That's what we discover. [TRAINING 1/CEDARPAW/AVIDPAW] 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 20°C - 35°C
Na een lange, koude Leafbare en een armzalige Newleaf. Trekt Greenleaf met een zucht van verlichting het woud in. De extreme hitte is heerlijk maar bengt ook gevaren met zich mee. Vele Twolegs die hun honden uitlaten en prooi dat de hitte niet aankan. Ook dit seizoen zal niet makkelijk worden voor de clans..
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 That's what we discover. [TRAINING 1/CEDARPAW/AVIDPAW]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Jayflame
Member
That's what we discover. [TRAINING 1/CEDARPAW/AVIDPAW] DPKsfdL
Freedje
314
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 21 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Young Warrior
Jayflame
BerichtOnderwerp: That's what we discover. [TRAINING 1/CEDARPAW/AVIDPAW]   That's what we discover. [TRAINING 1/CEDARPAW/AVIDPAW] Icon_minitimema 4 sep 2017 - 18:52

Jayflame voelde, nadat de schrik weggezakt was omwille van het feit dat hij opeens mentor was geworden, nervositeit opkomen. Hoe kon hij zich concentreren op de training van maar liefst twee apprentices als al wat zijn gedachten domineerde Routpaw was? En ze mocht zijn gedachten niet eens domineren, want ze was van een andere Clan en was ook nog eens verbonden met StarClan, wat het verboden maakte om iets met haar te hebben. Jayflame had nu namelijk al wel geconcludeerd voor zichzelf dat het liefde was wat hij voelde voor de she-cat, ook al wilde hij graag blijven geloven dat het gewoon om vriendschap draaide. Het was wel wat hij zichzelf moést voorhouden, want dit werd echt niet geaccepteerd door StarClan. En niet alleen door StarClan, maar ook niet door de andere Clans, door de warrior code en noem maar op. Het was iets wat recht tegen alle principes inging. Maar ja… het feit dat hij een halve BloodClanner was, druiste in principe ook recht tegen alle normen in. Hij zuchtte. Waarom moest alles zo moeilijk zijn? Hij concentreerde zich gelukkig nog net genoeg op zijn omgeving om te voorkomen dat hij op zijn bek ging; hij sprong over de tak heen die zijn pad blokkeerde en waarschuwde zijn apprentices door iets over zijn schouder te roepen om hun ook te waarschuwen. Oh ja. Hij moest een rondleiding geven. Hij stond stil en wachtte tot ze zich bij hem verzameld hadden. “Het gedeelte waar we ons nu bevinden, is de Redwood,” sprak hij. “Dit gebied is het meeste te vergelijken met ons vroegere territory omdat we ons in een bos bevinden. De prooi die je hier kan vinden, zal dus ook ongeveer hetzelfde zijn als de prooi die je in onze territory kan vinden. Vanaf dit gedeelte kun je in principe overal naartoe gaan en door de verschillende geuren te volgen en op te merken, kun je je gemakkelijker oriënteren.” Hij draaide zich naar een bepaalde richting om een voorbeeld te geven. “Als je je naar hier draait, zal je merken dat de wind feller is en als je je goed genoeg concentreert, hoor je zelfs het vage geluid van kabbelend water. Dat indiceert dat zich daar een snelstromende rivier bevindt, ook al the Rapids genoemd. Er zijn RiverClanners die daar gaan vissen, maar ik raad julie om, als jullie willen gaan drinken, naar een rustiger onderdeel te gaan. Ik zal straks laten zien waar de beste drinkplaats is. En ook de mooiste.” Hij gaf een knipoog naar de twee katten. Tot zover ging het concentreren op de training goed. Vervolgens draaide hij zich weer een kwartslag en wees naar een andere richting waar de wind veel feller te voelen was dan waar hij net naar had gewezen. “Zoals jullie al wel weten, bevinden we ons op bergen. Wat zouden jullie verwachten tegen te komen als jullie in die richting gaan?”

OOC: Om de training leuk en actief te houden, zou ik graag hebben dat er tussen elke post niet meer dan een maand of anderhalve maand tijd zit. Mocht dit niet lukken, geef dit dan op tijd aan me aan zodat ik hier rekening mee kan houden en de ander ook kan verwittigen. Laat je niets weten, dan mag diegene die eigenlijk na jou kwam voor zijn beurt posten (na een maand). Na deze (korte) trainingstopic kunnen we ook kijken of jullie liever gezamenlijke trainingstopics aan willen houden of liever een aparte hebben (met een aparte heb je “meer” overzicht, maar met een gezamenlijke meer tijd om te posten omdat een ander nog voor jou moet posten, wat voordeel geeft als je met school zit en dergelijke) ^^ Voor de rest: enjoy!
]


Training overzicht:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Avidclaw
Member
That's what we discover. [TRAINING 1/CEDARPAW/AVIDPAW] Tumblr_o8cxskuSsI1r5pc6bo3_250
❀ Loïs
151
Actief
❀ She is so much more

CAT'S PROFILE
Age: ❀ 14 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Avidclaw
BerichtOnderwerp: Re: That's what we discover. [TRAINING 1/CEDARPAW/AVIDPAW]   That's what we discover. [TRAINING 1/CEDARPAW/AVIDPAW] Icon_minitimevr 15 sep 2017 - 20:52

Ze kon het niet helpen maar denken dat ze haar mentor een beetje jong vond. Liever had ze een ouder iemand gehad.. Een senior warrior die speciale trucjes had ontwikkeld en die haar stiekem wat extra technieken bijleerde. Dat zou er niet van komen bij Jayflame. Maar ze was dankbaar dat ze apprentice was en dat ze eindelijk kon beginnen met haar training, dus klaagde ze niet. Wel liet ze een zuchtje horen toen ze een beetje doelloos leken rond te lopen en met een veelbetekenende blik keek ze naar haar broer. Gingen ze nog beginnen, of..? Bij de waarschuwing van haar mentor keek ze naar de grond, waarna ze extra netjes over de tak heensprong en met een trotse zwiep van haar staart achterover keek naar haar broer. Ze trok haar wenkbrauw uitdagend op. Overtref die sprong maar is. Toen begon hun mentor echter met spreken dus snel kwam ze dichterbij, om niets te missen van wat hij zij. Ze ging zitten en vouwde haar staart netjes om haar poten heen, waarna ze aandachtig luisterde. Redwood, Redwood, ze had het eerder gehoord. Ze keek om zich heen en vond het eigenlijk wel mooi. Hier kon ze wel aan wennen. En ze vond het leuk dat het leek op het bos in hun vorige territorium, één die ze nooit gezien had, aangezien ze op de stepping stones geboren was na de bosbrand. Ze spitste haar oortjes om de rivier te horen, en kon het na goed concentreren horen. Ze grijnsde en knikte. "Ik hoor het!" vertelde ze opgewekt. Maar het was geen drinkplaats. Hmm. Uitdaging aanvaard. Nu nog even wachten tot Jayflame weg was, dan zou ze is laten zien dat ze daar wel drinken kon.


That's what we discover. [TRAINING 1/CEDARPAW/AVIDPAW] Avidos10
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
That's what we discover. [TRAINING 1/CEDARPAW/AVIDPAW]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: The Mountains :: Mountain Territory-
Ga naar: