RC ceremony (09-2017) 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 18° - 26° C
Greenleaf biedt alle vrijheid en opties waar de clans zo voor gevochten hebben. De makkelijkste tijd van het jaar lijkt eeuwig te duren en geeft hoop voor de toekomst. Wat zou er fout kunnen gaan in zo'n perfecte tijd.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 RC ceremony (09-2017)

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Butterstar
River Queen

Michelle
6418
Actief
She's got that whole, purpose driven warrior queen save the world, type of vibe.

CAT'S PROFILE
Age: 66 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Leader
avatar
BerichtOnderwerp: RC ceremony (09-2017)   vr 1 sep 2017 - 13:11


Ze voelde zich niet helemaal lekker deze ochtend. Toch had ze zichzelf omhoog gesleept. Het zou niet wijs zijn om nu te blijven liggen, hoe graag ze dat dan ook zou willen doen. Nog even wat extra warmte en een seconde langer bij haar kittens blijven.

Ze had niet veel te zeggen toen ze haar clan bijeen riep. Een kitten was oud genoeg om apprentice te worden en de andere apprentice had een nieuwe mentor nodig. Hoog tijd om dat dus om dat door te voeren.

Rustig wachtte ze haar clan af en keek de katten een voor een aan. "Goedemorgen." Mauwde ze met een halve geeuw wetende dat het maar wat vroeg was. "We hebben vandaag een kitten in ons midden die haar apprentice naam mag ontvangen en daarbij ook haar mentor." Een warme glimlach gleed over haar lippen terwijl ze naar Mistykit keek. "Vanaf vandaag tot de dag waarop jij jouw taken voltooid hebt en je volwaardig Warrior genoemd mag worden zal jij Mistypaw heten. Lynxfang zal jouw mentor zijn en je alles leren wat hij weet." Met een knikje naar de senior warrior draaide ze haar kop weer bij.

"Dan nu, Myrtlepaw." Een zachte glimlach gleed even op haar gelaat voor ze weer serieus keek. Chillybreath zal jouw training overnemen waar jouw vorige mentor gebleven is. Ze zal een prima Warrior van je maken."

Goed dat was het leuke, nu het mindere. "Nightstream en Chivypaw hebben mijn aandacht er al opgelegd, er heerst onrust. En deze onrust gaat over elke kuch of nies die we horen. Let goed op jezelf en op de anderen. Als er echt grote ziekte uitbreekt midden in de vier clans kan dit fatale gevolgen hebben. Dit moeten we voorkomen." Met een strakke blik keek ze iedere kat aan voor ze langzaam knikte en van haar rots afsprong haar vacht uitschuddend. Klaar om terug te stappen naar haar kittens. Tenzij iemand haar nog iets wou vragen.I know my call despite my faults and despite my growing fears
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Bo~
826
Actief
She's been beaten, bruised and broken
She's felt pain instead of love
Inside she was an angel
But she never knew she was

CAT'S PROFILE
Age: 29 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: RC ceremony (09-2017)   wo 27 sep 2017 - 19:07

Chillybreath
Kouder werd het. Het warme seizoen raakte op zijn einde. Het was vroeg in de ochtend, maar iets wat haar wakker maakte was de stem van de leader die haar clan bijeen riep. Het was tijd voor een ceremonie, zo vroeg in de ochtend. Waarom moest het op zo’n tijdstip? Ze wist niet waarom het zo vroeg moest, maar Butterstar had er vast een reden voor. Ze zuchtte even zachtjes en mopperde iets zachtjes waarna ze maar besloot om zich bij de rest te voegen voor wat Butterstar dan ook wilde vertellen tegen hen. ”Goedemorgen.” klonk er dan ook half gapend van de poes af, waarop Chilly even naar de poes op keek. Haar gezicht wat neutraaltjes, maar haar gedachten? Oh boy. Ze vond het respectloos om zo tegenover de clan te staan. Er kwam eerst een kitten die apprentice mocht worden, waarvan de mentor Lynxfang werd. Zij had zelf ook een apprentice gekregen vorige ceremonie, maar de apprentice had nog niks gedaan ondanks de pogingen van Chillybreath om iets te gaan doen. Jammer, maar helaas. ”Dan nu, Myrtlepaw.” klonk er met een zachte glimlach van de poes af, waarna deze echter al snel weer verdween. ”Chillybreath zal jouw training overnemen waar jouw vorige mentor gebleven is. Ze zal een prima Warrior van je maken.” Chilly’s ogen gingen even iets meer open van verbazing. Okay.. dan? Ze liep naar voren om de apprentice een neusje te geven, waarna ze terug ging zitten. Nog een apprentice erbij dan.. ”Nightstream en Chivypaw hebben mijn aandacht er al opgelegd, er heerst onrust. En deze onrust gaat over elke kuch of nies die we horen. Let goed op jezelf en op de anderen. Als er echt grote ziekte uitbreekt midden in de vier clans kan dit fatale gevolgen hebben. Dit moeten we voorkomen.” klonk er van de poes af, terwijl ze iedere kat aan keek, om vervolgens te knikken en van de rots af sprong. Chilly slikte even, waarna ze warm glimlachend naar haar nieuwe apprentice. ”Goedemorgen Myrtlepaw, wil je nu al beginnen of wat later?” vroeg ze met een zachte glimlach aan de apprentice.
Ɓσ


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
RC ceremony (09-2017)
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: The Mountains :: Mountain Territory :: Clan Cavern-
Ga naar: