Trust I seek and I find in you 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, 3° - -10° C
Leafbare kruipt langzaam het gebied in. Alles wordt kouder en enige sneeuwbuien hebben zich al voorgedaan. Leafbare maakt het ook makkelijker voor ziektes als whitecough en greencough om zich te vestigen in clans, dus medicine cats moeten hun voorraad in de gaten houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 Trust I seek and I find in you

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 

• Daanz
526
Actief
"There's always gonna be some canyon in the way. There's always gonna be a river I cannot cross. Somewhere along this path that's chosen me. I know I'm gonna fall down, feel lost, feel weak."

CAT'S PROFILE
Age: • 21 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Queen
avatar
BerichtOnderwerp: Trust I seek and I find in you   di 5 sep 2017 - 9:54

No one said this would ever be easy, my love! But I will be by your side when the impossible rises up. We will travel this life well-worn, no matter the cost, no matter how long. We will leave our footprints behind and carry on.
Haar hoofd draaide op dit moment overuren. Alle emoties die door haar lichaam heen gierde, het maakte haar gek. De zandkleurige kattin was woedend op StarClan omdat ze hen dit aandeden. Steeds meer katten raakte besmet met de onbekende ziekte, her en der vielen ze gewoon neer. En nu was ook haar dochtertje besmet, omdat ze al zwakker was dan de rest was de kans op overleving zeer klein. Waarschijnlijk waren haar andere kittens ook al besmet, wie weet droeg ze zelf de ziekte wel met zich mee.
De kattin had nood om iemand tegen wiens schouder ze kon leunen. Dit alles was gewoon te zwaar voor haar, een jonge moeder wiens kittens al geboren waren met handicaps, en waarvan de kans groot was dat ze hen nu ook nog eens verloor aan de dood. Ze was al zoveel verloren. Familie, vrienden. Het was genoeg geweest.
Natuurlijk had ze wel door gehad dat de kater haar enorm aan het ontwijken was, alsof hij bezig was hun band te laten verrotten. Maar Sandflower kon aan niemand anders denken dan aan de kater om nu heen te gaan. "Tall," mauwde ze dan ook toen ze de kater zag en om zijn aandacht te trekken. Het nieuws over de zieke Snowykit was als een lopend vuurtje door ThunderClan heengegaan, hij zou het moeten weten. Of het boeide hem zo weinig meer dat hij het niet eens had gehoord, dat kon ook altijd nog.
TALLFRIGHT
Hє ℓινєѕ ιη уσυ, нє ℓινєѕ ιη мє
Hє ωαтcнєѕ σνєя єνєяутнιηg ωє ѕєє
Iηтσ тнє ωαтєяѕ, ιηтσ тнє тяυтн
Iη уσυя яєƒℓєcтιση, нє ℓινєѕ ιη уσυ
Mother of Dragons:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Trust I seek and I find in you
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: The Mountains :: Mountain Territory :: Clan Cavern-
Ga naar: