Crazy m*therf*cker (t1 Faithpaw) 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, 3° - -10° C
Leafbare kruipt langzaam het gebied in. Alles wordt kouder en enige sneeuwbuien hebben zich al voorgedaan. Leafbare maakt het ook makkelijker voor ziektes als whitecough en greencough om zich te vestigen in clans, dus medicine cats moeten hun voorraad in de gaten houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 Crazy m*therf*cker (t1 Faithpaw)

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Raptorecho
Dark forest

678
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 25 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Young Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Crazy m*therf*cker (t1 Faithpaw)   wo 30 aug 2017 - 22:03


"Mee komen, Faithpaw, tijd voor je eerste training," sprak Raptorecho met een brede grijns. Hij had er zin in, want de eerste training moest een onvergetelijke training worden. Raptorecho wenkte de apprentice met zich mee en ging er vervolgens vanuit dat deze hem zou volgen. Intussen was de Windclan warrior aardig gewend geraakt aan de harde, oneven ondergrond en wist hij zich er moeiteloos over voort te bewegen. Hij bedacht zich niet dat Faithpaw dit niet zou kunnen dus stopte hij een heel end verder weg. Maar wonderen waren de wereld niet uit, misschien had Faithpaw hem wél bij kunnen houden. We zullen zien.

OOC: Eerste post voor Fear


I'ᗰ Iᑎ ᑕOᑎTᖇOᒪ, ᗰ*Tᕼᕮᖇᖴ*ᑕKᕮᖇ, ᗪO YOᑌ ᑌᑎᗪᕮᖇᔕTᗩᑎᗪ?

:▲R A P T O R ▲:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Faithleap
Member

Butter
81
Actief
"Faith is not believing without proof, but trust without reservation."

CAT'S PROFILE
Age: 13 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Crazy m*therf*cker (t1 Faithpaw)   do 31 aug 2017 - 11:30

Faith ♥
"sheeps and lambs
becoming lions"
Faithpaw was die dag al vroeg in de weer. Vrijwillig had ze enkele van de nesten van haar halfsiblings en de kittens van Raptorecho en Northdrift verschoont. Hoewel het geen prettig taakje was, voelde de jonge Apprentice zich redelijk verbonden met haar jongere familie. Vele kittens van haar generatie waren opgevoed door de grote grijs-bruine kattin die bekend stond als Oceanbreeze, haar biologische moeder en tevens Leader van Windclan. Hoewel er een training op het programma stond, wist ze niet wanneer die zou startten, immers had ze Raptorecho nog niet gesproken. Daarbij was ze van nature een stille kattin, misschien wel een tikkeltje verlegen. Al was ze wel een echte durfal. Zolang ze haar mond maar niet open hoefde te trekken. "Mee komen, Faithpaw, tijd voor je eerste training," klonk er ineens, de witte kattin draaide zich snel en soepel om, waarna ze het laatste mos liet vallen en snel achter haar grotere mentor aan stapte. Zodra ze ook nog eens gewenkt was, trippelde ze iets sneller verder om de relatief korte afstand tussen hen te overbruggen. Eenmaal buiten de Clan Cavern was de grond hard en oneven, iets waarop ze niet geheel was voorbereid. Toch wist ze met haar avontuurlijke instelling en redelijke evenwicht haar mentor in het vizier te houden. De kater stopte en hoewel ze iets achter hem had gelopen, wist ze hem gelukkig al snel te vinden, een geconcentreerde blik stond op haar gezicht terwijl ze haar poten zorgvuldig en toch snel plaatste. Geen kat wou op haar eerste training haar pootkussens snijden aan de harde soms scherpe steenranden. Met een vragende blik op haar gezicht keek ze haar mentor aan, hoewel ze blij was dat hij gestopt was, en ze van deze ondergrond in het begin vast en zeker pijnlijke poten zou krijgen, hoorde hij haar niet klagen. Vragen stelde ze hem nog niet, al was het met haar blik duidelijk dat ze wel wou weten wat hij in de planning had.
lili # #
credit to kenz.Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Raptorecho
Dark forest

678
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 25 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Young Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Crazy m*therf*cker (t1 Faithpaw)   za 2 sep 2017 - 0:01

Raptorecho had te maken met Faithpaw, dochter van Oceanbreeze, zijn geweldige leider en de partner van zijn al even geweldige broer. Dat de nieuwe leider van Windclan hem haar dochter had toegewezen als apprentice, liet hem weten dat de leider hem niet per se wantrouwde. Vertrouwen wilde de kater niet zeggen, want hij wist hoe de kattin naar hem keek. Dat kwam natuurlijk allemaal door Tigergaze, de kater die hij moest en zou vermorzelen tot in de kern. Verder wilde hij katten binnen de clan naar zijn poten draaien. Raptorecho kikte nou eenmaal op macht en zeggenschap. Hij kikte ook op pijn en verderf. Maar echt voelen deed hij niet. Raptorecho was tot een halt gekomen en keek over zijn schouder naar de naderende apprentice. Hij ging haar niet complimenteren op het feit dat ze hem best goed bij had gehouden, nee, zo stak Raptorecho niet in elkaar. "Les één; wees altijd voorbereid op het onverwachtse," sprak Raptorecho rustig. "Waar ik mee wil beginnen is het vechten, omdat een rondleiding door dit gebied niet echt veel nut heeft, aangezien we hier niet blijven," sprak Raptorecho. "Daarbij mag je er niet alleen op uit," voegde Raptorecho er nog even aan toe. Er waren al een aantal apprentices verdwaald geraakt omdat zij wel hadden gedacht dat ze er alleen op uit hadden gemogen. Raptorecho boeide het niet, maar hij moest zich voordoen als een voorbeeldige warrior. "Laat mij eens een houding zien waarbij je stevig op de grond staat," beval Raptorecho.


I'ᗰ Iᑎ ᑕOᑎTᖇOᒪ, ᗰ*Tᕼᕮᖇᖴ*ᑕKᕮᖇ, ᗪO YOᑌ ᑌᑎᗪᕮᖇᔕTᗩᑎᗪ?

:▲R A P T O R ▲:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Faithleap
Member

Butter
81
Actief
"Faith is not believing without proof, but trust without reservation."

CAT'S PROFILE
Age: 13 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Crazy m*therf*cker (t1 Faithpaw)   za 4 nov 2017 - 20:01

Faith ♥️
"sheeps and lambs
becoming lions"
Als Faithpaw het nog niet door had gehad, dan wist ze het nu wel. Haar mentor was geen kater voor gezellige praatjes, hij was puur en alleen business. Het kwam er dus op neer dat ze geen echte band met hem op zou bouwen, en enkel zijn opdrachten uit zou voeren. Iets dat hoogstwaarschijnlijk een uitdaging zou worden voor de jonge witte kattin. "Les één; wees altijd voorbereid op het onverwachtse," sprak de grotere kater rustig. "Waar ik mee wil beginnen is vechten, omdat een rondleiding door dit gebied niet echt veel nut heeft, aangezien we niet hier blijven," verklaarde de kater die de jonge Apprentice haar mentor mocht noemen. "Daarbij mag je er niet alleen op uit," voegde hij er nog even snel aan toe. Faithpaw mocht een nieuwsgierig aangelegde kattin zijn, maar was zeker niet dom. Haar intelligentie had ze waarschijnlijk van haar moeder gekregen, al was haar vader Neverland ook een nadenkende kater geweest. Ze kon wel impulsief zijn, echter was ze avontuurlijk en slim genoeg om situaties naar haar poot te zetten en had ze zich nog nooit in gevaarlijke situaties weten te plaatsen. Ooit moest de eerste keer zijn, iedere Warrior zou gevaar tegen komen in het leven. Daarvoor waren ze Clankatten en geen Kittypets. "Laat mij eens een houding zien waarbij je stevig op de grond staat," beval de kater waarna Faithpaw zonder een woord te zeggen haar poten stevig onder haar plaatste, al probeerde ze niet te houterig te gaan staan. Haar lichaam was er op gebouwd om soepel weg te kunnen komen, niet op pure kracht. Hierdoor was ze automatisch wat bewegelijk gaan staan, klaar om weg te kunnen springen en hield zich hierdoor waarschijnlijk niet geheel aan zijn opdracht. Instincten waren niet altijd handig, ze stond wel stevig, echter was haar instinct er eerder naar om weg te springen dan te blijven staan als iemand aan viel.
lili # #
credit to kenz.Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Crazy m*therf*cker (t1 Faithpaw)
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: The Mountains :: Mountain Territory :: Vulture's Drop-
Ga naar: