[Kitten search] When life will take your breath away 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, 3° - -10° C
Leafbare kruipt langzaam het gebied in. Alles wordt kouder en enige sneeuwbuien hebben zich al voorgedaan. Leafbare maakt het ook makkelijker voor ziektes als whitecough en greencough om zich te vestigen in clans, dus medicine cats moeten hun voorraad in de gaten houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 [Kitten search] When life will take your breath away

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Ga naar pagina : 1, 2  Volgende

Julia
823
Actief
We are all mistaken sometimes; sometimes we do wrong things, things that have bad consequences. But it does not mean we are evil, or that we cannot be trusted ever afterward

CAT'S PROFILE
Age: 48 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Queen
avatar
BerichtOnderwerp: [Kitten search] When life will take your breath away   di 5 sep 2017 - 16:51

Hallo allemaal,

Misschien onverwachts, maar misschien ook niet XD . Brindleleaf is weer zwanger. Van wie deze keer? Van Barksound natuurlijk, gheghe.

Ze zal het stil gaan houden. Ze heeft het zelf wel door aangezien ze weet hoe het voelt om kittens in haar buik te hebben, maar omdat haar vacht weer wat dikker is zal het niet zo snel opvallen. Ook groeit haar buik niet zo veel, omdat er maar twee kittens in zitten. Ze durft het niet te vertellen, omdat ze bang is katten nog meer pijn te doen. Ook aan Barksound vertelt ze het niet. Hoe dat uiteindelijk uit gaat pakken, dat zal vanzelf duidelijk worden c: .


Puntjes:
- Er zal maar één kitten gezond ter wereld komen en dus ook maar één gekozen worden! (Tenzij iemand een Tribe of Endless Hunting kitten wil natuurlijk)
- De kitten zal opgroeien in de Tribe
- Jullie hebben tot 26 september om een aanmelding te schrijven/aan te passen

Liefs, Yanthe en JuliaMijn oude rotten

[Low posting account]


Laatst aangepast door Brindleleaf op di 5 sep 2017 - 20:31; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Redpetal
Member

Bunny
2351
Actief
"I'd rather have flowers in my hair than diamonds around my neck"

CAT'S PROFILE
Age: 31 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Queen
avatar
BerichtOnderwerp: Re: [Kitten search] When life will take your breath away   di 5 sep 2017 - 17:42

: OOOO
Ik ga me niet aanmelden denk ik, hmm xD heb te veel accs rip
Miss als het een tribe kitten mocht geweest zijn :')

Maar ik ga dit wel stalken, sws! Amber gaat weer lekker kwaad zijn als er ooit bekend word dat het haar halfsib is hehe :')


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Chivypaw
Med. cat apprentice

Beertje
1378
Actief
She's my queen
from this day until
my last day
.

CAT'S PROFILE
Age: ▼ 16 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Medicine Cat App
avatar
BerichtOnderwerp: Re: [Kitten search] When life will take your breath away   di 5 sep 2017 - 19:48

Jush Honey wordt halfsib, ik ga me ook niet aanmelden ^^ maaaarrrr ik wens iedereen die dat wel doet succes <3


♕ C H I V Y ♕

:l o v e:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

H
612
Actief
Jumpsuit, jumpsuit
Cover me

CAT'S PROFILE
Age: 17 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Young Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: [Kitten search] When life will take your breath away   di 5 sep 2017 - 20:08

Ik meld me aan voor de Tribe kitty uwu maar ik beloof het niet, ik zie wel c:


I'm a fly that's trapped in a web

But I'm thinking that my spider's dead
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Oceanstar
Clanleader

~Butter(fly)~
2965
Actief
~Waiting Hurts. Forgetting Hurts. But not knowing which decision to take can sometimes be the most painful.~

CAT'S PROFILE
Age: ~29 moons~
Gender: She-cat ♀
Rank: Leader
avatar
BerichtOnderwerp: Re: [Kitten search] When life will take your breath away   di 5 sep 2017 - 20:12

Motivation
Met mijn karakter Oceanbreeze heb ik al vele malen met beide Bronzemask en Brindleleaf in topics gezeten. Ook als ik het mij goed herinner heb ik ooit een topic met Barksound gehad, toen Ocean nog een kitten was. Hij was de Apprentice van Whitelion. Beide karakters zijn fantastisch, en ook de band tussen Brindleleaf en Barksound is indrukwekkend. Zeker gezien het feit dat ze een hele geschiedenis hebben. Dit zal hoe dan ook een leuk klein nest worden, en ik hoop dat ik er deel van uit kan maken. Verder kennen jullie mij beide wel geloof ik!
General
Name: Hare That Runs At Dawn "Hare", deze naam kan worden gekozen omdat Windclan op hazen jaagt. Hierbij is dan natuurlijk ook duidelijk dat ze afstammeling is van twee oorspronkelijk Windclan ouders. Mouse Hiding In Tall Grass "Mouse", is vernoemd naar haar overleden zus, ze lijkt aardig op haar ouder zus, behalve dan haar ogen. Die ze duidelijk van haar moeder geërfd heeft. Bird Who Sings Morning Song "Bird" deze naam heeft weinig te maken met haar ouders, meer met het geluid van een vogel in de buurt kort na haar geboorte. Mocht ze geboren worden in de avond, dan zal morning naar evening veranderen. Lily In Small Pond "Lily" Deze naam gaat over de Starpools. Dit zijn kleine wateren die aan de voorouders doen denken en heeft dus te maken met het feit dat Brindleleaf, de moeder van deze kitten veel heeft verlaten en ook niet meer in Starclan komt, de plek waar ze normaal gesproken haar familie weer zou ontmoeten. Ember Of Dying Flame "Ember" deze naam staat voor het vlammetje van liefde tussen beide ouders en de liefde die Brindleleaf voor haar kittens voelt. Ook past het bij haar oranje vacht, die duidelijk opvalt in het licht en soms net een kleine vlam lijkt.
Gender: She-cat
Age: Unborn, 0 Moons
Sexuality: Hetero
Based on: Mousewish, Brindleleaf en Barksound

Parents: Barksound en Brindleleaf
Siblings: Unknown [Mousewish✝, Quietstep, Polarfrost & Puddleshine; Everkit✝, Stonepaw, Amberstorm & Leopardpaw✝]
Tribe: Tribe Of Rushing Water
Healer: Skyteller
Healer Apprentice: -
Chief of Preyhunters: Drizzle Falling Softly
Chief of Guards: Pebble That Kills Wolves

Crush: -
Mate: -
Offspring: -
Mentored By: -
Apprentice: -
Appearance
Build:
Zoals een Windclanner hoort te zijn. Hoewel ze nu dus in de Tribe opgroeid en waarschijnlijk ook weinig tot niets van Windclan zou weten, kan iedereen aan haar slanke, kleine bouw toch zien dat haar bloedlijn van die Clan afkomstig is. Haar kleine slanke bouw, maakt haar een lenige kattin.
De kans dat ze opgeleid gaat worden tot Preyhunter is dan ook erg groot. Ergens is ze bijna een iets grotere versie van Mousewish. Al heeft ze wel een wat kortere vacht en is de kleur oranje bij haar wat donkerder.
Fur Length: Kort, dik het dikke van haar vacht heeft ze geërfd van haar vader en hoewel het haar slankheid niet te niet doet, kan ze in haar kittentijd af en toe wel een tikkeltje mollig lijken hierdoor.
Fur Pattern: Tabby, ze is een rood met witte gestreepte kattin. Ze heeft duidelijkere strepen dan Mousewish en lijkt hierdoor ook donkerder, op haar gezicht heeft ze ook een witte aftekening maar die is kleiner dan die van haar oudere halfzus. Verder heeft ze nog een wittige borst en af en toe een licht plekje in haar vacht.
Fur Colour: Oranje, donker oranje en wit.
Eye Colour: Oranje, lijkts soms bijna ambergeel.
Scars: -
General Description: Deze kitten wordt op de wereld gebracht als kleine, slanke kitten. Haar poten zijn lang en sterk en haar houding is sierlijk. Alles wijst er op dat ze inderdaad Windclan voorouders heeft. Dit zal haar dan ook een kleine kattin maken. Haar vacht is oranje, net zoals de Windclan Leader en sommige andere familieleden, zoals Quietstep en Mousewish, waarvan de laatste is overleden. Ook heeft ze kenmerkende witte aftekeningen, waardoor ze makkelijk te herkennen is, ook op afstand. Hoewel haar vacht niet echt een perfecte schutkleur is, kan ze er natuurlijk prima mee leven, zeker rond Leaffall, wanneer alle bladeren kenmerkende felle kleuren krijgen. Want dat is de enige tijd van het jaar waarin ze niet te zien is. Ze heeft een lange staart, die redelijk pluizig is en relatief grote oren, al zal dat waarschijnlijk later wel bij trekken. Haar smalle kopje is sierlijk en mooi waardoor ze waarschijnlijk wel op zal vallen tussen de andere kittens, zelf weet ze ook dat ze knap is en dat is dan ook te zien aan haar zelfverzekerde houding.
Character
Favorite Season Leaffall, dan is de temperatuur niet al te hoog en hebben de katten nog voldoende eten. Ook is dit het seizoen waarin ze geboren is en houdt ze van de bladeren, waarin ze met haar vachtkleur zich prima kan verbergen. Leaffall, laat haar de prooi die ze nog hebben ook wat meer waarderen omdat ze al snel zal leren dat tijdens Leafbare de tijden zwaar kunnen worden. De regen die bij Leaffall hoord is ook iets waar ze wel over te spreken is. Ze houdt wel van een storm op z'n tijd. De wilde winden zorgen er vaak voor dat ze ontzag heeft voor haar omgeving.
Favorite Food: Muis, het is misschien een klein bijna nietig soort prooi. Maar de warme zachte smaak van muis bevalt deze kattin altijd wel. Ook is het zo dat ze liever niet al te veel prooi pakt, zeker niet als ze het niet nodig heeft en iemand anders wel. Ze mag dan wel een trotse, zelfverzekerde kattin zijn. Maar dat betekend niet dat ze meedogenloos is en geen respect toont naar andere katten.
Likes Running - Storms - Brindleleaf - Playing Games
Dislikes Being alone - Getting Belittled - Angry cats
Fears Losing her mother, being alone at nighttime (especially as kit), being rejected
Personality Traits Selfless - Honest - Caring - Stubborn - Brave - Liar - Determined - Strong willed - Intelligent (maybe more later on)
Personality Description: Deze oranje en witte kitten is behoorlijk koppig, zo is ze als ze eenmaal vastbesloten is om iets op een bepaalde manier te doen, niet zo snel op een ander pad te brengen. Dit kan haar een sterke kattin maken, die weet wat ze wil. Leugens zijn echter iets dat ze ook zal gebruiken om zo de gedachtegang van een ander op te breken en haar zin te krijgen, al is het vaker wel dan niet een onschuldig leugentje voor haar eigen bestwil. Aangezien ze ondanks haar trots en krachtdadigheid, toch ook wel een nederige kattin is. Hoewel ze soms erg eigenzinnig is en graag dingen heeft lopen zoals zij vindt dat ze moeten lopen, kan ze af en toe behoorlijk onbaatzuchtig zijn. Ze zal zich al snel hechtten aan de Tribe en voor hen dan ook zonder twijfel door het vuur gaan, later als ze ooit kittens zou krijgen zal dit zich verder ontwikkelen. Dit is echter wel een eigenschap die ze verborgen probeert te houden. Verder staat ze bekend om haar eerlijkheid, ze durft best wel eens een grens te overschrijden om de waarheid uit doeken te doen. Ook als het betekend dat ze zichzelf in de problemen werkt, zeker als dit haar Tribe kan helpen. Dit maakt haar een dappere kattin. Ook is ze zeker niet de domste, ze denkt wel twee keer na voordat ze iets doet, waardoor ze erg berekenend kan zijn.


Laatst aangepast door Oceanbreeze op za 9 sep 2017 - 16:16; in totaal 3 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Julia
823
Actief
We are all mistaken sometimes; sometimes we do wrong things, things that have bad consequences. But it does not mean we are evil, or that we cannot be trusted ever afterward

CAT'S PROFILE
Age: 48 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Queen
avatar
BerichtOnderwerp: Re: [Kitten search] When life will take your breath away   di 5 sep 2017 - 20:35

De kitten zal toch in de Tribe opgroeien. Gelukkig let Waz beter op dan ik. De Tribe is geen echte Clan dus kan de kitten niet naar WindClan. Verder blijft het zo c: .Mijn oude rotten

[Low posting account]
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Oceanstar
Clanleader

~Butter(fly)~
2965
Actief
~Waiting Hurts. Forgetting Hurts. But not knowing which decision to take can sometimes be the most painful.~

CAT'S PROFILE
Age: ~29 moons~
Gender: She-cat ♀
Rank: Leader
avatar
BerichtOnderwerp: Re: [Kitten search] When life will take your breath away   di 5 sep 2017 - 21:24

Oke, is een Tribe naam dan een goed idee? Of?


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Chawl
Catministrator

Julia
1265
Actief
I needed some space to lay myself out, so that I could decide which pieces I wanted to pick up

CAT'S PROFILE
Age: 20 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Young Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: [Kitten search] When life will take your breath away   wo 6 sep 2017 - 10:01

Ja, doe maar wel :3Mijn oude rottenTerug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Oceanstar
Clanleader

~Butter(fly)~
2965
Actief
~Waiting Hurts. Forgetting Hurts. But not knowing which decision to take can sometimes be the most painful.~

CAT'S PROFILE
Age: ~29 moons~
Gender: She-cat ♀
Rank: Leader
avatar
BerichtOnderwerp: Re: [Kitten search] When life will take your breath away   wo 6 sep 2017 - 10:35

Heb een aantal namen, jullie kunnen dus kiezen haha


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Chawl
Catministrator

Julia
1265
Actief
I needed some space to lay myself out, so that I could decide which pieces I wanted to pick up

CAT'S PROFILE
Age: 20 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Young Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: [Kitten search] When life will take your breath away   wo 6 sep 2017 - 11:59

Helemaal goed :3 !Mijn oude rottenTerug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Oceanstar
Clanleader

~Butter(fly)~
2965
Actief
~Waiting Hurts. Forgetting Hurts. But not knowing which decision to take can sometimes be the most painful.~

CAT'S PROFILE
Age: ~29 moons~
Gender: She-cat ♀
Rank: Leader
avatar
BerichtOnderwerp: Re: [Kitten search] When life will take your breath away   za 9 sep 2017 - 16:16

Oke de aanmelding is zover ik weet af!


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Bunny
973
Actief
In one hand, I hold a picture of you; in the other, the pieces of my heart.

CAT'S PROFILE
Age: 20 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Queen
avatar
BerichtOnderwerp: Re: [Kitten search] When life will take your breath away   ma 18 sep 2017 - 20:28

SUN that shines after rain
NAAM Sun werd genoemd naar de hoop dat er na al het slechte altijd iets goeds komt. Na elke onweersbui zal de zon uiteindelijk weer gaan schijnen, hoe dik de wolken ook lijken. Tevens slaagt de naam ook op haar vacht; goudkleurig, zoals zonnestralen die door de wolken heen breken, zoals de zon eruitziet s ochtends vroeg als ze nog niet fel genoeg is om je compleet te verblinden als je ernaar kijkt. Later zal ook blijken dat haar ogen amber zijn, de kleur die haar beide ouders dragen.

UITERLIJK Sun is een klein gebouwd poesje met een stralende goudkleurige vacht. Hoewel ze klein is, straalt haar aanwezigheid een warmte uit die aandacht roept. Je kan niet naast haar kijken. Haar persoonlijkheid draagt daartoe bij, aan de manier waarop ze zich houd, hoe ze trots en onbevreesd tegenover de wereld staat. Ze heeft gouden ogen met een open, geïnteresseerde blik die zo door je heen lijken te kijken. Ze is slank gebouwd, als een echte hunter, en lijkt altijd groter te zijn dan haar fysieke geringe gestalte.

INNERLIJK Sun zal nooit over zich heen laten lopen. Ze laat haar mening gelden en wie niet horen wil, zal voelen - hoewel dat soms iets moeilijk is, aangezien ze fysiek niet zo sterk is als haar karakter zou doen uitschijnen. Ze heeft een luide stem waarvan je je kan afvragen hoe zo'n klein lichaam zo'n volume zou kunnen voortbrengen. Ze kan bazig genoemd worden, maar is vooral autoritair. Ze neemt snel de leiding of de verantwoordelijkheid op zich. Sun kan er absoluut niet tegen om genegeerd te worden en zal haar nodige portie aandacht wel opeisen. Dat is ze misschien wel gewend geworden door haar jeugd, als enig kit. Ze is er altijd rotsvast overtuigd dat zij juist is en vind het moeilijk om haar ongelijk toe te geven. Dat zal later wel wat verbeteren, als ze ouder word, maar zeker als kitten en apprentice zal ze blijven vasthouden aan wat zij geloofd, of het nu heel duidelijk fout is of niet. Dat zorgt er ook voor dat als ze katten eenmaal vertrouwd, ze die gemakkelijk meerdere kansen geeft - een tweede kans is nooit de laatste kans voor haar. Aan de andere kant is ze ook moeilijk over haar eerste oordeel heen te krijgen, dus als je eerste ontmoeting een slechte indruk maakte kun je een vriendschap wel vergeten..

MOTIVATIE Hehe, Bunny hier met een last-minute aanmelding. Verbaast jullie waarschijnlijk niks want volgens mij sta ik al bekend als degene die zich altijd aanmeld voor elk nestje xD Maar dit nestje is anders! Ik was niet van plan om me aan te melden, in het begin.. Maar dit karakter heeft zich een weg in mijn brein gebaand terwijl ik het toch begon te schrijven, gewoon om het van me af te krijgen, om te zeggen - "kijk, wat een slechte aanmelding! Ik moet het niet zo forceren, dit is een teken dat ik me niet moet aanmelden!" En dan komt dit meisje eruit. RIP. En het is de voorlaatste dag en jullie hadden zo weinig aanmeldingen en.. Bark x Brindle was gewoon al een geweldig 'koppel' van het moment dat ze soort-van een 'koppel' werden. It's complicated.. En dat maakt het juist zo leuk. Met Amber heb ik natuurlijk vanop de eerste rij al het drama dat brindle met zich meebrengt meegemaakt, en het lijkt me absoluut geweldig om die kans ook te krijgen met Sun, in het allereerste Tribe nestje. Ook al is hun bloedlijn 100% Windclan. Yeah.. Bark en Brindle zijn samen geweldig, maar apart ook. Ze hebben allebei hun dilemma's (waar ik misschien of misschien ook niet wel een handje bij geholpen heb, woeps) en dat maakt hen zo interessant! Gun me deze kans om hun 'het had perfect kunnen zijn'-gezinnetje te vervolledigen <3

-Bunny uit


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Chawl
Catministrator

Julia
1265
Actief
I needed some space to lay myself out, so that I could decide which pieces I wanted to pick up

CAT'S PROFILE
Age: 20 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Young Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: [Kitten search] When life will take your breath away   vr 22 sep 2017 - 12:06

Sorry dit is er door de kleine een beetje bij in geschoten!
Ik verplaats de datum even naar 26 september c: .Mijn oude rottenTerug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Redpetal
Member

Bunny
2351
Actief
"I'd rather have flowers in my hair than diamonds around my neck"

CAT'S PROFILE
Age: 31 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Queen
avatar
BerichtOnderwerp: Re: [Kitten search] When life will take your breath away   vr 22 sep 2017 - 19:13

Is niet erg hoor c:


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Oceanstar
Clanleader

~Butter(fly)~
2965
Actief
~Waiting Hurts. Forgetting Hurts. But not knowing which decision to take can sometimes be the most painful.~

CAT'S PROFILE
Age: ~29 moons~
Gender: She-cat ♀
Rank: Leader
avatar
BerichtOnderwerp: Re: [Kitten search] When life will take your breath away   vr 22 sep 2017 - 22:26

Is goed, de kleine is belangrijk Julia!


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Chawl
Catministrator

Julia
1265
Actief
I needed some space to lay myself out, so that I could decide which pieces I wanted to pick up

CAT'S PROFILE
Age: 20 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Young Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: [Kitten search] When life will take your breath away   di 26 sep 2017 - 15:48

We hebben onze keuze gemaakt c: .

Kitten  yay :
 Mijn oude rottenTerug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Oceanstar
Clanleader

~Butter(fly)~
2965
Actief
~Waiting Hurts. Forgetting Hurts. But not knowing which decision to take can sometimes be the most painful.~

CAT'S PROFILE
Age: ~29 moons~
Gender: She-cat ♀
Rank: Leader
avatar
BerichtOnderwerp: Re: [Kitten search] When life will take your breath away   di 26 sep 2017 - 16:44

Aaahhh bedankt!!! Super leuk!
Zal haar vandaag aanmaken!


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Inge
1960
Actief
"Big results require big ambitions."

CAT'S PROFILE
Age: 48 Moons Old
Gender: She-cat ♀
Rank: Deputy
avatar
BerichtOnderwerp: Re: [Kitten search] When life will take your breath away   di 26 sep 2017 - 18:26

Gefeliciteerd Butter!
:::
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Mouse •
Member

Butter
52
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 2 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Kitten
avatar
BerichtOnderwerp: Re: [Kitten search] When life will take your breath away   di 26 sep 2017 - 18:54

Dankje Inge!! En hier is Mouse


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Redpetal
Member

Bunny
2351
Actief
"I'd rather have flowers in my hair than diamonds around my neck"

CAT'S PROFILE
Age: 31 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Queen
avatar
BerichtOnderwerp: Re: [Kitten search] When life will take your breath away   di 26 sep 2017 - 19:22

ah, jammer :c
Maar gefeliciteerd butter!


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
[Kitten search] When life will take your breath away
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 2Ga naar pagina : 1, 2  Volgende

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: General :: StarClan :: Adoptions-
Ga naar: