The adventures of Merlin 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, 3° - -10° C
Leafbare kruipt langzaam het gebied in. Alles wordt kouder en enige sneeuwbuien hebben zich al voorgedaan. Leafbare maakt het ook makkelijker voor ziektes als whitecough en greencough om zich te vestigen in clans, dus medicine cats moeten hun voorraad in de gaten houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 The adventures of Merlin

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Merlinkit
Member

Yanthe
19
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 2 moon
Gender: Tomcat ♂
Rank: Kitten
avatar
BerichtOnderwerp: The adventures of Merlin   di 22 aug 2017 - 22:40

Daar zat hij dan, Merlinkit, de held van het nest. Hij was niet iemand die zich voorttrok en andere siblings de les las. Hij wilde anderen helpen, hen bijstaan bij hun plannetjes. Als hij echter alleen was, moest hij iets anders doen dan iemand te helpen. Dat was nogal moeilijk als er niemand te helpen viel. Daarom was de speelvogel op pad getrokken, op onderzoek, op zoek naar spel en avontuur. De jonge kitten trippelde vrolijk, maar toch behoedzaam, uit zijn vertrouwde nest. Hij had enkel het nest en de Queens verlaten met zijn siblings, om hun te 'beschermen'. En vaak kwam daar ook wel eens bij dat hij de schuld op zich nam, ook al had hij zelf niets gedaan. Hij was wat door zijn pootje gezakt toen een schaduw over hem viel. In eerste instantie wilde hij op de schaduw, van een bewegende staart, springen. Met dat hij opkeek herkende hij de kater waar de schaduw bij hoorde. Hij sprong meteen recht, de jacht op de schaduw stakend, om zijn papa te begroeten. "Pahpa!" mauwde het katertje opgewekt en kneep zijn oogjes opgewekt even dicht. Hij was altijd blij met zijn aanwezigheid. Wie was dat ook niet. Had je al eens gezien wat voor grote en sterke warrior hij als papa had!

Eerste post voor Raptorecho, nadien open!


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
The adventures of Merlin
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: The Mountains :: Mountain Territory :: Clan Cavern-
Ga naar: