Aurora Borealis 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 20°C - 35°C
Na een lange, koude Leafbare en een armzalige Newleaf. Trekt Greenleaf met een zucht van verlichting het woud in. De extreme hitte is heerlijk maar bengt ook gevaren met zich mee. Vele Twolegs die hun honden uitlaten en prooi dat de hitte niet aankan. Ook dit seizoen zal niet makkelijk worden voor de clans..
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Aurora Borealis

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Chivysniff
Medicine cat
Aurora Borealis Beertjeava
Beertje
1461
Actief
She's my queen
from this day until
my last day
.

CAT'S PROFILE
Age: ▼ 19 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Medicine Cat
Chivysniff
BerichtOnderwerp: Aurora Borealis   Aurora Borealis Icon_minitimeza 19 aug 2017 - 14:32

De warmte was drukkend in de bergen. Twee windpolen die tegen elkaar botsten zorgde voor een windstil gebied rond de Cave. Hogerop voer koude lucht door en over de bergen. Meer bij de bossen een aangenamere wind, maar met meer snelheid. De cave lag in het middelpunt, maar vanaf je je daar zeker honderd vossenlengtes van af bewoog voelde je de werveling van de twee vijanden. De kleine zilveren kattin bewoog zich door die twee velden. Het was nacht en ze had even een frisse neus nodig. In de Cave was het te verstikkend geweest om te slapen. Met haar oren in haar nek zwoegde ze door de wervelingen. Uiteindelijk kwam ze in het gebied met de warme luchtstromen. Niet dat ze daar zo over nadacht, maar eerder dat ze het voelde. Hmmmm. De kattin had het al zo warm. Ze veranderde van koers en trok iets hogerop. Daar veranderde de lucht. Dat merkte ze wel. Het werd stiller, hoewel de wind een eng fluitend geluid maakte. De lucht werd ijler en ze moest dieper ademhalen. Chivypaw zag een uitstekende rots. Ze hopte er naartoe, haalde nog eens diep adem en sprong erop. Ze draaide zich om, om met haar gezicht naar de sterren te staan. Haar bekje viel open. Wauw! Ze had niet eens doorgehad dat het zo licht was geweest, maar nu zag ze overal groenig licht. Wat was dit? Haar ogen namen alles gretig in zich op. Was dit een teken van Starclan? Het moest wel zijn, want ze had het in het oude gebied nog nooit gezien. Hoewel het schimmig groen een klein beetje eng was, deed het haar denken aan een boom. Zouden ze later verder trekken en een grote boom vinden? Of misschien was het een bos. De zilveren poes wist alleen niet dat dit een natuurlijk verschijnsel was, dat zich heel vaak in berggebied vertoont en poolgebieden.

+ Wolfdance


Aurora Borealis 222
chivy
Snowflake I'm trying to keep you safe. You gave me your trust and I want you in my safe place. Keep you to winter when you won't be needing me.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Aurora Borealis
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: The Mountains :: Mountain Territory-
Ga naar: