Who hath bitter in his mounth, spits not all sweet 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, 3° - -10° C
Leafbare kruipt langzaam het gebied in. Alles wordt kouder en enige sneeuwbuien hebben zich al voorgedaan. Leafbare maakt het ook makkelijker voor ziektes als whitecough en greencough om zich te vestigen in clans, dus medicine cats moeten hun voorraad in de gaten houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 Who hath bitter in his mounth, spits not all sweet

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Lethal
Member


Dark lord of Middle-Earth
1355
Afwezig
And all the kids cried out,
"Please stop, you're scaring me."
I can't help this awful energy
Goddamn right, you should be scared of me

CAT'S PROFILE
Age: 64 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Senior Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Who hath bitter in his mounth, spits not all sweet   vr 18 aug 2017 - 13:09
Met een dode blik gooide ze het levenloze lijf van een haas neer waarnaar ze vervolgens zelf bij neer plofte. De avond begon langzaam te vallen en het werd tijd dat ze aan haar maaltijd begon. Een stevige haas zou haar maag wel goed doen. Schaduwen gleden over haar vacht heen en lieten haar grotendeels in de duisternis achter. Ze was niet zo op het bij elkaar liggen tijdens het eten. Dit was haar rustmoment waar ze in alle vrede kon genieten van een mals stuk vlees ze had echt geen behoefte aan om met een groep katten te gaan lopen kletsen over onzinnige dingen zoals het 'weer' etcetera. Ze had wel wat beters te doen. Lethalglance likte haar lippen maar voor ze haar tanden kom begraven in de grote haas zag ze een klein lichaampje tevoorschijn komen. Haar ogen richte zich om die van de kitten voor ze kort met haar oor trok. "Hallo daar" Mauwde ze. Was dit niet de dochter van de oh zo geweldige Oceanbreeze?


- Alleen Lionkit

:::
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lionpaw''
Member

Linn
786
Actief
The quieter you become
the more you can hear

CAT'S PROFILE
Age: 7 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Who hath bitter in his mounth, spits not all sweet   za 19 aug 2017 - 15:29

L I O N K I T
Only in art will the lion lie down with the lamb
and the rose grow without a thorn
Afwezig stapte de kleine kitten door de cave heen. Er lagen zoveel katten bij elkaar op het moment en het gerommel van gesprekken om haar heen was zo luidruchtig dat ze het liefst de cave verliet om even buiten wat frisse lucht te gaan halen. Wanneer er veel katten in de cave rondliepen, kreeg de kleine Lion altijd zo'n benauwd gevoel. Alsof ze naar buiten moest, want hierbinnen was het veel te druk. Ze keek even om haar heen, wat met haar oortjes trekkend toen een kat haar bijna omver liep terwijl hij langsstapte. Oké, ze moest een rustigere plek vinden. Rustig trippelde ze naar een van de delen van de cave waarvan ze gehoopt had hier rust te vinden. Er waren niet zo heel veel katten hier, maar toen ze opeens een 'hallo daar' hoorde, merkte ze toch dat ze niet helemaal alleen was. Haar helderblauwe ogen, die overigens steeds lichterblauw werden, richtten zich op naar de kat die daar zat. Oh. "Hoi" Piepte ze terug, waarna ze ging zitten en haar blik op de drukte verderop richtte. "Waarom doen ze dit? Dit samen eten?" Ze wiebelde wat met haar oren en keek de poes vragend aan. Niet dat ze het niet gezellig vond ofzo, ze zou later vast veel plezier hebben om samen te eten met anderen. Maar het was zo crowded nu.
88


Her walk is like a shot of whisky.

Neat and strong and full of purpose and so many underestimate her punch.
Knocking on heaven's door
:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Who hath bitter in his mounth, spits not all sweet
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: The Mountains :: Mountain Territory :: Clan Cavern-
Ga naar: