Live like legends 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, 3° - -10° C
Leafbare kruipt langzaam het gebied in. Alles wordt kouder en enige sneeuwbuien hebben zich al voorgedaan. Leafbare maakt het ook makkelijker voor ziektes als whitecough en greencough om zich te vestigen in clans, dus medicine cats moeten hun voorraad in de gaten houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 Live like legends

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 

Daan
37
Actief
She who tells lies that are truths and truths that are lies

CAT'S PROFILE
Age: 1 moon
Gender: She-cat ♀
Rank: Kitten
avatar
BerichtOnderwerp: Live like legends   ma 21 aug 2017 - 10:17

kings of the killing
 and your heart hits like a drum

Het was een warme dag en Spiderkit was het nest van Bronzemask uitgeklommen. Ergens vond ze het wel vreemd, dat zij en haar siblings niet bij mama konden slapen. De andere kittens sliepen namelijk wel allemaal bij hun mama..? Vanaf het begin was hen al duidelijk gemaakt dat Bronzemask niet hun mama was, maar dat Oceanbreeze dat was. Tigergaze was hun vader, iets waar ze ook wel blij mee was, immers was het een grote kater.
Lichtjes hijgend was ze ergens op de grond gaan liggen, het was veel te warm om met haar siblings op elkaar te liggen in het nest. Spiderkit strekte haar lange pootje uit om tegen een steentje aan te tikken, maar kon er net niet bij.

open topic
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ospreypaw
Member

Beer
93
Actief

CAT'S PROFILE
Age: ♡ 5 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Kitten
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Live like legends   ma 21 aug 2017 - 12:28

ospreykit
De grote lapjes kitten waggelde door de Cave. Ze had het warm, maar had de verkoeling van melk nodig. Doordat ze wat was weg gedwaald vond ze de weg niet meer terug. Ze stond op huilen, maar ze moest een flinke meid zijn. Ospreykit wist dat haar nest grensde aan dat van die schildpad poes. De naam ontglipte haar even. Ze ging dan ook op haar teentjes staan. Ze was nog te klein om over de nesten te zien, maar wat ze wel zag was een liggende kitten, die naar een steentje reikte. Sloom waggelde ze erop af. Ze ging ook liggen en liet haar witte poot met een poef vallen op de steen. "Van mij!", riep ze. Haar oren tuitte er zelfs een beetje van. Maar iedereen mocht het weten. Van mij was haar lievelings zinnetje. Sinds het glimmende ding gebruikte ze het steeds frequenter.
coded by modern-medusa of shine & cc


i will bleed form your bed, make it red like the ground outside your window        ♡
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Live like legends
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: The Mountains :: Mountain Territory :: Clan Cavern-
Ga naar: