en nog steeds adem je...jammer"zei ze terwijl ze haar blik over zijn gehavende lichaam liet glijden.
(+Ravenfall)


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
The definition of worthless
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: The Mountains :: Mountain Territory :: Clan Cavern-
Ga naar: