We are the future and will last forever! 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, 3° - -10° C
Leafbare kruipt langzaam het gebied in. Alles wordt kouder en enige sneeuwbuien hebben zich al voorgedaan. Leafbare maakt het ook makkelijker voor ziektes als whitecough en greencough om zich te vestigen in clans, dus medicine cats moeten hun voorraad in de gaten houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 We are the future and will last forever!

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Shikrakit
Member

Daan ❤
70
Actief
Mama put my guns in the ground, I can't shoot them anymore

CAT'S PROFILE
Age: 1 moon
Gender: She-cat ♀
Rank: Kitten
avatar
BerichtOnderwerp: We are the future and will last forever!   ma 21 aug 2017 - 14:03

now you're just a page torn from the story

Het was een prachtige dag en dat was ideaal om te spelen met haar clangenootjes. WindClan had heel veel kittens op dit moment en omdat haar ouders haar hadden geleerd dat het beter was om met kittens te spelen die dezelfde geur droegen als zijzelf zou ze dat doen ook. "Mosvecht!" piepte ze vrolijk en gooide met haar kop een beetje mos van de stapel - die de warriors eerder deze ochtend vers hadden gehaald - in de richting van de kitten. Hopelijk zouden er nog meer mee gaan doen, dan werd het pas echt leuk.

WindClan kittens please! <3
thanks


I ᕼᗩᐯᕮ ᑭᑌᒪᒪᕮᗪ Tᕼᕮ TᖇIGGᕮᖇ Oᑎ TᕼIS ᗩᗯᖴᑌᒪ TᖇᑌTᕼ

Oᕼ, ᕼOᒪᗪ ᗰᕮ ᑎOᗯ ᗷᕮᑕᗩᑌSᕮ I'ᗰ ᗷᑌᖇᑎIᑎG ᑌᑭ
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ospreypaw
Member

Beer
93
Actief

CAT'S PROFILE
Age: ♡ 5 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Kitten
avatar
BerichtOnderwerp: Re: We are the future and will last forever!   di 22 aug 2017 - 18:13

ospreykit
Het was een zonnige warme dag en Ospreykit had zich dicht bij de ingang gelegd. Daar waar er een plekje zon schuin inviel. Ze had zich snorrend neergevlijd, eerst bang voor die lichtvlek, maar toen ze niet meer dacht dat de warmte haar ging dood maken was ze er verliefd op geworden. In een kronkel lag ze nu ook te genieten. Best een grappig zich. Nog zo een kleine kitten, met een klein staartje en ronde oortjes. Dit was het leven. Aaah. Met een zuchtje wreef ze haar neus wat "dieper" in het zand. Het deerde haar ook niet dat katten over haar moesten stappen, dat... Een brul en er werd iets op haar hoofd gekwakt. De grote lapjespoes schoot met een ruk overeind. Ze wist niet of ze kwaad of enthousiast moest zijn. Dan maar... enthousiast kwaad. Ze pakte het mosje op met haar nageltjes, maakte haar spiertjes klaar om te springen. Toen ze dat deed kogelde ze de mosbal af. Ze kon niet zien of het nu haar zusje had geraakt of iemand anders.
coded by modern-medusa of shine & cc


i will bleed form your bed, make it red like the ground outside your window        ♡
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Merlinkit
Member

Yanthe
19
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 2 moon
Gender: Tomcat ♂
Rank: Kitten
avatar
BerichtOnderwerp: Re: We are the future and will last forever!   di 22 aug 2017 - 18:40

Merlinkit, die iedereen altijd goed in de gaten hield, was even afgeleid geweest door de schreeuw van zijn zusje, Shikrakit. Dat kleine moment van afwezigheid had ervoor gezorgd dat hij het mosballetje, dat even later van de andere kant kwam, van Osprey's kant, niet had zien aankomen. Men werd hier van alle kanten bekogeld! De jonge kater sprong direct recht en rende regelrecht op de hoop mos af. Hij hield zich niet in en spring naar voren, in de moshoop. Hij verdween zowat in het mos en snel kroop hij wat naar achteren. De moshoop was nu zijn schild en hij had een hele voorraad 'kogels' bij de hand poot. Hij legde zijn oortjes naar achteren en keek voorzichtig over de berg, waarna hij naar ieders, zowel naar Shikra als naar Osprey, een bol mos gooide. "Ha!"De tegenaanval was ingezet!


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
We are the future and will last forever!
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: The Mountains :: Mountain Territory :: Clan Cavern-
Ga naar: