SC Ceremonie [27-08-'17] 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 18° - 26° C
Greenleaf biedt alle vrijheid en opties waar de clans zo voor gevochten hebben. De makkelijkste tijd van het jaar lijkt eeuwig te duren en geeft hoop voor de toekomst. Wat zou er fout kunnen gaan in zo'n perfecte tijd.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 SC Ceremonie [27-08-'17]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Tallstar
Catministrator

☙Emma☙
16231
Actief
"Never gonna give you up, never gonna let you down"

CAT'S PROFILE
Age: 42 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
avatar
BerichtOnderwerp: SC Ceremonie [27-08-'17]   zo 27 aug 2017 - 15:11Shadowclan Ceremonie Augustus


De spanningen waren, ondanks zijn poging bij de vorige gathering, erg opgelopen tussen de clans. Katten begonnen meer naar elkaar te snauwen, en ook voor de kater werd het nu duidelijk dat zo lang op elkaars lip zitten de algemene situatie niet hielp. Daarbij kwam dan ook nog eens dat er hier in de bergen iets waarde waardoor sommige katten te duizelig werden om mee te gaan op jacht. Anderen verloren delen van hun zichtvermogen, en hoewel het nog niet heel erg leek te zijn, kon de kater niet anders dan voelen dat de grootste problemen nog moesten komen.

“Laat alle katten die oud genoeg zijn om hun eigen prooi te vangen zich verzamelen.” Mauwde hij uiteindelijk toch maar duidelijk, op een soort helling zijn gaan zittende, en de open plek rondkijkende. De glimlach was er nu niet, op zijn gezicht was enkel een serieuze en onderzoekende blik te zien. Tall verwachtte problemen, niet nu en hier, maar aankomend en erg. Daar was hij in zijn hoofd mee bezig, en zelfs deze kater vond het dan lastig tegelijkertijd te glimlachen alsof er niets aan de hand was.

"Beste katten," Mauwde hij, zijn stem ook wat zwaarder om de ernst van de situatie te benadrukken. "Allereerst bedank ik jullie voor de inspanningen om de clans te doen laten overleven, ze worden niet over het hoofd gezien.” Soms was het belangrijk dat de dingen waar katten zich voor inzetten even aangestipt werden. Het was duidelijk dat niet iedereen het even makkelijk vond om ook plots voor de andere clans te moeten jagen, en dus bedankte hij hen. "Verder is het inmiddels opgevallen dat er vreemde symptomen de ronde doen. Het is onbekend waar deze toe leiden, en hoe ze zich verspreiden, dus zodra je iets vermoedt bij jezelf of een ander wil ik je vragen naar Acefray te gaan." Zijn blik was serieusheid zelve. "Met zoveel katten bij elkaar kunnen we geen risico’s nemen," Dat leek hem duidelijk, dan nu het leukere nieuws. Zijn blik ging naar de volwassenere kittens, en de glimlach verscheen weer. ”Cerisekit en Direkit, een van jullie heeft de leeftijd van zes maanden bereikt en de ander is daarnaast ook weer voldoende genezen, nu zijn jullie oud en fit genoeg om apprentice te worden. Vanaf deze dag zullen jullie bekend staan als Cerisepaw en Direpaw, totdat jullie warrior worden. Jullie mentoren zullen respectievelijk Blackbear en Brokenhowl zijn, die alles wat ze weten met jullie zullen delen.” Twee mentoren die hij met zijn leven zou vertrouwen. Hij gaf de mentoren en leerlingen tijd elkaar te zien, en ging toen verder.

“Dan is er nog een speciale kat die onze aandacht verdient.” Mauwde hij vrolijk, en keek vol trots naar Blurrypaw, een kat die het dik verdiende om inmiddels een warrior te worden. ”Ik, Tallshadow, leider van Shadowclan, roep de warrior voorouders aan om neer te kijken op deze apprentice, hij heeft hard gewerkt om de wegen van uw regels te leren, en ik raad hem aan jullie aan als warrior.” Hierna ging zijn blik naar de desbetreffende kater. ”Blurrypaw, beloof je de warrior code te eren, en je clan te verdedigen, zelfs al kost je dit je leven?” Hij wachtte rustig het antwoord af. Nadat dat gekomen was ging hij verder. ”Dan, bij de kracht die Starclan mij gegeven heeft, geef ik je je warrior naam. Blurrypaw, van nu af aan zal je bekend staan als Blurryface. Starclan eert je moed en rechtvaardigheid, en wij verwelkomen jou als een volwaardig warrior van Shadowclan,” Hierna sprong de kater naar beneden om de kat te begroeten en het ritueel af te maken.

Voor deze keer geen afsluitende mededelingen, hij vermoedde dat de apocalyptische woorden aan het begin over de ziekte wel genoeg indruk hadden gemaakt, en hij sprong dan ook enkel voor de komende vijf woorden op de rots, en met een brede glimlach meldde hij ze dan ook.

“Hierbij is deze ceremonie geëindigd.”

Lijstje:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Blackbear
Member

Wolf
467
Actief
I am falling faster, vertigo, vertigo

CAT'S PROFILE
Age: 50 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: SC Ceremonie [27-08-'17]   zo 27 aug 2017 - 18:14JUS DREIN JUS DAUN
Zijn schouder was uiteindelijk wel weer beter geworden. Niet gebroken after all, of dat dacht hij toch. Al had hij de laatste tijd af en toe wat spierpijn, random uit het niets. Iets wat hij maar op de herstelling af schoof, en niet op de gekke ziekte die een paar katten had getroffen. De ziekte waar Tallshadow nu over sprak. Hij raadde aan om Acefray te gaan bezoeken, maar dat zou Bear eventjes niet doen. De medicine cat had het zo al druk genoeg, en hij redde zich prima. Zo prima, dat hij zowaar gewoon nog een apprentice kreeg. Hij was een tikje verbaasd, maar ook vereerd. Hij was blij dat zijn inspanningen werden beloond. Daarom knikte hij richting Tallshadow, een van de weinige keren dat hij openlijk respect en dankbaarheid naar de tom toonde. Vervolgens liep de grote zwarte tom op de jonge Cerisepaw af en hij drukte zijn gitzwarte neusje tegen de hare. ”Gefeliciteerd Cerisepaw”, Zei hij met een kleine glimlach. ”We zullen je training zo spoedig mogelijk aanvatten”, Vervolgde hij. Eerst maar eens kijken hoe hij de tijd over zijn twee apprentice zou spreiden zonder dat hij één van hen tekort zou doen.

Tag: Cerisepaw
SLOWLY GOING BLIND
IN THE AFTERGLOW, AFTERGLOW。
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

hannah
264
Afwezig
He wore a smile like a loaded gun.

CAT'S PROFILE
Age: 44 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: SC Ceremonie [27-08-'17]   ma 28 aug 2017 - 11:40

Est-ce que ça à l'air de me préoccuper
“Laat alle katten die oud genoeg zijn om hun eigen prooi te vangen zich verzamelen.”

Brokenhowl keek op van zijn muis dat hij geen minuut geleden had weten te krijgen. Hij richtte zijn blauwe ogen naar Tallshadow toe voordat hij uiteindelijk opstond om richting de rest van de Clan toe te lopen. Afwachtend op welke meldingen er nu wel niet kwamen. "Beste katten. Allereerst bedank ik jullie voor de inspanningen om de clans te doen laten overleven, ze worden niet over het hoofd gezien.” De kater zwiepte even met zijn staart voordat hij zijn aandacht terug naar de leader richtte. "Verder is het inmiddels opgevallen dat er vreemde symptomen de ronde doen. Het is onbekend waar deze toe leiden, en hoe ze zich verspreiden, dus zodra je iets vermoedt bij jezelf of een ander wil ik je vragen naar Acefray te gaan. Met zoveel katten bij elkaar kunnen we geen risico’s nemen," dat trok al meteen Brokenhowl's hele aandacht. Wacht? Ging er een onbekende ziekte rond? Een lichte paniek rees op in hem. En meteen al gingen zijn gedachtes naar Walkingkit. Hij moest hem al snel weer gaan bezoeken. En zorgen dat hij niet ziek werd door welke andere domme kat. Zijn snorharen trilden even, maar zijn bek bleef maar dicht. Hij verwachtte wel dat Tallshadow het in de gaten zou houden. ”Cerisekit en Direkit, een van jullie heeft de leeftijd van zes maanden bereikt en de ander is daarnaast ook weer voldoende genezen, nu zijn jullie oud en fit genoeg om apprentice te worden. Vanaf deze dag zullen jullie bekend staan als Cerisepaw en Direpaw, totdat jullie warrior worden. Jullie mentoren zullen respectievelijk Blackbear en Brokenhowl zijn, die alles wat ze weten met jullie zullen delen.” Hij fronste even in lichte verwarring voordat hij besefte dat zijn naam zonet weer genoemd was. Net zoals bij Honeypaw's ceremonie. Nog een apprentice, blijkbaar. Maar dat kon de bengaal wel aan. Hij wachtte even af totdat hij op de nieuwe apprentice stapte. Zijn dunne staart nogmaals dun heen en weer zwiepend terwijl hij zijn snuit tegen de jongere kater tikte. "Morgen vlak na zonsopkomst bij de ingang van de cave." Was het enige wat hij zei voordat hij weer zijn weg terug naar zijn maaltijd wou maken.

+tagDirepaw
+notes trainingstopic in je inbox c:He wore his scars as his best attire. A stunning suit made of hellfire.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Cerisepaw
Member

hannah
80
Actief
Discontent follows ambition like a shadow

CAT'S PROFILE
Age: 7 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
avatar
BerichtOnderwerp: Re: SC Ceremonie [27-08-'17]   ma 28 aug 2017 - 12:13


Zelfs als haar karakter niet precies een enthousiaste houding droeg kon ze het niet helpen toen ze de nursery uit rende om als één van de eerste bij de leader te komen. Haar staart blij heen en weer zwiepend terwijl ze zocht naar de vacht van Finchpaw en Seaweedpaw, alsof ze hun duidelijk wou maken dat ze nu één van hun was. En dat ze als apprentice hun nachten hel zou gaan maken, in een speelse manier natuurlijk. Gooien met mosballen en ze stiekem laten schrikken door een dode muis under hun nest te leggen. Dit zou wel leuk worden. Haar blauwe ogen keken meteen op toen ze Tallshadow haar naam hoorde roepen. Dit was het! ”Cerisekit en Direkit, een van jullie heeft de leeftijd van zes maanden bereikt en de ander is daarnaast ook weer voldoende genezen, nu zijn jullie oud en fit genoeg om apprentice te worden. Vanaf deze dag zullen jullie bekend staan als Cerisepaw en Direpaw, totdat jullie warrior worden. Jullie mentoren zullen respectievelijk Blackbear en Brokenhowl zijn, die alles wat ze weten met jullie zullen delen.” Een glimlach kwam weer breed terug op haar gelaat terwijl ze haar blik op de zwarte kater richtte. Hem eerst begroetend met een korte knik voordat ze haar snuit tegen de zijne druke. ”Gefeliciteerd Cerisepaw. We zullen je training zo spoedig mogelijk aanvatten”, zei hij vervolgens. Waardoor de roodwitte appentice hem nog een knik gaf. "Ik zal het u niet moeilijk maken," beloofde ze met een grinnik. "Tenminste, niet zo moeilijk als u het zou willen maken."

+ BlackbearLike a bullet train
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

H
612
Actief
Jumpsuit, jumpsuit
Cover me

CAT'S PROFILE
Age: 17 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Young Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: SC Ceremonie [27-08-'17]   ma 28 aug 2017 - 12:29

They say, "Stay in your lane, boy"
But we go where we want to
Hij had nog een nacht niet kunnen slapen. Zijn ogen waren heen en weer aan het kijken terwijl hij de verschillende Clangeuren in zich opnam. Nogal schichtig was hij zijn nest uitgegaan vlak voor zonsopgang. Omdat hij ergens had gehoord over een warrior ceremonie en hij was al oud genoeg om eentje te worden, toch? Al wist hij dat hij mentaal nog niet perfect was. Dat hij zeker bewust was van de schaduwvorm in zijn ooghoek of van de fluisterende stemmen waar hij geen idee van had of het echte stemmen waren of gewoon alles tussen zijn oren afspeelde.

Het duurde niet lang voordat hij Tallshadow iedereen om een ceremonie riep. Dus besloot Blurrypaw om zijn hopen op de bouwen en gewoon toe te luisteren wie nieuwe namen zou krijgen. Zijn oren spitsten even toen hij al begon met de melding van rare symptomen rond de Clankatten. Genoeg om de bruine apprentice de haren overeind te gooien. Hou wou alles behalve ziek worden. De kater wou even gaan zitten maar struikelde per ongeluk en viel zo tegen een andere warrior aan. "Sorry," zei hij snel en zachtjes. Zodat hij de ceremonie niet voor iedereen zou verpesten.

Toen Cerisekit en Direkit tot apprentice werden genoemd en hun mentor kreeg was Blurrypaw al langzaamaan de hoop aan het zakken. Hij kon zich herinneren hoe hij zelf apprentice werd. En Acorndust had verteld over wat hij allemaal zag. Dat was toen hij achterkwam dat hij vast de enige was met zulke rare dingen. En dat had hem zwakker gemaakt. Want niemand kon hem begrijpen, en dat was nog een zwakte. Verwarring. “Dan is er nog een speciale kat die onze aandacht verdient.” Zijn ambere ogen keken snel rond voordat hij omhoog naar Tallshadow keek. ”Ik, Tallshadow, leider van Shadowclan, roep de warrior voorouders aan om neer te kijken op deze apprentice, hij heeft hard gewerkt om de wegen van uw regels te leren, en ik raad hem aan jullie aan als warrior.” De punt van zijn staart was lichtjes heen en weer aan het zwiepen. Alsof hij al zo'n gevoel had dat hij het wel kon zijn. Wanhopig was hij, dat was waar. Maar als hij warrior kon zijn, en als Tallshadow het in zich zag, misschien dat de Clan hem dan als meer nuttig kon gaan zien. ”Blurrypaw, beloof je de warrior code te eren, en je clan te verdedigen, zelfs al kost je dit je leven?” Hij had zijn oren al naar voren gespitst. Maar bij het horen van zijn naam was hij gelijk al meteen aandachtig aan het luisteren. "Ja," was het hem gelukt te miauwen nadat hij even de schok moest binnen werken. Al zag hij het aankomen, aan de andere kant zag hij dit toch niet echt aankomen. Het was ingewikkeld. ”Dan, bij de kracht die Starclan mij gegeven heeft, geef ik je je warrior naam. Blurrypaw, van nu af aan zal je bekend staan als Blurryface. Starclan eert je moed en rechtvaardigheid, en wij verwelkomen jou als een volwaardig warrior van Shadowclan,” nogal verlegen keek de nieuwe warrior even naar de grond terwijl hij even met zijn poten schuifelde voordat hij opkeek en toekeek hoe het effect in zich opnam.

Blurryface


I'm a fly that's trapped in a web

But I'm thinking that my spider's dead
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Direpaw
Member

{ Loïs }
154
Actief
Winter
is coming

CAT'S PROFILE
Age: » 6,5 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
avatar
BerichtOnderwerp: Re: SC Ceremonie [27-08-'17]   do 31 aug 2017 - 21:42

Met een bedrukt hartje sprong Dire op toen hij zag dat Tallstar iedereen bij elkaar riep. Het was voor hem erg spannend, omdat hij niet zeker wist of zijn naam genoemd zou worden deze ceremonie. Hij was immers oud genoeg, maar hij wist niet of hij al goedgekeurd was om te trainen. Mank liep hij niet meer, en zijn been voelde prima aan naar zijn zin, maar je wist het maar nooit. Eerst werd er over een ziekte gesproken en ongelukkig wiebelde het katertje op zijn poten. Dat interesseerde hem niks. Hij wilde dat zijn naam werd genoemd, en snel ook! Maar hij wist zijn spanning redelijk in te houden, en met grote ogen die zijn twijfels toonden keek hij omhoog naar de leider. En toen werd zijn naam genoemd. Met een sprongetje kwam hij overeind en struikelde hij naar voren, waarna hij trots plaats nam voor Tallstar. Hij knikte plechtig toen hij hoorde wie zijn mentor was. Die kende hij wel. Met enthousiasme keek hij om zich heen, op zoek naar de gevlekte kater die Brokenhowl heette, en met rechtopstaande oortjes vond hij hem. Snel ging hij naar hem toe en raakte hij diens neus aan met volle kracht. Een beetje te hard misschien, maar het liet zien hoe leergierig hij was. Hij grijnsde verontschuldigend, en kreeg enkel een paar woorden toegesproken. Met een frons keek hij de ander na, die meer interesse in zijn prooi leek te hebben. Een verontwaardigde blik verscheen in zijn ogen. Zijn mentor had hem de rug toegekeerd! Kort snoof hij. Hij wilde zijn enthousiasme ergens kwijt, hij was nu immers Direpaw, maar had niet een echte go-to person, dus ging hij maar wat beteuterd zitten. Ergens had hij zijn ceremonie heel anders voorgesteld, en opnieuw voelde hij zich toch een beetje een buitenbeentje in de clan, of dit nu werkelijkheid was of niet.


I know I'm a wolf

I've been known to bite
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
SC Ceremonie [27-08-'17]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: The Mountains :: Mountain Territory :: Clan Cavern-
Ga naar: