Sweet ophelia 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, 3° - -10° C
Leafbare kruipt langzaam het gebied in. Alles wordt kouder en enige sneeuwbuien hebben zich al voorgedaan. Leafbare maakt het ook makkelijker voor ziektes als whitecough en greencough om zich te vestigen in clans, dus medicine cats moeten hun voorraad in de gaten houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 Sweet ophelia

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 

Daan
37
Actief
She who tells lies that are truths and truths that are lies

CAT'S PROFILE
Age: 1 moon
Gender: She-cat ♀
Rank: Kitten
avatar
BerichtOnderwerp: Sweet ophelia   do 24 aug 2017 - 19:20

kings of the killing
 and your heart hits like a drum

De bruine tabby opende met een gaap haar oogjes en strekte haar pootjes eens goed uit. Het was een prachtige ochtend en het warme zonnetje scheen de grot binnen. Na wat gedronken te hebben bij haar zoogmoeder kwam ze overeind en klauterde ze over een aantal van haar slapende siblings heen. Het was dan ook een heel vol nest. Misschien kon ze papa gaan zoeken, of mama. Het was een beetje verwarrend wie haar mama nu precies was.. in elk geval had ze er een soort van twee! Spiderkit was een vrolijke kitten en iet wat te enthousiast klauterde ze het nest uit. Gniffelend trippelde ze weg van het gedeelte waar alle kittens en queens sliepen. "Paapaaa.." mauwde ze zachtjes, immers sliepen veel katten nog. "Maaamaaa.." giechelde ze zachtjes terwijl haar blauwe oogjes heen en weer schoten. Zachtjes zoeken naar haar ouders, dat was een nieuwe uitdaging!

with homekit


Tᕼᕮ ᗰOST ᗪᗩᑎGᕮᖇOᑌS ᒪIᗩᖇS ᗩᖇᕮ TᕼOSᕮ

ᗯᕼO TᕼIᑎK TᕼᕮY ᗩᖇᕮ TᕮᒪᒪIᑎG Tᕼᕮ TᖇᑌTᕼ
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Homepaw
Member

Floriske
125
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 8 manen
Gender: She-cat ♀
Rank: Kitten
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Sweet ophelia   zo 27 aug 2017 - 21:13

Slaperig opende Homekit haar oogjes toen ze zacht iets hoorde. Het klonk een beetje als 'papa' en 'mama' en iets van gegiechel. Misschien deed er wel iemand een spelletje. Dan kon ze misschien wel meedoen! In een paar tellen stond Homekit overeind. Oh, kijk, het was Spiderkit! Dat was leuk! Ze zag dat haar zusje heel zachtjes weg trippelde. Oh, ze waren dus weer stil aan het lopen, net als toen ze met Lionkit naar buiten ging! Dat kon ze wel! Net zo stil als Spiderkit verliet de witte kitten het nest en huppelde toen achter haar zusje aan. "Hoi, Spiderkit!" piepte ze vrolijk, waarna haar oogjes groot werden van schrik. Oei, ze was alweer helemaal vergeten dat ze stil aan het zijn waren! "Hoi, Spiderkit", fluisterde ze nogmaals, nu heel zacht. Zo, nu was het weer goed, toch?


Home
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Sweet ophelia
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: The Mountains :: Mountain Territory :: Clan Cavern-
Ga naar: