Turned her tears to diamonds in her crown 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, 3° - -10° C
Leafbare kruipt langzaam het gebied in. Alles wordt kouder en enige sneeuwbuien hebben zich al voorgedaan. Leafbare maakt het ook makkelijker voor ziektes als whitecough en greencough om zich te vestigen in clans, dus medicine cats moeten hun voorraad in de gaten houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 Turned her tears to diamonds in her crown

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Shikrakit
Member

Daan ❤
70
Actief
Mama put my guns in the ground, I can't shoot them anymore

CAT'S PROFILE
Age: 1 moon
Gender: She-cat ♀
Rank: Kitten
avatar
BerichtOnderwerp: Turned her tears to diamonds in her crown   do 10 aug 2017 - 13:12

now you're just a page torn from the story

Shikrakit had een richel gevonden in de cave. Het was zo saai hier dat ze naar bijzondere dingen was gaan zoeken, en zo had ze dus een richel gevonden van ongeveer een meter boven de grond. Daar was ze gaan zitten, terwijl ze met haar helderblauwe ogen uitkeek over de cave. Vanaf hier kon ze alles prima zien. Langzaam maar zeker was ze wel een beetje bekendheid aan het opbouwen, al was ze soms een klein beetje afwachtend en ging ze niet meteen de confrontatie in zoals sommige van haar siblings. Het was ook geen goede tactiek om er zomaar de beuk in te gooien zonder dat je wist hoe je iemand het snelst klein kon krijgen. Daar op haar richel bleef ze zitten, misschien zou iemand haar wel zien en een kijkje komen nemen. Toen ze een andere kitten haar kant op zag komen klauterde ze weer naar beneden, en wanneer haar pootjes op de grond kwamen stoof er wat stof omhoog.

[ open voor een andere kitten c: ]
thanks


I ᕼᗩᐯᕮ ᑭᑌᒪᒪᕮᗪ Tᕼᕮ TᖇIGGᕮᖇ Oᑎ TᕼIS ᗩᗯᖴᑌᒪ TᖇᑌTᕼ

Oᕼ, ᕼOᒪᗪ ᗰᕮ ᑎOᗯ ᗷᕮᑕᗩᑌSᕮ I'ᗰ ᗷᑌᖇᑎIᑎG ᑌᑭ
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Owlpaw,
Member

Empress H
1528
Actief
black is the color of emptiness
I can feel it in my soul
'cause I'm an emotional mess

CAT'S PROFILE
Age: 8 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Turned her tears to diamonds in her crown   do 10 aug 2017 - 13:32


Oeps, daar was het hoopje kittens weer. Owlkit met alle siblings. Soms kon hij het wel begrijpen waarom zijn moeder streng moest zijn. Zes kittens in controle houden was geen goed idee. Vooral niet nu Owlkit al twee bezoekjes bij de medicine cat geweest was en al ruzie gemaakt had. Bovendien was hij meerdere keren plat op zijn bek gevallen. Wat hij aannam dat het niet bepaald gezond was.
Toen de bruine kitten de hoop overleefd had en er eindelijk uit was merkte hij snel op dat een kitten ontbrak. Eens kijken. Osprey, Hawk- Shikra. Waar was ze? Alsof er een grotere kans was dat ze wel opgegeten moest zijn liep de kater paniekerig rond. Alsof hij de weg volkomen kwijt was. Uiteindelijk keek hij wat meer omhoog en vond hij snel de bekende vacht van zijn zusje. "Shiiikra!" Riep hij uiteindelijk. Kennelijk had ze hem al opgemerkt. Want ze sprong van de richel af. Waardoor er wat stof omhoog stoof. Dus zette Owlkit even een stap naar achteren voordat hij haar met een kleine, schaapachtige glimlach. "Hai."


don't hate,
relate


SO GIVE THEM BLOOD, BLOOD

GALLONS OF THE STUFF

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Turned her tears to diamonds in her crown
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: The Mountains :: Mountain Territory :: Clan Cavern-
Ga naar: