Ease 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 18° - 26° C
Greenleaf biedt alle vrijheid en opties waar de clans zo voor gevochten hebben. De makkelijkste tijd van het jaar lijkt eeuwig te duren en geeft hoop voor de toekomst. Wat zou er fout kunnen gaan in zo'n perfecte tijd.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 Ease

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 

H
612
Actief
Jumpsuit, jumpsuit
Cover me

CAT'S PROFILE
Age: 17 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Young Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Ease   di 29 aug 2017 - 14:12


Het was geen dag geleden toen hij ruzie had gezocht met een RiverClanner. En of hij ervoor betaald had. Zijn wonden werden al meteen verzorgd om ontsteking tegen te gaan. En het feit dat hij helemaal neergetakeld werd en door een blinde kat waarschijnlijk littekens aan zou overhouden zou een schaamte door de geschiedenis neergaan. Hij had ook Blackbear en ShadowClan een slechte naam gegeven. Maar het was niet dat hij erom gevraagd had. Het was gewoon... Zijn natuur. Zo was hij gevormd. Blijkbaar. Van al die stemmen werd hij gek en nu hij er alleen voor stond was het niet beter geworden. Vooral niet na die ervaring bij het thunderpath.

Dus, net zoals er een slechte kant bestond, bestond er ook een goede kant. En dus besloot Blurryface de RiverClanner te bezoeken en zijn excuses aan te bieden. Want dit was allemaal begonnen omdat hij hem zelf had uitgedaagd. Al wist de ShadowClanner dondersgoed dat het Blur geweest moest zijn. Maar net zoals altijd moest hij zijn rommel opruimen. En het moest maar op zijn manier.
Vandaar dat hij zelf - ondanks de pijn bij zijn nek - naar de prooistapel gelopen was en een vis eruit koos. RiverClanners hielden van vis. Dat was al een feit vóórdat je ze echt kon leren kennen. Hij zwiepte even snel met zijn staart voordat hij terug naar de plek van de medicijn katten liep. Hij had al gehoord van de onbekende ziekte. Dus het was beter als hij ook voorzichtig deed nu hij ook al gewond was geraakt. Hij maakte zijn weg en vond als snel de zwarte vacht van de kat. Met de littekens was het al makkelijker te onderscheiden. Blurryface schraapte even met zijn keel. De dode vis tussen zijn kaken hangend voordat hij voor de RiverClan Elder stond en de vis voor hem neerlegde.

+Tag Ravenfall


I'm a fly that's trapped in a web

But I'm thinking that my spider's dead
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ravenfall
StarClan

M
818
Actief
"I swear I heard demons yelling"

CAT'S PROFILE
Age: Endless †
Gender: Tomcat ♂
Rank: Elder
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Ease   di 29 aug 2017 - 14:36

Ravenfall was na de ruzie tussen hem en de Shadowclanner naar zijn nest toe vertrokken. Het was duidelijk dat hij waarschijnlijk op zijn kop zou krijgen, van Chivypaw en Oceanstar en hopelijk was dat alles. Butterstar was een kat waar hij de kriebels van kreeg als ze boos was dus van zijn part mocht de Riverclan leader er uit blijven. Het was ook weer niet zo erg, right? Het was alleen een kleine uitgelopen ruzie daar hoefde hij echt geen preek te krijgen van tien verschillende katten. De zwarte elder sloot zijn ogen. De tranen die kwamen opzetten te verbergen. De shadowclanners woorden bleven maar opdreunen in zijn lange oren. Sure, hij had ook niet aardige dingen terug gekaatst maar toch, iemand erop wijzen dat hij of zij blind was raakte diep. Ook al dachten de meeste dat hij een harteloze Fox-hearted was. Niet dus. De zwarte tom zuchtte diep en begon zijn poot schoon te likken waar nog wat spetters bloed op zaten van het gevecht. De elder had de tom wel een goeie stoot gegeven ondanks zijn blindheid. Hm, daar zal die wel van leren die Fox-hearted. Ravenfall wou zich net kan oprollen om maar eens weer te gaan slapen (want tja om nu weer te rond sukkelen in de cave leek hem niet zo strak plan, straks brak er weer een ruzie uit) toen pootstappen op hem af kwamen. De zwarte Riverclanner keek op, de geur van vis en Shadowclan zijn neus vullend. Hij fronste en snoof minachtend. Wattef-ck had dit te betekenen?The world around us is burning

But we're so cold

:::::
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

H
612
Actief
Jumpsuit, jumpsuit
Cover me

CAT'S PROFILE
Age: 17 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Young Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Ease   di 29 aug 2017 - 14:42


Hij wist tenminste nu wel dat de kater blind was. Maar hij kon wel de vis ruiken, en de ShadowClangeur. Tenminste, dat was waar Blurryface op zat te hopen. "Ik heb je wat vis gebracht," begon hij maar voorzichtig terwijl hij de dode prooi wat dichter naar hem toe schoof. "Om mijn excuses aan te bieden en... Ja... Dat." Hij had zijn gele ogen naar een andere kat gericht, die momenteel zat te slapen. Puur om oog contact te vermijden. Wat best wel grappig was want de kat was... Blind. Maar het was gewoon iets dat Blurryface in zijn systeem had. Hij was awkward voor een reden. Hij ontdekte al snel dat de kat dat aan het 'slapen' was een schaduw was. Wat hij al aan gewend aan geraakt was. Maar de rode ogen waren niet te missen. Waardoor hij meteen terugkeek naar de zwarte kater. "Het... Het was niet mijn bedoeling om gemeen te zijn, want zo ben ik normaal niet. Maar soms glipt er iets uit en..." Hij besloot om zichzelf snel te stoppen voordat hij echt bleef door ratelen. Tja, wat kon hij anders zeggen? 'Er is iemand anders die zich als mij voor wilt doen'? "Sorry."


I'm a fly that's trapped in a web

But I'm thinking that my spider's dead
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ravenfall
StarClan

M
818
Actief
"I swear I heard demons yelling"

CAT'S PROFILE
Age: Endless †
Gender: Tomcat ♂
Rank: Elder
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Ease   di 29 aug 2017 - 14:54

De tom begon voorzichtig te spreken nadat Ravenfall hem een tijdje aan het zaten te stralen met zijn witte niks ziende ogen. "Ik heb je wat vis gebracht," Prachtige openingszin, alsof hijzelf niet kon ruiken dat hij wat vis meegebracht had. Wat moest het überhaupt voorstellen? Als een soort goedmakertje? "Om mijn excuses aan te bieden en... Ja... Dat." De elder keek hem strak aan, maar zei niks. Het was best creepy dat hij precies wist waar de ogen van de tom voor hem bevonden zodat hij hem recht aan kon kijken, misschien was dat de reden waarom de shadowclanner zijn kop van hem weg draaide. Het... Het was niet mijn bedoeling om gemeen te zijn, want zo ben ik normaal niet. Maar soms glipt er iets uit en..."Sorry."" Ratelde hij door, zijn excuses aanbiedend. Great wat moest hij nou? Hij had deze kat een knal verkocht en nu kwam die naar hem toe om sorry te zeggen, nu moest hij vast en zeker het zelfde doen. uurrghhhhh. Ravenfall bleef even stil. Zichzelf mentaal voor te bereiden om zijn excuses net als de tom voor zich aan te bieden. "uhum.. ja.. Sorry ook" Hij keek net als hem even weg. Awkward.The world around us is burning

But we're so cold

:::::
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

H
612
Actief
Jumpsuit, jumpsuit
Cover me

CAT'S PROFILE
Age: 17 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Young Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Ease   di 29 aug 2017 - 15:15


De kater was gelukkig niet even fel als gisteren. Hij had nog geen sarcastische opmerking uitgesproken en hij leek hem ook niet te negeren. Wat Blurryface wat extra hoop gaf. Hij haatte het om vijanden te hebben. Vooral als hij er zelf voor gezorgd had. "Uhum.. ja.. Sorry ook." Kaatste hij zijn excuses terug. Waardoor de bruine kater erdoor moest glimlachen. "Betekent dit dat het nu goed zit?" Vroeg hij. Al deed hij zijn best zijn hoop niet hoger te gooien. "Ik bedoel... Vrienden?" Dat was een riskerende vraag. Al had de ShadowClanner het zonet als een dobbelsteen gegooid. Oeps? Dat was tenminste niet beledigend bedoeld.


I'm a fly that's trapped in a web

But I'm thinking that my spider's dead
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ravenfall
StarClan

M
818
Actief
"I swear I heard demons yelling"

CAT'S PROFILE
Age: Endless †
Gender: Tomcat ♂
Rank: Elder
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Ease   di 29 aug 2017 - 20:34

"Betekent dit dat het nu goed zit?" Vroeg de tom. Ravenfall beet op zijn lip, hoewel hij graag zijn kont wou omdraaien en de Shadowclanner weg wou snauwen had hij geen zin om weer een boze Oceanstar en Chivypaw op zijn kop te krijgen dus knikte hij tegen zijn wil in. "Sure" Kwam er mompelend uit; Ravenfall wou zich weer omdraaien duidelijk dat hij geen zin had in een praatje met hem al was het nu ´cool´ tussen hen bleek dat de tom nog niet klaar was met hun gesprek. "Ik bedoel... Vrienden?" haha, lol, wat? Ze hadden niet eens vierentwintig uur geleden in elkaars haren gevlogen en nu wou die vriendjes worden? De Shadowclanner was toch niet zo stoer zoals die gedragen had tegenover hem. Juk, vrienden. Hij had ze niet en wou ze niet awel.. Chivypaw en Oceanstar zouden het wel waarderen als ze vertelde dat ze het goed hadden gemaakt en nu dikke vriendjes waren al was het alleen maar voor de show voor de zwarte tom.. hmmm. Dat klonk zo slecht nog niet. Misschien lieten ze hem daarna wel weer met rust. "Waarom niet" Mauwde hij, een sneaky grimas onder zijn masker getrokken. "Wat is eigenlijk je naam, Shadowclanner?" Vroeg hij maar.
Misschien wel zo netjesThe world around us is burning

But we're so cold

:::::
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

H
612
Actief
Jumpsuit, jumpsuit
Cover me

CAT'S PROFILE
Age: 17 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Young Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Ease   di 29 aug 2017 - 21:20


Het ging inderdaad soepeler dan Blurryface verwacht had. Hij had eerst een snauwerige opmerking verwacht, maar het ging veel sneller toen de RiverClanner  zijn vriendschapverzoek toch wel accepteerde. Dus het was niet raar dat de bruine kater er eerst wat verrast van opkeek. "Waarom niet." Mauwde hij. Waardoor Blurryface de glimlach van zijn gezicht af moest dwingen, wat al te moeilijk lukte. Het was niet dat de kater hem kon zien glimlachen. Maar als je blind was kon je beter horen, right? Soort van. Dus dan was het ook niet moeilijk om een glimlach in iemands stem te horen. "Wat is eigenlijk je naam, Shadowclanner?" Oh, tuurlijk. De eerste keer was geen prettige ontmoeting. Dus keek Blurryface even snel naar poten voordat hij antwoord gaf. "Blurryface," antwoorde hij maar. "Maar soms ben ik Blur," kwam er per ongeluk uit. Shit. Wat moest hij hier nou mee? Altijd die stomme glippende woorden. "Maar- alleen... Wanneer ik er zin in heb, enzo..." Probeerde hij het eraf te schudden voordat hij snel van onderwerp besloot te veranderen. "En wat is jouw naam?"


I'm a fly that's trapped in a web

But I'm thinking that my spider's dead
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Ease
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: The Mountains :: Mountain Territory :: Clan Cavern-
Ga naar: