Far from home 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 18° - 26° C
Greenleaf biedt alle vrijheid en opties waar de clans zo voor gevochten hebben. De makkelijkste tijd van het jaar lijkt eeuwig te duren en geeft hoop voor de toekomst. Wat zou er fout kunnen gaan in zo'n perfecte tijd.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 Far from home

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Smokegaze
Member

Nathalie
1116
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 35 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Far from home   za 9 sep 2017 - 20:47

Kort gleed zijn blik naar Chillybreath. Wanneer zou hij de stap zetten? Hij wist het nog niet. Smokegaze slaakte eens een diepe zucht en stond vervolgens op. Misschien moest hij eens gaan kijken of er nog taken vrij waren voor hem. Hem werd vervolgens verteld dat hij deze avond wel op patrouille kon en nu nog maar even kon gaan rusten. Hier knikte hij op en vervolgens verliet Smokegaze de grot. Het leven hier in de bergen was niet geheel voor hem weg gelegd. Hij voelde zich te lomp voor dit gebied en het jagen was nauwelijks echt een succes voor hem. Nu werd ook nog eens iedereen ziek, wat hem zorgen baarde. Zeker naar Chillybreath, zijn moeder en de andere katten waar hij om gaf. Hij bracht zijn lijf naar de Vulture's drop. Hier kon je zien hoe ver dit gebied streek, misschien zelfs verder dan dat. Maar hun thuis was niet te zien vanaf dit hoge punt. Smokegaze ging zitten en sloot zijn ogen om even van het moment van rust te genieten. Even zijn kop leeg maken, even helemaal niks, tot hij merkte dat hij niet lang meer alleen zou zijn. Want de geur van een andere kat waaide zijn neus binnen.

- Jayflame eerst


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Jayflame
Member

Freedje
313
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 19 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Young Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Far from home   wo 13 sep 2017 - 21:26

Een zachte zucht ontsnapte Jayflame’s lippen toen hij merkte dat hij zijn blik de hele tijd opnieuw weer maar naar één kat liet glijden. Hij schudde zijn hoofd. Het kon niet, het mocht niet. Het mocht niet van de warrior code en van StarClan en het kon ook niet omdat hun Clans dan boos op hun zouden zijn. En voor haar rank was dat ietsje erger dan voor zijn rank. Maar misschien sloeg hij daar ook niet echt een goed figuur mee gezien het feit dat iedereen hun twijfels begon af te nemen wat zijn BloodClanbloed betrof dat door zijn aderen stroomde. Hij was er als apprentice zijnde eens een keer zwaar om gepest geweest totdat Zealspark het voor hem opgenomen had en sindsdien was hij, dankzij zijn bijdrage tijdens de vuurzee in ThunderClan territory, één van de geaccepteerde warriors onder hun. Het zou niet bepaald goed zijn als hij dat imago zou verpesten door een stomme opvlieging over een WindClanners, maar hij kon het niet helpen. Hij kon het niet helpen dat zijn hart sneller klopte als hij in haar richting keek en dat hij lang niet meer bezig was met wat voor mooie she-cats er allemaal in zijn eigen Clan bevonden, want voor hem was er maar één she-cat die zijn aandacht trok en dat was zij. Telkens als hij zich op iets anders probeerde te concentreren zoals de jacht of de training van zijn nieuwe apprentices verschenen haar groene, prachtige ogen weer op zijn netvlies en had hij het gevoel alsof zijn wereld alleen nog maar om haar draaide. Wat natuurlijk grote onzin was, want hij had een Clan die hij mee moest helpen onderhouden en als hij telkens met niks terug zou komen, zou dat gaan opvallen na verloop van tijd. En dus koos Jayflame ervoor om naar de Vulture’s Drop te gaan zodat de duizelingwekkende hoogte hem hopelijk even zou afleiden van zijn gedachten over de WindClan she-cat. Hij zuchtte terwijl hij door het territory rende en zijn best deed om zijn gedachten te focussen op het pad voor hem en niet op die groene ogen die zelfs zijn dromen domineerden. Zijn snelheid ging omhoog en na een half uurtje was hij bij de Vulture’s Drop. Moeizaam klom hij wat stenen totdat hij op een goede hoogte stond en merkte toen pas dat hij niet alleen was. “Oh, hallo.” Blijkbaar was hij niet de enige die deze plek had uitgekozen om zijn gedachten wat te ordenen. “Ook een goede plek aan het zoeken om het wat rustiger te maken in je hoofd?” Hij verwachtte niet echt dat de senior warrior zou reageren en ging daarom maar zwijgzaam zitten, zijn blik focussend op het mooie uitzicht voor hem.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Far from home
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: The Mountains :: Mountain Territory :: Vulture's Drop-
Ga naar: