Turned her tears to diamonds in her crown 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, -15° - 05° C
Hoog in de bergen is het gure winterweer nog harder aanwezig en iedereen die niet gebouwd is op het exteem koude weer gaat een zware tijd tegemoet. Het is enkel te hopen dat er genoeg voorbereidingen zijn gemaakt om te overleven.
WHAT'S HAPPENING
Storyline
In-Game Storyline
A Path unwalked
"She stood in the storm, and when the wind did not blow her way, she adjusted her sails."
Meer informatie klik hier
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Mod
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 Turned her tears to diamonds in her crown

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Go down 
Shikrakit
Member

Daan ❤
70
Actief
Mama put my guns in the ground, I can't shoot them anymore

CAT'S PROFILE
Age: 1 moon
Gender: She-cat ♀
Rank: Kitten
avatar
BerichtOnderwerp: Turned her tears to diamonds in her crown   do 10 aug 2017 - 13:12

now you're just a page torn from the story

Shikrakit had een richel gevonden in de cave. Het was zo saai hier dat ze naar bijzondere dingen was gaan zoeken, en zo had ze dus een richel gevonden van ongeveer een meter boven de grond. Daar was ze gaan zitten, terwijl ze met haar helderblauwe ogen uitkeek over de cave. Vanaf hier kon ze alles prima zien. Langzaam maar zeker was ze wel een beetje bekendheid aan het opbouwen, al was ze soms een klein beetje afwachtend en ging ze niet meteen de confrontatie in zoals sommige van haar siblings. Het was ook geen goede tactiek om er zomaar de beuk in te gooien zonder dat je wist hoe je iemand het snelst klein kon krijgen. Daar op haar richel bleef ze zitten, misschien zou iemand haar wel zien en een kijkje komen nemen. Toen ze een andere kitten haar kant op zag komen klauterde ze weer naar beneden, en wanneer haar pootjes op de grond kwamen stoof er wat stof omhoog.

[ open voor een andere kitten c: ]
thanks


I ᕼᗩᐯᕮ ᑭᑌᒪᒪᕮᗪ Tᕼᕮ TᖇIGGᕮᖇ Oᑎ TᕼIS ᗩᗯᖴᑌᒪ TᖇᑌTᕼ

Oᕼ, ᕼOᒪᗪ ᗰᕮ ᑎOᗯ ᗷᕮᑕᗩᑌSᕮ I'ᗰ ᗷᑌᖇᑎIᑎG ᑌᑭ
Terug naar boven Go down
Profiel bekijken
Owlkit,
Member


1439
Actief
black is the color of emptiness
I can feel it in my soul
'cause I'm an emotional mess

CAT'S PROFILE
Age: ♚ 5 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Kitten
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Turned her tears to diamonds in her crown   do 10 aug 2017 - 13:32


Oeps, daar was het hoopje kittens weer. Owlkit met alle siblings. Soms kon hij het wel begrijpen waarom zijn moeder streng moest zijn. Zes kittens in controle houden was geen goed idee. Vooral niet nu Owlkit al twee bezoekjes bij de medicine cat geweest was en al ruzie gemaakt had. Bovendien was hij meerdere keren plat op zijn bek gevallen. Wat hij aannam dat het niet bepaald gezond was.
Toen de bruine kitten de hoop overleefd had en er eindelijk uit was merkte hij snel op dat een kitten ontbrak. Eens kijken. Osprey, Hawk- Shikra. Waar was ze? Alsof er een grotere kans was dat ze wel opgegeten moest zijn liep de kater paniekerig rond. Alsof hij de weg volkomen kwijt was. Uiteindelijk keek hij wat meer omhoog en vond hij snel de bekende vacht van zijn zusje. "Shiiikra!" Riep hij uiteindelijk. Kennelijk had ze hem al opgemerkt. Want ze sprong van de richel af. Waardoor er wat stof omhoog stoof. Dus zette Owlkit even een stap naar achteren voordat hij haar met een kleine, schaapachtige glimlach. "Hai."


don't hate,
relate


one day they'll see

the crown was made for me

Terug naar boven Go down
Profiel bekijken
 
Turned her tears to diamonds in her crown
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: The Mountains :: Mountain Territory :: Clan Cavern-
Ga naar: