Dem bunnies tho. 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, 3° - -10° C
Leafbare kruipt langzaam het gebied in. Alles wordt kouder en enige sneeuwbuien hebben zich al voorgedaan. Leafbare maakt het ook makkelijker voor ziektes als whitecough en greencough om zich te vestigen in clans, dus medicine cats moeten hun voorraad in de gaten houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 Dem bunnies tho.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Crowfur
Member

Freedje
499
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 26 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Dem bunnies tho.   za 9 sep 2017 - 21:19

Er was de laatste tijd vrij veel gebeurd en Crowfur wilde even zijn gedachten op een rijtje zetten. En hoe ging dat beter voor een WindClanner dan even hard over een open plek te rennen achter een konijn aan? Hij was misschien kleiner dan een ThunderClanner of een RiverClanner van deze leeftijd, maar hij was snel en dat was iets wat hij in zijn voordeel kon gebruiken. Hij was zelfs bijna kleiner dan zijn dochter en Crowfur vreesde ervoor dat het iedereen binnenkort zou opvallen dat haar bouw meer op die van een RiverClanner leek dan die van een WindClanner. Hij had liever dat er geruchten zouden beginnen in zijn eigen Clan dan in die van andere Clans. Hij zat er nu niet bepaald op te wachten dat Butterstar of Silverstar zich ergens mee zouden gaan moeien, hoewel hij dat Butterstar eerder zag doen dan Silverstar. Als Butterstar ging rondvragen in haar eigen Clan hoe het mogelijk was dat een WindClanner de bouw van een RiverClanner had en er verhalen op zouden duiken, had hij een probleem. Zelfs Tallshadow zou hem hiervoor niet kunnen beschermen en Oceanbreeze had hij het nog niet verteld. Nog steeds niet. En daar was hij ergens vrij boos over, maar hij vond het lastig om zulke informatie door te geven, wetende dat Leopardpaw dan met heel andere ogen bekeken zou worden. Ze kon niet meer uit de Clan gezet worden, maar wie weet wat voor straffen er boven haar hoofd hingen voor iets wat hij gedaan had. De tom slikte ongemakkelijk zijnde en probeerde zich uit alle macht op het konijn te concentreren dat hij aan het achtervolgen was. Hij zette flink kracht met zijn achterpoten en merkte tot zijn tevredenheid op dat zijn snelheid verbeterd was tegenover de vorige keer dat hij achter een konijn aanrende. Hij zette zich af en klemde zijn klauwen rond het konijn waarna hij het een snelle beet in zijn nekje gaf. Het was een kleintje en Crowfur merkte dat het niet heel oud kon zijn. Hij zette het nare gevoel echter algauw van zich af en pakte het konijn vast in zijn nekvel waarna hij weer terug in de richting van de grot begon te wandelen.


+ Eerste post voor Ridgeway


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Dem bunnies tho.
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: The Mountains :: Mountain Territory :: The Highlands-
Ga naar: