Lonely times under the sun (Firedance) 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 18° - 26° C
Greenleaf biedt alle vrijheid en opties waar de clans zo voor gevochten hebben. De makkelijkste tijd van het jaar lijkt eeuwig te duren en geeft hoop voor de toekomst. Wat zou er fout kunnen gaan in zo'n perfecte tijd.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 Lonely times under the sun (Firedance)

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Snowkit,,
Member

Butter(fly)
58
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 6 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Kitten
avatar
BerichtOnderwerp: Lonely times under the sun (Firedance)   za 12 aug 2017 - 13:07


ღYou were born to light up the world.ღSnowkit keek met haar diepblauwe ogen naar de ingang van de Clan Cavern, hoewel ze ergens wel wist dat het niet toegestaan was om de betreffende Cavern alleen uit te gaan, verveelde ze zich. De meeste kittens sliepen nog, omdat de zon pas net haar eerste stralen liet zien, waardoor ze zonder wat te zeggen haar nest had verlaten en in de buurt van de in- en uitgang was gaan zitten. Haar lange pluizige vacht deed de kitten wat dikker lijken, al was ze alles behalve dik. Onder haar lange, dichte vacht zat een klein katje, die in haar nieuwsgierigheid vaak een tikkeltje roekeloos was. Het was overigens niet zo dat ze de katten van haar Clan en de andere Clans niet respecteerde, meestal gedroeg ze zich netjes en spraakzaam tegenover de oudere, hoewel ze haar nieuwsgierigheid niet kon bedwingen, zou ze waarschijnlijk wel wachtten tot een kat haar mee naar buiten zou nemen. Ze was zeker niet bang voor de open buitenwereld, ook al zou ze waarschijnlijk pas later beseffen hoe gevaarlijk het daar was. Silverpaw had het jongste dochtertje van de overleden Snowdrop in ieder geval niets verteld over de gevaren buiten, daarbij keek ze ook erg tegen haar grote zilveren broer op, maar aangezien ze hem niet kon vinden om hem te vragen mee naar buiten te gaan, zat ze met een lichtelijk verveeld gezicht naar buiten te staren, een van haar ogen zag enkel wazige plekken. Dit was met het licht dat zo zwakjes in de Cavern scheen nogal onhandig, maar zodra ze in het volle heldere ochtendlicht zou staan, zou de jonge kitten er nauwelijks last van hebben. Haar kop draaide ze om, zodra ze zachte pootstappen hoorde, waarschijnlijk werden de Warriors ook wakker, door het zwakke licht dat in hun gesloten ogen scheen. De kitten zorgde er nauwlettend voor dat de meeste katten te zien waren met haar goede oog, zodat ze niet zo snel zou schrikken, hierdoor zou het de meeste ook niet opvallen dat ze met een oog minder zicht had, hoewel het wel duidelijk zou zijn dat ze wat sneller schrok van een onverwachte beweging uit haar ooghoeken. Een vlamkleurige kattin, was een van de katten die richting de uitgang liep, de geur deed haar een beetje denken aan die van Redpetal en haar broer Silverpaw, waardoor het waarschijnlijk een clangenoot was. Er waren zoveel katten in de Cavern dat ze hen niet allemaal bij naam kende, toch betekende dit niet dat ze niet haar best deed. Met haar kop trots en elegant geheven, stapte ze op de vlamkleurige kattin af waarna ze bijna op diens poot ging staan om haar aandacht te trekken. "Hwoi," mauwde ze opgewekt en een tikkeltje te luid.


Voice || Theme

My power's turned on, starting right now I'll be strong...
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Firedance
Prrregante queen Firedance

WazBeer
11864
Actief
Burning like embers, falling, tender, Longing for the days of no surrender, years ago.

CAT'S PROFILE
Age: 25 Moons Old
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Lonely times under the sun (Firedance)   ma 14 aug 2017 - 18:42

What do we say to the god of death? Not today.
Ze begon haar ritme terug te vinden hier en ze wist niet of ze het nieuwe gevoel van rust moest omarmen of juist de rug toe zou moeten keren. Ze had beloofd dat ze nooit zo makkelijk op zou geven als dat Silverstar gedaan had, maar ondanks haar woedde en haar verdriet wist Firedance heel goed dat ze niet kon blijven hangen, niet eeuwig. Het was echter lastiger wanneer er niemand was om de schuld op te gooien, om te verafschuwen, zoals ze kon doen bij Claw die haar moeder had vermoord. De dagen begonnen voorbij te tikken als ze gewoonlijk ook hadden gedaan, ondanks hun tijdelijke woonplaats in een totaal ander gebied. Ze miste het wel, ThunderClan territorium. De bomen hier waren veel hoger en groter en voelde niet zo beschermend als het laaghangende bladerdak van het vertrouwde bos waarin ze was grootgebracht. Toch had het ook een stuk erger gekund. Haar aandacht werd getrokken door een kleine gedaante onder haar. Een kitten van Snowdrop, als ze het goed had. "Hallo," begroette ze de kitten met een vriendelijke ondertoon. "Snowkit, is het niet?"
F I R E D A N C EMoonkit || Skyteller || Firedance || Runeshade || Ghosteyes
Other:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Snowkit,,
Member

Butter(fly)
58
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 6 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Kitten
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Lonely times under the sun (Firedance)   vr 5 jan 2018 - 12:28
ღDo not judge my story by the chapter you walked in on.ღ


Snowkit keek triomfantelijk naar de vlamkleurige kattin wiens aandacht ze had getrokken. Het was behoorlijk saai als een kitten de hele dag door dezelfde dingen zag en eigenlijk wou Snowkit ook wel een keer de frisse lucht inademen die buiten de Clan Cavern te vinden was. Daarbij was ze een nieuwsgierig en dapper ding, een combinatie die de meeste kittens in behoorlijk wat problemen konden brengen. Toch was ze ook wel respectvol en met respect kwam ook de regels. Ze volgde de regels en wist dat ze niet alleen en zeker niet zonder het te vragen de Cavern kon verlaten. Daarbij vroeg ze zich ook af wat de Thunderclan Warriors zoal deden, misschien had deze vlamkleurige kattin wel een goed verhaal om te vertellen. Maar eerst wou ze de andere leren kennen. Zeker omdat de kattin dezelfde geur had als Redpetal en haar familie. "Hallo," groette de Warrior haar vriendelijk voordat ze bij haar naam genoemd werd. "Snowkit, is het niet?" De kattin knikte enthousiast waarna ze nieuwsgierig de ander in zich op nam. Ook al was het een zwak licht, en zag ze niet alles, kon ze als nog de kattin onderscheiden doordat ze zo dichtbij stond. "Wie ben jij?" Mauwde de kitten nieuwsgierig, waarna ze haar trots geheven kopje nog verder hief in een poging de ander aan te kunnen kijken.

-sorry laat..(extreem laat)


Voice || Theme

My power's turned on, starting right now I'll be strong...
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Lonely times under the sun (Firedance)
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: The Mountains :: Mountain Territory :: Clan Cavern-
Ga naar: