RC ceremony (09-2017) 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, -15° - 05° C
Hoog in de bergen is het gure winterweer nog harder aanwezig en iedereen die niet gebouwd is op het exteem koude weer gaat een zware tijd tegemoet. Het is enkel te hopen dat er genoeg voorbereidingen zijn gemaakt om te overleven.
WHAT'S HAPPENING
Storyline
In-Game Storyline
A Path unwalked
"She stood in the storm, and when the wind did not blow her way, she adjusted her sails."
Meer informatie klik hier
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Mod
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 RC ceremony (09-2017)

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Go down 
Butterstar
Moderator

Michelle
6334
Actief
The true soldier fights not because she hates what is in front of her, but because she loves what is behind her.

CAT'S PROFILE
Age: 66 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Leader
avatar
BerichtOnderwerp: RC ceremony (09-2017)   vr 1 sep 2017 - 13:11


Ze voelde zich niet helemaal lekker deze ochtend. Toch had ze zichzelf omhoog gesleept. Het zou niet wijs zijn om nu te blijven liggen, hoe graag ze dat dan ook zou willen doen. Nog even wat extra warmte en een seconde langer bij haar kittens blijven.

Ze had niet veel te zeggen toen ze haar clan bijeen riep. Een kitten was oud genoeg om apprentice te worden en de andere apprentice had een nieuwe mentor nodig. Hoog tijd om dat dus om dat door te voeren.

Rustig wachtte ze haar clan af en keek de katten een voor een aan. "Goedemorgen." Mauwde ze met een halve geeuw wetende dat het maar wat vroeg was. "We hebben vandaag een kitten in ons midden die haar apprentice naam mag ontvangen en daarbij ook haar mentor." Een warme glimlach gleed over haar lippen terwijl ze naar Mistykit keek. "Vanaf vandaag tot de dag waarop jij jouw taken voltooid hebt en je volwaardig Warrior genoemd mag worden zal jij Mistypaw heten. Lynxfang zal jouw mentor zijn en je alles leren wat hij weet." Met een knikje naar de senior warrior draaide ze haar kop weer bij.

"Dan nu, Myrtlepaw." Een zachte glimlach gleed even op haar gelaat voor ze weer serieus keek. Chillybreath zal jouw training overnemen waar jouw vorige mentor gebleven is. Ze zal een prima Warrior van je maken."

Goed dat was het leuke, nu het mindere. "Nightstream en Chivypaw hebben mijn aandacht er al opgelegd, er heerst onrust. En deze onrust gaat over elke kuch of nies die we horen. Let goed op jezelf en op de anderen. Als er echt grote ziekte uitbreekt midden in de vier clans kan dit fatale gevolgen hebben. Dit moeten we voorkomen." Met een strakke blik keek ze iedere kat aan voor ze langzaam knikte en van haar rots afsprong haar vacht uitschuddend. Klaar om terug te stappen naar haar kittens. Tenzij iemand haar nog iets wou vragen.


Terug naar boven Go down
Profiel bekijken

463
Actief
avatar
BerichtOnderwerp: Re: RC ceremony (09-2017)   wo 27 sep 2017 - 19:07

Chillybreath
Kouder werd het. Het warme seizoen raakte op zijn einde. Het was vroeg in de ochtend, maar iets wat haar wakker maakte was de stem van de leader die haar clan bijeen riep. Het was tijd voor een ceremonie, zo vroeg in de ochtend. Waarom moest het op zo’n tijdstip? Ze wist niet waarom het zo vroeg moest, maar Butterstar had er vast een reden voor. Ze zuchtte even zachtjes en mopperde iets zachtjes waarna ze maar besloot om zich bij de rest te voegen voor wat Butterstar dan ook wilde vertellen tegen hen. ”Goedemorgen.” klonk er dan ook half gapend van de poes af, waarop Chilly even naar de poes op keek. Haar gezicht wat neutraaltjes, maar haar gedachten? Oh boy. Ze vond het respectloos om zo tegenover de clan te staan. Er kwam eerst een kitten die apprentice mocht worden, waarvan de mentor Lynxfang werd. Zij had zelf ook een apprentice gekregen vorige ceremonie, maar de apprentice had nog niks gedaan ondanks de pogingen van Chillybreath om iets te gaan doen. Jammer, maar helaas. ”Dan nu, Myrtlepaw.” klonk er met een zachte glimlach van de poes af, waarna deze echter al snel weer verdween. ”Chillybreath zal jouw training overnemen waar jouw vorige mentor gebleven is. Ze zal een prima Warrior van je maken.” Chilly’s ogen gingen even iets meer open van verbazing. Okay.. dan? Ze liep naar voren om de apprentice een neusje te geven, waarna ze terug ging zitten. Nog een apprentice erbij dan.. ”Nightstream en Chivypaw hebben mijn aandacht er al opgelegd, er heerst onrust. En deze onrust gaat over elke kuch of nies die we horen. Let goed op jezelf en op de anderen. Als er echt grote ziekte uitbreekt midden in de vier clans kan dit fatale gevolgen hebben. Dit moeten we voorkomen.” klonk er van de poes af, terwijl ze iedere kat aan keek, om vervolgens te knikken en van de rots af sprong. Chilly slikte even, waarna ze warm glimlachend naar haar nieuwe apprentice. ”Goedemorgen Myrtlepaw, wil je nu al beginnen of wat later?” vroeg ze met een zachte glimlach aan de apprentice.
Ɓσ


She's seen nothing but the concrete
Yeah the world has left her cold
She's been beaten, bruised and broken
She's felt pain instead of love
Terug naar boven Go down
Profiel bekijken
 
RC ceremony (09-2017)
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: The Mountains :: Mountain Territory :: Clan Cavern-
Ga naar: