Fall away 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, 3° - -10° C
Leafbare kruipt langzaam het gebied in. Alles wordt kouder en enige sneeuwbuien hebben zich al voorgedaan. Leafbare maakt het ook makkelijker voor ziektes als whitecough en greencough om zich te vestigen in clans, dus medicine cats moeten hun voorraad in de gaten houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 Fall away

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Ravenfall
StarClan

M
819
Actief
"I swear I heard demons yelling"

CAT'S PROFILE
Age: Endless †
Gender: Tomcat ♂
Rank: Elder
avatar
BerichtOnderwerp: Fall away   do 7 sep 2017 - 19:10

Chivy's woorden spookte nog in zijn kop toen ze hem de doodsbessen toeschoof. De elder had het goed voor elkaar gekregen, hij had haar nog nooit zo pissed off gezien wat hij aan de ene kant niet begroop. De Shadowclanner had het dik verdriend, waarom was het zo erg dat hij zijn kont gekickt had? Mochten de katten nu ineens wel elders gaan beledigen? Toen hij een kitten was moest hij altijd respect tonen aan de elders die hem vehaaltjes kwamen vertellen, en niet met hun ouderdom en gebrekken spotte. Het leek wel alsof de laatste tijd de rest een beetje te kort kwam aan opvoeding. Maar ja het maakte nu niet uit. Chivy's woede had hem niet zo ver gekregen dat hij dat ene rot zinnetje tien keer ging uitspreken, ze had hem wel nieuwsgierig gemaakt. De doodsbessen die bij zijn poten hadden gelegen waren nu verstopt onder zijn nest, -voor het geval dat ook: al verwachtte de tom niet dat hij er nu wel levend van af zou komen- de doodsbessen waren altijd een goeie backup als hij toch van plan was om er een einde aan te maken. Voornu ging hij kijken wat de medicine cat apprentice weer voor hem bedacht had.

Met een zwiep van zijn staart liep hij chagerijning de clan cavern uit, zijn poten lopend naar de plek die Chivy aangegeven bad. De vulture's drop, de plek waar de kat van hij gehouden had van afgejumpt had gevolgd met meerde. Hij was blijkbaar toch niet de enige die het door had wat voorn Mousedung upp werled dit was. Ravenfall klom veder, de wind trekkend aan zijn zwarte vacht terwijl hij zo snel mogelijk naar boven worstelde. Foxdung stenen, Foxdung, wind, Foxdung landschap, Foxdung blindheid. Alles was Foxdung, toch bereikte hij het al was dat met zwoegende flanken, pijnlijke pootkussentjes en wat kleine schremmetjes door de scherpe rotsen. De jonge elder kwam even op adem voor hij de lucht proefde maar geen teken van Chivy nog. Starclanverdomme.


- Chivypaw onlyThe world around us is burning

But we're so cold

:::::
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Fall away
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: The Mountains :: Mountain Territory :: Vulture's Drop-
Ga naar: