Vervolgverhaal 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Newleaf, 07° - 14° C
Samen met de terugkeer van de clans keert ook de warmte terug. Newleaf is de periode van opbouw en nieuw leven. Het is als een teken van Starclan, een zegen van warmte.
WHAT'S HAPPENING
Storyline
In-Game Storyline
A Path unwalked
"She stood in the storm, and when the wind did not blow her way, she adjusted her sails."
Meer informatie klik hier
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 Vervolgverhaal

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Amberhunt
Member

Bo3
3090
Actief
"I'm forced to deal with what I feel"

CAT'S PROFILE
Age: 22 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Young Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Vervolgverhaal   za 2 sep 2017 - 18:25

Misschien weet je door de titel al ongeveer wat dit wordt. Maar wat mij dus een leuk idee leek is om de schrijfvaardigheid van alle geweldige mensen hier te bundelen om samen één verhaal te schrijven. Iedereen die mee wilt doen schrijft een stukje, helemaal in jouw eigen schrijfstyle. Zolang je de rest van het verhaal maar doorleest en het daarop laat aansluiten, voor de rest ben je helemaal vrij in wat je wilt schrijven. Je mag zelf weten hoeveel je wilt schrijven, er is geen limiet aan hoe kort of lang jouw stukje hoeft te zijn. Meerdere stukken schrijven mag uiteraard ook, maar het liefst niet met slechts één post ertussen. Ik hoop dat jullie interesse hebben in dit idee, succes met schrijven en hier is het eerste deel van ons verhaal:Een harde windvlaag werd meegebracht door de trein die het verlaten stationnetje voorbij raasde. Niemand die in de trein zat was geïnteresseerd in Misthallery, het dorpje met nauwelijks tweeduizend inwoners. Na een dag hard werken waren zij alleen geïnteresseerd in teruggaan naar hun comfortabele huizen in de stad die een halfuur naar het zuiden lag. De enige mensen die wel interesse in Misthallery hadden waren de inwoners zelf, en het handje vol toeristen dat elk jaar in de zomer langs kwam om de huizen en het monument hier te bezichtigen. Ian was iemand uit de eerste groep. En hoewel hij dacht dat het leven in de stad een stuk beter zou zijn, had hij toch veel respect voor het gehucht en haar inwoners. Er woonden veel excentrieke mensen in Misthallery. Zij waren de reden dat het dorpje vaak werd bespot door de stadsmensen. Ian vond deze mensen juist interessant alhoewel hij moest toegeven dat sommige inderdaad niet helemaal spoorden. En hoe weinig mensen ook van Misthallery wisten, er was één lijstje waar het altijd op nummer één zou staan: 'Stad of dorp met het hoogste aantal onverklaarbare verdwijningen.' Daardoor was er een hoop folklore ontstaan over het dorp. Van ontvoering door aliens tot een cult van kannibalen, theorieën over de verdwijningen waren er genoeg. En toch wist niemand het zeker.

Ian keek op toen hij de windvlaag voelde, zijn kleding wapperde en hij kuchte een beetje. Toen stond hij op van het metalen bankje en begon naar huis te lopen. Het was niet heel ver lopen. Dat kon ook niet echt met dit miniscule dorpje, na twintig minuten stond hij al voor de eikenhouten deur van het kleine huisje waar hij woonde. Hij opende de deur en ging naar binnen. Meteen merkt hij iets vreemds, de lichten waren uit. Dat zou Sarah nooit zo vroeg gedaan hebben. Ook in de slaapkamer en badkamer brande geen enkel licht. En nog belangrijker: Sarah was weg.


Now I just sit in silence

Art:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Vervolgverhaal
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: General :: Warrior Chat :: Game Board-
Ga naar: