Everybody's friend 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 18° - 26° C
Greenleaf biedt alle vrijheid en opties waar de clans zo voor gevochten hebben. De makkelijkste tijd van het jaar lijkt eeuwig te duren en geeft hoop voor de toekomst. Wat zou er fout kunnen gaan in zo'n perfecte tijd.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 Everybody's friend

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 

Nath
233
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 9 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Kitten
avatar
BerichtOnderwerp: Everybody's friend   za 9 sep 2017 - 21:47

Ze wist bijna niet meer anders dan dat de clans bij elkaar waren en samen werkte. Het liefst wilde Serpentpaw nu ook zoveel mogelijk leren van de andere clans. Hazen en konijnen vangen van Windclan, leren vissen van Riverclan, wat Thistlepaw haar vast wel wilde leren, en ja, van Thunderclan viel vast niet enorm veel te leren, ja, misschien het boom klimmen, want dat deden zij het meeste van alle clans en het jagen op eekhoorns. Serpentpaw liep nu door de Highlands. Ze durfde steeds verder af te dwalen van de Clan Cavern en tot nu toe was ze nog niet verdwaald geraakt. Nu twijfelde ze echter of ze de weg nog snel terug zou vinden, want nu was ze wel een heel stuk verwijderd van de Clan Cavern. Ook had ze geen toestemming, dus geheid zou ze straf krijgen op het moment dat ze terug zou keren. Maar hé, ze was jong en roekeloos. Het luidde geschreeuw van een roofvogel boven haar kop trok even haar aandacht en meteen stopte ze met bewegen en maakte ze zichzelf klein terwijl ze toekeek hoe het beest door vloog en uit het zicht verdween. Ja, de bergen waren fascinerend en spannend, dat was een ding dat zeker was.

- .Lightpaw eerste post


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
.Lightpaw
Member

Freedje
197
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 8 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Kitten
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Everybody's friend   wo 13 sep 2017 - 20:37

Lightpaw gaf een plechtig knikje toen een elder haar vertelde dat ze op prooi mocht jagen voor de Clan vandaag en dat er later wel een warrior zou komen om haar te joinen. De elder leek iets te oud om rationele beslissingen te nemen, maar Lightpaw ging daar nu geen vragen over stellen. Als ze betrapt werd, kon ze hem als schuldige aanwijzen, toch? Een dubbel win-win situatie voor haar. Nee, oké, dat was niet aardig. Ze zou gewoon eerlijk zeggen dat ze toestemming had gekregen en als ze vroegen wie toestemming had gegeven, deed ze net alsof ze het vergist. Of mocht je als apprentice wel gewoon naar buiten? Ze had geen idee. Meestal ging ze gewoon naar buiten omdat Leopardpaw dat ook deed en dan kreeg ze niet vaak tegengas als ze terug naar binnen kwam. Ze zei er maar niet bij dat ze meestal wachtte tot een warrior passeerde en dan vlak achter de warrior ging staan zodat het net leek alsof ze met de warrior terugkwam in plaats van alleen. De regels waren nu gewoon zo onduidelijk nu dat ze met vier Clans waren, maar Lightpaw kon niet zeggen dat ze dat erg vond. Nee, ze genoot te veel van deze nieuwe situatie en het feit dat ze zo veel nieuwe vrienden kon maken om verward en boos te zijn over de onduidelijkheid van de regels. In elk geval had ze nog voor niks op haar kop gekregen en dus vermoedde ze dat ze de regels perfect volgde, al paste ze hier en daar de situatie wat aan zodat het beter voor haar uitkwam. In elk geval had ze nu een missie en zou ze ervoor zorgen dat ze Stallionheart, haar huidige mentor, trots op haar zou maken! De crèmekleurige she-cat liep op haar gemakje richting the Highlands en controleerde ondertussen de omgeving voor prooi. Toen ze ShadowClanner verderop zag, wilde ze er iets naar roepen, maar toen merkte ze de grote vogel in de lucht op en hield ze zich net zo laag tegen de grond als de ShadowClanner. Toen de vogel voorbij was gevlogen, kwam Lightpaw weer tevoorschijn en maakte haar aanwezigheid bekend door zacht te kuchten. “Goh, dat was eng, hè? Je moet je eens voorstellen dat hij je zou zien.” Ze rilde even bij de gedachte. Daarna keek ze weer vrolijk naar de she-cat. “Ben je ook aan het jagen op the Highlands? Probeer je soms om op konijnen te jagen? Ik kan helpen als je wilt!”
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Everybody's friend
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: The Mountains :: Mountain Territory :: The Highlands-
Ga naar: