Daddy! 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, -15° - 05° C
Hoog in de bergen is het gure winterweer nog harder aanwezig en iedereen die niet gebouwd is op het exteem koude weer gaat een zware tijd tegemoet. Het is enkel te hopen dat er genoeg voorbereidingen zijn gemaakt om te overleven.
WHAT'S HAPPENING
Storyline
In-Game Storyline
A Path unwalked
"She stood in the storm, and when the wind did not blow her way, she adjusted her sails."
Meer informatie klik hier
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Mod
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 Daddy!

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Go down 
Razor
Member

Freedje
66
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 3 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Kitten
avatar
BerichtOnderwerp: Daddy!   do 7 sep 2017 - 21:56

Met een gekromde rug, een felle blik in haar groene ogen en haar klauwtjes naar buiten geklapt, keek Razor woest naar een kitten. “Dat is míjn plek!” snauwde ze de kitten toe. De kitten was ongeveer een moon ouder, maar zijn spiermassa was niet meer dan die van haar en dus zou ze hem makkelijk aankunnen. “Donder toch op,” sprak de kitten doodleuk tegen haar. “Het is niet omdat je de dochter van de leader bent dat ik zomaar alles van je moet pikken.” Vervolgens keek hij haar treiterend aan. “Oh, moet het poesje huilen? Gaat ze naar haar pappie toe om te klagen?” De klauw die in zijn richting schoot, had hij niet zien aankomen en even keek de tom verdwaasd naar de grond waar het gras een paar seconden geleden er nog droog had uitgezien, maar waar nu zijn bloed op druppelde. Vervolgens liet hij een grauw ontsnappen en schoot hij naar voren. Razor blies kwaad naar hem en de twee kittens rolden niet veel later door het onderkomen heen. Niet veel later kwam een queen hun kant op rennen en pakte ze Razor stevig bij haar nekvel. “Gedraag je,” zei ze op een nerveuze toon tegen de she-cat. “Je vader is zojuist het camp binnengekomen. Leid hem niet al te veel af zoals je altijd probeert te doen, alsjeblieft.” Razor was te enthousiast om verontwaardigd te zijn over het feit dat ze zojuist lichtelijk beledigd was geweest door de queen. Met een harde zet duwde ze de queen, die een paar wonden op haar flank schoon aan het likken was, weg en rende naar haar vader toe. “Papa!” sprak ze met fonkelende ogen. “Kijk eens wat ik gedaan heb!” Ze sloeg met haar staart in de richting van de jammerende kitten. Ha. Zo’n grote bek, maar zo zielig als er aandacht aan hem besteed werd. Ze wist zeker dat haar vader hem ook maar zielig zou vinden. “Helemaal zelf gedaan, zonder hulp van iemand anders.” Ze stak haar borst fier naar voren en ging snel met haar poot over haar bloedende oor. Een klein wondje, maar het stak wel. Ze hield echter een strakke blik in haar ogen zodat haar vader niet zou merken dat ze pijn had, want dan vond hij haar dadelijk ook nog eens een watje.


+ Alleen voor Claw
Terug naar boven Go down
Profiel bekijken
Claw
Clanleader

Julia
3240
Actief
Only the dead have seen the end of war

CAT'S PROFILE
Age: 60 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Daddy!   vr 10 nov 2017 - 9:39

Zijn groengele ogen keken kalm om hem heen. Ze hadden hun kamp hier nu al twee maanden en dat beviel hem prima. De gebieden begonnen zich steeds meer te herstellen en er was meer dan voldoende prooi. Ondanks leaf fall waardoor de prooi verstopt ging zitten, hadden ze genoeg territorium om in ieder geval iets te vinden. Daardoor waren zijn members fit, omdat hij er wel voor zorgde dat ze niet lui werden. Hard trainen en genoeg te eten maakten ze sterker en hield andere katten op afstand. Het was perfect, bijna te perfect. Er was nog maar weinig uitdaging, waardoor de members onderling begonnen te ruziën. Tijd om ze weer iets te doen te geven dus. Hij keek om toen zijn dochter papa riep. Even schoot er een lichte stress door zijn lijf, al hield hij dat verborgen voor haar. Kittens waren niet helemaal zijn ding. Natuurlijk hield hij van zijn kittens, maar hij keek uit naar het moment dat deze ook weer wat ouder waren. Dat maakte het makkelijker. Razor vertelde hem trots wat ze had gedaan. Even ging zijn blik naar haar bloedende oor. “Je bent een vechtertje.” Sprak hij ijzig kalm. Dat was zijn manier van een compliment geven. Even keek hij door het kamp, voordat zijn blik weer naar zijn wit-zwarte dochtertje ging.
Mijn oude rottenTerug naar boven Go down
Profiel bekijken
Razor
Member

Freedje
66
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 3 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Kitten
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Daddy!   ma 20 nov 2017 - 18:47

Veel katten waren waarschijnlijk bang of werden ongemakkelijk onder de strakke blik van haar vader, maar Razor had daar eerlijk gezegd niet zo heel erg veel last van. Ze wist dat haar vader haar geen kwaad zou doen als ze zich aan de regels zou houden en zelfs al deed ze dat niet, dan zou hij haar nooit slaan. Razor was nu eenmaal niet snel onder de indruk van katten die een bepaalde positie hadden. Of toch niet bang onder de indruk, want ze was wel laaiend enthousiast als het ging over de ranks die haar vader en haar soort van oom hadden. Ze werden gezien als de gevaarlijkste katten binnen de Elite en dat was een beeld dat Razor toch zeker wilde behouden onder de kittens, dus kon ze het niet laten om af en toe dingen te zeggen zoals dat haar vader de kittens ging doden als ze zich niet gedroegen en dat soort dingen. De queens zouden het niet tegen haar vader vertellen omdat hij er waarschijnlijk toch niet veel om gaf en dat gaf Razor de vrijheid om te doen en laten wat ze wilde, zo lang ze zich maar een beetje aan de regels van haar vader hield natuurlijk. Ze was laatst met Jim in de den van hun vader gaan rondkijken, maar ze had niet het idee dat hij het hun echt kwalijk nam. Ze ging mogelijk nog rechter zitten toen haar vader haar op zijn eigen manier een compliment gaf en bijna wilde ze hem een kopje geven, maar ze bedacht zich en gaf een snel knikje naar hem. “Bedankt, papa.” Ze snorde zachtjes en haar groenige ogen keken hem wat afwachtend aan. “Papa, ik ben ouder nu en ik kan al veel meer dan toen ik nog jonger was.” Ze was nog maar twee en een halve moon oud, maar ze deed echt net alsof ze Chawl’s leeftijd was. “Zouden we alsjeblieft een keer samen het camp uit kunnen gaan? De queens durven niet mee en ik mag niet alleen gaan.” Ze legde haar oren in haar nek en keek hem zo lief mogelijk aan. “Ik beloof dat ik braaf ben.” Hm. Ze betwijfelde dat laatste. Maar hé, dat hoefde hij niet te weten, toch?
Terug naar boven Go down
Profiel bekijken
Claw
Clanleader

Julia
3240
Actief
Only the dead have seen the end of war

CAT'S PROFILE
Age: 60 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Daddy!   zo 10 dec 2017 - 15:44

De kleine had pit. Natuurlijk had ze dat. Daarin leek ze op haar moeder. Ze durfde hem te vragen of ze het kamp uit mocht. Even nam hij haar ernstig in zich op. Hij zei een tijdje niks terwijl de blik in zijn groengele ogen op zijn dochter bleef gericht. Toen knikte hij langzaam en wenkte haar met zijn staart. Hij maakte er geen woorden aan vuil, zijn gebaar was genoeg. Ze zou vast wel begrijpen dat ze hem mocht volgen. Hij paste zijn tempo een beetje aan. Iets wat hij niet vaak deed. Meestal sjouwde hij gewoon hard door, omdat hij er een hekel aan had om zijn pas in te houden. Dan voelde het te traag, maar voor Razor deed hij het. Haar pootjes waren nog te kort om zijn normale hoge tempo bij te kunnen houden en hij moest er niet aan denken haar kwijt te raken. Dus ook al was zijn blik naar voren gericht en zijn houding ontspannen. Hij hield haar scherp in de gaten. Hij was er een meester in om zijn scherpte te behouden zonder dat dat in zijn houding doorschemerde. Daarmee had hij al meerdere katten verrast.
Mijn oude rottenTerug naar boven Go down
Profiel bekijken
Razor
Member

Freedje
66
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 3 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Kitten
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Daddy!   di 2 jan 2018 - 13:47

Razor wist dat er veel katten waren die niet tegen de strakke blik van haar vader konden en er algauw ongemakkelijk onder werden. Zij was misschien ook wel een beetje zo, maar ze weigerde om dat te laten merken. En dus keek ze terug naar haar vader zodat ze elkaar een tijdje aanstaarden. Toen zag ze de kop van haar vader langzaam op en neer gaan en maakte haar hart een sprongetje. Ze voorkwam nog net dat ze heel hard “yay!” riep en volgde in plaats daarvan braaf haar vader. Zijn tempo was snel, maar Razor had niet stilgezeten in de tijd dat ze niets te doen had en dus werd ze er ook niet moe van om hem bij te houden. Het kostte echter alles in haar om niet als een kleine kitten op grasbolletjes te gaan springen en achter die ene vlinder te jagen die door de lucht vloog en haar zowat uitdaagde om erachteraan te rennen. Nee, ze moest aan haar vader tonen dat ze volwassen was en… Een kleine lach ontsnapte haar bek toen ze haar aandacht op haar strenge gedachten verloor en zich op een takje stortte. Alsof ze vocht met een wilde kat rolde haar rug over de grond en duwde ze het takje omhoog met haar vier poten. Toen het ergens achter haar belandde, keek ze de kant op van het takje en herinnerde zich algauw weer dat haar vader op haar aan het wachten was. Snel kwam ze overeind en rende achter hem aan. “Papa, denk je dat ik later ook net zo veel hondentanden zal verzamelen als oom Shark?” Ze keek hem vragend aan. Het vooruitzicht om young one te worden maakte haar blij, maar ze vond dat het nog best lang zou duren eer dat ze een mentor toegewezen zou krijgen. “En mag ik door een belangrijke sterke kat getraind worden eer dat ik oud genoeg ben om young one te worden?” Haar ogen glommen. “Ik wil wel iemand die me fatsoenlijk kan leren moorden, niet iemand die schrik heeft van zijn eigen schaduw.” Ik wil jou als mentor, wilde ze eigenlijk zeggen, maar ze wist niet goed of ze dat hardop durfde uit te spreken.
Terug naar boven Go down
Profiel bekijken
 
Daddy!
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Fourtrees-
Ga naar: