Lost 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 18° - 26° C
Greenleaf biedt alle vrijheid en opties waar de clans zo voor gevochten hebben. De makkelijkste tijd van het jaar lijkt eeuwig te duren en geeft hoop voor de toekomst. Wat zou er fout kunnen gaan in zo'n perfecte tijd.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 Lost

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 

hannah
264
Afwezig
He wore a smile like a loaded gun.

CAT'S PROFILE
Age: 44 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Lost   ma 28 aug 2017 - 11:52

Est-ce que ça à l'air de me préoccuper
Hij was na de ceremonie maar meteen naar de nurseryplaats gegaan waar alle moederkatten zich bevonden. Echter was dit niet een kwestie van het zoeken van de moederkat, maar zijn zoon. Na de dood van zijn partner en de rest van het nestje was Brokenhowl erg beschermend geworden om de enige kitten. En na het horen van de plotselinge, rare ziekte was de warrior nogal erg chagrijnig geworden van alle stress. Zijn blauwe ogen keken snel rond voor de bekende, kleine bengale vacht van Walkingkit. Misschien moest hij Acefray toch even informeren op controle. Hij zou niet weten wat hij moest doen als de jonge kitten de ziekte zou krijgen.

+tagWalkingkit
+notes xHe wore his scars as his best attire. A stunning suit made of hellfire.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

18
Actief
"Fight the dead, fear the living"

CAT'S PROFILE
Age: 3 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Kitten
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Lost   ma 28 aug 2017 - 12:51

Een ziekte zo dodelijk als een slangenbeet woede door de clan cavern heen. Het was geen greencough waar hij wel eens van gehoord had, nee het was een nieuw soort bacterie, een nieuw soort virus waar niemand van gehoord had. Katten werden afstandelijker, bang om het te krijgen van de andere. Walkingkit was nog maar pas een paar kleine weken en dat betekende dat hij de nursury niet mocht verlaten, de kans op besmetting was te groot en voor de kitten die nu al z´n grote avonturier was was dit niet leuk. Mokkend legde hij zijn kop op zijn gevlekte poten, zijn donker gekleurde ogen die een zachte blauwe gloed met zich meedroegen gleed verveeld rond de nursuryplaats. Zijn papa had samen met hem een grote nest gebouwd, dat was leuk, maar toen moest hij weer weg om de warriortaken te doen. Stom. Zijn vader was veel leuker dan deze saaie queens. Ze stonken, en ze praatte veel te luid naar zijn doen. Hoe moest je nou een dutje gaan doen als de hele tijd luidkeels zaten te roddelen? Hmm. Walkingkit keek even naar een van de moederkatten die tegen hem begon te praten maar hij luisterde niet hij ving maar een enkele woorden op; ´een dutje dien´ zei ze, pss hell no. Hij had geen middagdutje nodig. Hij was al groot! Hij wou spelen! stoeien met papa! Met een nijdige blik keek hij naar de queen en draaide zich van haar op totdat hij een gevlekte vacht zag net als die van hem. "Hey- Papa!" Piepte hij blij voor hij zijn grote nest uit worstelde en zijn kop tegen zijn vader aandrukte, hij was nog zo klein.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Lost
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: The Mountains :: Mountain Territory :: Clan Cavern-
Ga naar: