Sweet as Sugar 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, 3° - -10° C
Leafbare kruipt langzaam het gebied in. Alles wordt kouder en enige sneeuwbuien hebben zich al voorgedaan. Leafbare maakt het ook makkelijker voor ziektes als whitecough en greencough om zich te vestigen in clans, dus medicine cats moeten hun voorraad in de gaten houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 Sweet as Sugar

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Sugarkit.
Member

.
22
Actief
And the stars blinked,
as they watched her carefully,
jealous of her shine

CAT'S PROFILE
Age: 1 moon
Gender: She-cat ♀
Rank: Kitten
avatar
BerichtOnderwerp: Sweet as Sugar   di 22 aug 2017 - 15:59

i thought that i was dreaming
when you said you loved me

De jonge kitten krulde zich heerlijk op tegen de warme vacht van haar moeder, die overigens ook heerlijk leek te liggen slapen. Ze had de afgelopen weken wat verhalen aangehoord van haar moeder, over haar overleden vader, over haar overleden broertje en over de reis. De oh zo lange reis naar de plek waar ze nu waren. Ze had geprobeerd veel ervan op te nemen en te onthouden, maar als jonge kitten zou haar moeder het haar waarschijnlijk nog zeker een andere keer moeten vertellen, wilde ze dat de kleine Sugarkit haar geschiedenis, haar ontstaan, zou onthouden.

Er waren immers maar vier dingen die haar op het moment boeiden: slapen, eten, spelen en ontdekken. Meer hoefde ze op het moment niet in haar leven, meer wilde ze ook niet. Ze wilde gewoon een kitten zijn, zoals iedere andere kitten verdiende om kitten te zijn - ook al waren er genoeg kittens die dit niet hadden kunnen zijn en door de reis verbitterd waren, of erger, niet meer onder hen waren. Gapend rolde ze zich op haar rugje, zich zo ver mogelijk uitrekkend waarna ze langzaam opstond en haar pluizige vacht uitschudde. Genoeg geslapen, het was tijd voor fun.

Alles behalve voorzichtig sprong de pluizige kitten uit het nest van haar moeder, waardoor ze haar evenwicht natuurlijk verloor en face-first op de harde stenen grond kwam. Maar dat deerde haar niet, zo hard was ze immers niet gevallen, na een korte keer schudden met haar hoofdje, trippelde ze gewoon weer verder. Al dan wel onhandig, want ze was nog niet helemaal gewend aan het fenomeen 'lopen'. "Iejmand spelen?" Sprak ze, al klonk haar stem veel zachter dan ze op de eerste plaats had gewild. Het was toch wel allemaal een beetje eng hoor, al die katten, maar aan de andere kant wilde ze ook heel graag spelen. En spelen kon nou eenmaal niet altijd alleen..

Open voor iedereen!

1
BY MITZIBe soft for the sake of every hard heart; show them with every movement of your body
that gentle does not mean weak.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Boarkit
Member

❤ Daan
20
Actief
I know this sounds insane, but this is an insane world.

CAT'S PROFILE
Age: ♦ young
Gender: Tomcat ♂
Rank: Kitten
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Sweet as Sugar   di 22 aug 2017 - 16:27

This burden weighs so heavily
when our demons we must carry
Het rossige katertje was nog heel jong, maar toch had hij al door dat er iets niet helemaal pluis was in zijn familie. Zijn moeder was de lieve Queen Sandflower, een zandkleurige poes die één van haar ogen mistte. Voor het katertje was het echter de normaalste zaak van de wereld, hij had wel eens vaker kittens gezien die het een beetje vreemd vonden, en daar ging hij dan vol tegenin. Immers had hij een broertje wat geboren was zonder ogen, het was een speciale gift van StarClan - zo zag hij het dan. Een vader had hij niet, en hij wist dat zijn moeder en tante wel eens ruzie over de kater hadden gehad. Er waren wel een aantal katten die vaak bij zijn moeder waren, zoals de zwarte kattin die hij nu al tante Swallowflight noemde. En dan was er ook nog een kater, eentje die hij nog niet echt goed kende.

Het katertje zat stilletjes naast het nest van zijn moeder. Omdat hij sneller moe was dan andere kittens wilde sommige niet met hem spelen - dus wachtte hij geduldig af tot er iemand was die wel met hem wilde spelen. Een pluizige kitten vroeg of iemand met haar wilde spelen, zachtjes, maar hard genoeg voor Boarkit om het te horen. "Ikke!" piepte hij meteen enthousiast en sprong wat onhandig overeind, om vrolijk naar haar toe te trippelen. "Wie jij?" vroeg hij terwijl hij haar met zijn appelgroene oogjes aankeek. Het kitten-blauw was al weggevaagd en hij had de ogen van zijn vader gekregen - volgens zijn moeder.
with Sugarkit


тнєѕє αяє тнє тнιηgѕ, тнє тнιηgѕ ωє ℓσѕт

тнє тнιηgѕ ωє ℓσѕт ιη тнє ƒιяє, ƒιяє, ƒιяє
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Sugarkit.
Member

.
22
Actief
And the stars blinked,
as they watched her carefully,
jealous of her shine

CAT'S PROFILE
Age: 1 moon
Gender: She-cat ♀
Rank: Kitten
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Sweet as Sugar   di 22 aug 2017 - 21:11

i thought that i was dreaming
when you said you loved me

Geduldig wachtte de kitten af tot iemand zich zou opofferen om met haar te komen spelen. Ze had het niet al te hard geroepen, dan kon ze nog altijd dat de schuld geven als iemand niet met haar kwam spelen. Het was anders dan dat je luid door de grot schreeuwde of iemand wilde spelen en dán niemand met je wilde spelen, wetende dat iedereen je had gehoord. Haar nog diepblauwe oogjes gleden door de ruimte heen, groot als ze waren, totdat ze bleven haken op een zekere Thunderclan kitten die op haar af kwam gerend. Hij leek heel enthousiast te zijn en het kwam dan ook niet als een verassing voor de kleine kitten dat de ander met haar wilde spelen. Een sierlijke glimlach verscheen op haar snoetje, gepaard met enthousiaste fonkelingen in haar blik. Yes! Een speelmaatje! "Sugarrrkit!" Stelde ze zichzelf vrolijk voor. Ze was blij met haar naam en vond werkelijk dat het bij haar pastte, ook al had ze nooit van het concept suiker gehoord.

Het was haar moeder geweest die haar deze naam had gegeven en blijkbaar stond het voor enkele planten die ze kende. Zoals een Suikerbiet of Suikerriet, maar aan de andere kant stond het ook voor iets dat vaak door tweebenen gebruikt werd, iets dat ze was tegengekomen op de Journey en waarvan een Kittypet haar had uitgelegd wat het was geweest. Teveel informatie voor de jonge Sugarkit, natuurlijk, want ze had er weinig van onthouden en als iemand haar zou vragen waar haar naam vandaan kwam, zou ze waarschijnlijk een groots verhaal vertellen.. dat nergens op sloeg en helemaal niet klopte - maar een kittens fantasie was nou eenmaal zo.
"En jij?" Besloot ze dan maar simpel terug te vragen.

2
BY MITZIBe soft for the sake of every hard heart; show them with every movement of your body
that gentle does not mean weak.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Sweet as Sugar
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: The Mountains :: Mountain Territory :: Clan Cavern-
Ga naar: